Παραδοσιακό ξύρισμα

Μιχάλη, σου ειναι εύκολο αυτό που είπες να μου φτιάξεις μονο αμερικανικό σετ, για να μην φαω τελωνείο. Ξυριστική μηχανή βουρτσακι κρέμα η σαπούνι αλλα για ευαίσθητη επιδερμίδα αμα υπάρχει και καμιά λοσιόν μετά. Βέβαια αμα ειναι εφικτό και δεν φαω τελωνειο.
Μετα μένει να το πάρω απόφαση να κόψω το μουσι γιατί είναι δύσκολο, βέβαια οπως ειπα είναι θέμα δερματικης φύσης που είναι κατα κόκκινο το δέρμα απο μέσα

δεν έχω διαβάσει τι λέτε εδώ, αλλά πήρε το μάτι μου nickname μουτζαχεντίν!
για ρίξτε μια ματιά με ποιόν έχετε να κάνετε...
ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±_Viber_2020-09-16_11-38-41.jpg

μιλάει και για ξύρισμα.........
αυτό το μούσι θέλει χλοοκοπτικό τρακτέρ κύριοι !!!
https://www.dimko.gr/xlookoptiko-tr...MI6pyVzaTt6wIVV4jVCh1VhQuFEAYYASABEgIecvD_BwE

https://www.dimko.gr/xlookoptiko-tr...MI6pyVzaTt6wIVV4jVCh1VhQuFEAYYASABEgIecvD_BwE

Αχαχα Αλλάχ ακμπαρ βρε θα ρίξω χειροβομβίδα

Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

Χειροβομβιδα οντως θελει αυτος.Τον ξερεις ???
Καποιον μου θυμιζει αλλα δεν μπορει..................

Μιχάλη, σου ειναι εύκολο αυτό που είπες να μου φτιάξεις μονο αμερικανικό σετ, για να μην φαω τελωνείο. Ξυριστική μηχανή βουρτσακι κρέμα η σαπούνι αλλα για ευαίσθητη επιδερμίδα αμα υπάρχει και καμιά λοσιόν μετά. Βέβαια αμα ειναι εφικτό και δεν φαω τελωνειο.
Μετα μένει να το πάρω απόφαση να κόψω το μουσι γιατί είναι δύσκολο, βέβαια οπως ειπα είναι θέμα δερματικης φύσης που είναι κατα κόκκινο το δέρμα απο μέσα

Πάμε ένα ένα... :smile:
Ξυράφι, από Αμερική αξίζει να πάρεις την Rockwell 6C, την Chrome.. Αλλά την βλέπω out of stock τώρα.
Μπορώ να σου προτείνω και ξυράφι να σου πάρει όλο το μούσι με ένα πέρασμα, αλλά αυτά είναι επιθετικά και δεν θα σε βολέψουν στην αρχή...
Έχω την blackbird, με ένα πέρασμα θα πέσει το μούσι ολόκληρο στον νεροχύτη σαν ψόφιο γατί. :flipout:

Λεπίδες, αυτές που είπα και πιο πάνω, είναι τόσο προσωπικό που είναι σαν να προτείνεις φαγητό σε κάποιον χωρίς να γνωρίζεις τα γούστα του.

Πινέλο, αυτό.

Σαπούνι, Soap Commander. Φτηνό, μπόλικο, όμορφα αρώματα και πολύ καλό για τα λεφτά του.
Έχω το Passion, Fortitude και Endurance που έχω μυρίσει είναι φοβερά (το endurance είναι απομίμηση της Old Spice).
Μπορείς να πάρεις και το after shave του, δεν έχει οινόπνευμα, έχει όμως μενθόλη.

Επίσης μπορείς να πάρεις και ένα alum block για τους ερεθισμούς και για να βλέπεις πως πήγε το ξύρισμά σου.
Φυσικό συστατικό, άοσμο, με γεύση κόλασης, καλό αιμοστατικό, αλλά πρέπει να το λέει η περδικούλα σου αν δεν το αντέχει το δέρμα σου.

Για τους ερεθισμούς, μόνο το Balm της Speick. Θαυματουργό, αυτό το παίρνεις από Ευρώπη.
Είναι κάτι σαν το windex βρε παιδί μου! Καίγεσαι; Speick! Κόβεσαι στο ξύρισμα; Speick! Ερεθίστηκες στο ξύρισμα; Speick!

Ωραιος ευχαριστώ Μιχάλη.
Νταξει το μουσι θα το παρω με την κουρευτικη μηχανή που εχω για μουσι, οπότε κομπλε πρώτα θα γίνει αυτό και μετά θα πέσει ξυράφι.
Ωραιος σε ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές

Νταξει το μουσι θα το παρω με την κουρευτικη μηχανή που εχω για μουσι, οπότε κομπλε πρώτα θα γίνει αυτό και μετά θα πέσει ξυράφι.

Γιατί να παιδεύεσαι;
Άμα θέλεις έρχομαι να σου το βγάλω με ένα πέρασμα

IMG-20190316-143348.jpg

Ωραια και η φαλτσετα άλλο επίπεδο ξυρίσματος.κοιτα εκεί άμα οντος κόψω το μουσι στο μπαρμπεραδικο που πάω θα του πω κάποια στιγμή ενα ξυρισμα με φαλτσετα για την εμπειρία.
Τωρα ας μαθω να ξυριζομαι με την μηχανή ξανά γιατί πιστεύω θα είναι αλλο ξυρισμα με τέτοια μηχανή και άλλο οταν ξυριζομουν με ζιλετ.

Οταν ανεβαίνω επίπεδο με την συγκεκριμένη μηχανή που μου πρότεινες τότε μπορεί να πάω σε φαλτσετα

Ξύρισμα με φαλτσέτα δεν παίζει, έχει απαγορευτεί εδώ και πολλά χρόνια για λόγους υγιεινής.
Με σαβέτα, ναι.

Τέτοια δηλαδή στην καλύτερη.

IMG-20181211-115739.jpg

Βρε Vlad, έχεις δει κουνέλι μακρύτριχο; :flipout:

Ξύρισμα με φαλτσέτα δεν παίζει, έχει απαγορευτεί εδώ και πολλά χρόνια για λόγους υγιεινής.
Με σαβέτα, ναι.

Τέτοια δηλαδή στην καλύτερη.

IMG-20181211-115739.jpg

Βρε Vlad, έχεις δει κουνέλι μακρύτριχο; :flipout:

δεν μπορεί να μην υπάρχει...
θα το ψάξω αργότερα..

ΥΣ..
για φαλτσέτα ήξερα.
για σαβέτα, πρώτη φορά ακούω. κ ούτε κατάλαβα την διαφορά τους να σου πω την αλήθεια...

Καλά, μην ψάχνεις, να πούμε σαν ψόφια περούκα; :flipout:

H φαλτσέτα είναι μαχαίρι ακονισμένο τόσο πολύ που μπορείς να ξυριστείς.
Η σαβέτα παίρνει λεπίδες.
Αν κοπείς με τη σαβέτα, το πολύ πολύ να θέλεις ράματα.
Με τη σαβέτα, μπορείς να σκοτωθείς ή να σκοτώσεις

Καλά, μην ψάχνεις, να πούμε σαν ψόφια περούκα; :flipout:

H φαλτσέτα είναι μαχαίρι ακονισμένο τόσο πολύ που μπορείς να ξυριστείς.
Η σαβέτα παίρνει λεπίδες.
Αν κοπείς με τη σαβέτα, το πολύ πολύ να θέλεις ράματα.
Με τη σαβέτα, μπορείς να σκοτωθείς ή να σκοτώσεις
μπα σε καλό σου, όλο στο φονικό ο νους σου.

αλλά με μπέρδεψες.. με την σαβέτα και το ένα και το άλλο;;
μήπως η φαλτσέτα σκοτώνει;;