Ρε Ναθ, εκεί στο νούμερο 4 που είναι μεταξύ του Semogue και του Owners Club, ένα μικρό εγκεφαλικό κύτταρο εκεί πίσω έκανε pop και πέθανε...
Semogue Owners Club λέγεται η εταιρία, απλά είναι δύο πινέλα της ίδιας εταιρίας.

Και όχι, αν μιλάμε για χοίρο, η Omega είναι η top εταιρία.
Καλημερες.
Συζητάγαμε, του έλεγα για παραδοσιακό ξύρισμα εκείνος μου πρότεινε κρέμα ξυρίσματος και οχι σαπούνι που δεν ενυδατώνει το δέρμα συν το τραβάει.
Μπορεί να πρότεινε την κρέμα λόγου την κατάσταση του δέρματος μου.
Wha?
Πάρε του δώρο μία κρέμα Proraso single blade να δούμε αν οι κρέμες ενυδατώνουν καλύτερα.

Η διαφορά της κρέμας από το σαπούνι είναι το ότι η κρέμα είναι πιο εύκολη για χρήση στην αρχή.
Ξέρεις ότι θα βάλεις τόση κρέμα (ένα αμύγδαλο π.χ.), τόσο νερό, θα ανακατέψεις με το πινέλο και θα βγάλεις τον ίδιο αφρό σε τόση ώρα.
Με το σαπούνι θέλεις περισσότερη εμπειρία που μόνο εσύ μπορείς να αποκτήσεις.
Γιατί αν σου πω, φόρτωσε για μισό λεπτό και θα είσαι εντάξει και εγώ κάνω 4 σβούρες το δευτερόλεπτο με χοίρο που είναι σκληρός και εσύ 2 σβούρες με silvertip που είναι το πιο μαλακό πινέλο, μόνο ίδια μαρέγκα δεν θα βγάλουμε.

Το πόσο θα στεγνώσει το πρόσωπο είναι θέμα νερού.
Σε καλές κρέμες δεν έχεις πολλές επιλογές. Πολύ καλή είναι η Ach Britto Lavanda στα 5 , οι Arko κάπου στο 1 και μετά, από Αμερική αυτές της Cattie's Bubbles.
Σε σαπούνια, όσα θέλεις.
Εχω μετα κάτι προβληματισμούς που διαβάζω εδώ λέτε οτι πρέπει να ξυριζομαστε με διαφορετικές γωνίες.
Οταν ξυριζομουν παλιά με ζιλετ απλη την ευαίσθητη λογου εχω και θυλακιτιδα ξυριζομουν με την φορά της τρίχας ποτέ κόντρα εξάλλου δεν εχω σκληρη τρίχα και βγαίνει πολύ αργά.
Το δέρμα σου θα στρώσει σε λιγότερο από μήνα.
Σκέψου ότι με τα πενταλέπιδα έχεις δύο λεπίδες που δεν κόβουν αλλά τραβάνε την τρίχα για να την κόψει το επόμενο από αυτά.
Και η επαναφορά της τρίχας δεν είναι πάντα σωστή, κάποιες φορές μπαίνει κάτω από το δέρμα.
Με το μονό ξυράφι, κόβεις την τρίχα στην επιφάνεια του δέρματος χωρίς να την τραβάς.
Επειδή οι τρίχες δεν βγαίνουν από το δέρμα με την ίδια φορά και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν έχεις κάνει mapping στο πρόσωπό σου για το πως βγαίνουν οι τρίχες, άλλες τις έπαιρνες με την φορά τους, άλλες από το πλάι, άλλες κόντρα.
Για αυτό λέμε ότι θέλουμε διαφορετικές γωνίες για να κάνουμε βαθύ ξύρισμα.
Το μονό ξυράφι δεν θα τεντώσει την τρίχα για να την κόψει.
Και ναι, έκανες κόντρα με τα άλλα ξυράφια, απλά δεν το ήξερες.