Παραδοσιακό ξύρισμα

Re: Απάντηση: Παραδοσιακό ξύρισμα

Πιο πιθανο ειναι να αγοραζες ποδηλατο εσυ :D

Ποδήλατο έχω, αλλά για κοντινές αποστάσεις.
Δεν αντέχει το κοκαλάκι μου πολλά πολλά. :D

Aυτο λεει τιποτα????:flipout::flipout::flipout:

Μια χαρά είναι αν σου αρέσουν τα balm.
Εγώ δεν τα δουλεύω ιδιαίτερα το καλοκαίρι γιατί με ιδρώνουν. :)

να σου πω,δεν κανεις μια εκθεση στην ΕXPO που ειναι και κοντα σου;

Well... σε ποικιλία από μάρκες έχω μάλλον περισσότερες από το μέσο μαγαζί με ξυριστικά.
Λες να βάλω και είσοδο; :D

Χμμ... αυτό το Alpa 378 είναι αρκετά περίεργο...
Στην αρχή ωραίο. Κάτι σε Irish Moos φάση.
Μετά το δεκάλεπτο αλλάζει και τώρα το χέρι μου μυρίζει σαν να έπιασα ιδρωμένη γριά από τις μασχάλες...

Παλι καλα να λες!

Φαντασου να σου μυριζε σαν να την επιανες απο πουθενα αλλου :drool1:

Μετά το δεκάλεπτο αλλάζει και τώρα το χέρι μου μυρίζει σαν να έπιασα ιδρωμένη γριά από τις μασχάλες...

:flipout::flipout:

Παλι καλα να λες!..........Φαντασου να σου μυριζε σαν να την επιανες απο πουθενα αλλου

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Και τα after shave so far...

Speick βλεπω, Speick ASL δεν βλεπω :blink:

To ASL μου τελείωσε μέσα στο καλοκαίρι

Πάρα πολύ καλό, αλλά θέλω να δοκιμάσω πρώτα κάποια άλλα πριν το ξαναπάρω.

Μόνο αυτό είδες περίεργο;
Για δες καλά το μπουκάλι της Old Spice :smile:

To "ταπεινό" Speick ASB πάντως είναι απ' τ' αγαπημένα μου. Το έχω και στο ψυγείο για extra δροσιά.

Το Speick είναι απλά καταπληκτικό balsam!
Απλά όπως και τα περισσότερα balsam πρέπει να είσαι μαζεμένος στην ποσότητα που θα βάλεις για να μη γίνεις σαν λαδοπόντικας. :smile:

Χμμ... αυτό το Alpa 378 είναι αρκετά περίεργο...
Στην αρχή ωραίο. Κάτι σε Irish Moos φάση.

Απο Ελλαδα το πηρες? Τι τιμη εχει ?

Εγώ το πήρα από τον hairmaker στα 4.90 .
Πολύ ωραίο στην αρχή, σαν το παλιό Irish Moos, αλλά μετά βγαίνει ένα πολύ παλιακό άρωμα που θυμίζει μπαρμπέρικο του 1900 και βγάλε. :smile:
Εμένα δεν με τρελαίνει, άλλοι το λατρεύουν και το αγοράζουν με τα λίτρα.
Για να μυρίσεις το άρωμα που έρχεται μετά, μπορείς να πας στον Kosmosman στη Θεσσαλονίκη και να μυρίσεις το Floid Mentolado.

Σε ευχαριστω, ρωταω γιατι εδω που ειμαι στη Σλοβακια τα πουλανε σε τιμες ξεφτιλα και σκεφτομαι να... επενδυσω (τα 50ml της κολωνιας εχουν κατω απο 1 ευρω) στο pre shave λαδι τους καθως και στις κολωνιες.

Mεχρι τωρα χρησιμοποιω μονο το ... φωτιστικο τους οινοπνευμα, που εκτος απο παμφθηνο (σε σχεση με την ελλαδα) ειναι και πολυ καλο (εχει χιλιες χρησεις)...

Ε να το πάρεις τότε!
Το 378 είναι το πιο κλασσικό τους γιατί θυμίζει την παλιά Irish Moos, δηλαδή πιο floral από την τωρινή.
Κλασικό μπαρμπέρικο άρωμα που ξυπνάει αναμνήσεις. :smile:
Για τα άλλα δεν ξέρω.

-εδω θελω τη βοηθεια σας- πινελο αγνωστου ταυτοτητας...:violent-smiley-030:

Στο καταστημα μου το εδωσαν με συσκευασια taylor of old bond street, αλλα δεν εχει τιποτα χαραγμενο πανω του που να το πιστοποιει και στη σελιδα της εταιρειας.... απλα δεν υπαρχει (και ηταν το πιο ακριβο απο οσα πραγματα πηρα) !!!! Μου ειπαν οτι ειναι ασβος αλλα δεν ξερω καν την κατηγορια του (η συννενοηση στα γερμανικα δεν ειναι το δυνατο μου σημειο, μου αρεσε το design).
Πολυ βαρια η βαση... μπορει και διπλασιο βαρος απο τη μηχανη και δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο... οι τριχες παντως απαλες και απλωνουν σαν... χλαπατσα οταν βουρτσιζεσαι. Τελος παντων, αν καποιος εχει καμμια ιδεα τι ειναι τελικα η αν το εχει δει πουθενα στο νετ, ας μου πει...

View attachment 152520

Και επειδη οσο ζεις μαθαινεις, προ ολιγων ημερων ανακαλυψα οτι το πινελο ειναι και... συναρμολογουμενο :a0210: Τωρα σε τι να εξυπηρετει αυτο... οποιος εχει καμμια ιδεα ας πει...

IMG_1380.jpg

Για να αλλάζεις θύσανο.
Έχουν κυκλοφορήσει και άλλες εταιρίες τέτοια.
To ubrush της ApShave co π.χ.
Αυτό τι εταιρία είναι;

Χμ... ενδιαφερον. Το θεμα ειναι αν θα βρισκω ανταλακτικο. Το κουτι ελεγε taylor of old bond st.

Το ανταλλακτικό δεν έχει νόημα.
Υποτίθεται ότι μπορείς να έχεις ένα handle με πολλά knots.
Αν και όπως το βλέπω, αυτό απλά διαλύεται