Εχω την εντυπωση οτι (εκτος απο την καψουρα) δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος να ξοδευτει καποιος ,την στιγμη που με 16 ευρω κανεις θαυμασια την δουλεια σου.
Ναι βρε, και με την πλαστική της Wilkinson την κάνεις.
Και όταν συνηθίσεις, δοκίμασε πάλι με την Merkur, θα εκπλαγείς!
Όταν βρεις τον τέλειο συνδυασμό ξυραφιού/λεπίδας για το δέρμα σου θα αναρωτιέσαι γιατί παιδευόσουν τόσα χρόνια με τα πλαστικά.
Θα κατέβουν και οι χρόνοι, θα ξεπετάς ξύρισμα στο πεντάλεπτο και θα έχεις την απορία γιατί δεν τα κατάφερνες στην αρχή.
Επιτέλους ηρθε η μηχανη την Παρασκευή.
Ολα τα υπολοιπα τα εχω balm speick για ευαίσθητη επιδερμίδα μιας 7 χρόνια μουσι στανταρ θα ερεθιστει το δέρμα πηρα και σε υγρο ενα after save της floid.
Βεβαια αμα θελω έχω να ξυριστω μπολακι και κρεμα της Nivea για ευαίσθητη επιδερμίδα και ενα πινελο της omega, αλλα ειναι χρόνια στο ντουλάπι.
Ερωτηση presave χρειαζόμαστε; η ειναι υπερβολικό με ζεστο νερό και μασάζ είμαστε κομπλε;
Μετά το πρώτο ξύρισμα θα βάζεις το speick μέχρι να ηρεμήσει το δέρμα σου.
Ίσως να χρειαστεί να βάλεις 3-4 φορές μέχρι να σταματήσει να σε ενοχλεί.
Και το Floid που θα βάλεις πριν το Speick θα σε βοηθήσει πολύ γιατί θα κάνει την απαραίτητη αντισηψία.
Μπορείς να κάνεις κανονικά με το πινέλο, αλλά θα πρέπει φυσικά να το πλύνεις καλά γιατί θα έχει μαζέψει σκόνη.
Μετά το μουλιάζεις για 15 λεπτά να μαλακώσει και είσαι έτοιμος.
Για preshave, καλό είναι την πρώτη φορά να ξυριστείς μετά από ντους, όπου θα έχουν μαλακώσει οι τρίχες.
Μετά, απλά βρέχεις τις τρίχες και είσαι έτοιμος. Μην ταλαιπωρήσεις άλλο το δέρμα σου, και το ντους είναι το καλύτερο preshave.
Γενικά, τα preshave χρειάζονται όταν το σαπούνι δεν είναι καλό.
Exω αυτο το after shave το οποιο κανει 30 ευρω.
Νομιζω οτι..... ή ειμαι κορόιδο ή ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην πιατσα
30 after shave ρε φίλε, είναι ΠΑΡΑ πολλά λεφτά!

Και όχι, δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην πιάτσα.
Το Floid π.χ. που πάει 8-9 του ρίχνει στα αυτιά.
Δεν συζητάμε για συνδυασμό floid vigoroso-speick balm ή για κανένα Pitralon Swiss...