Πρακτικά είναι η μοναδική
Ελληνική μηχανή που βγαίνει στην αγορά.
Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, από αλουμινιούχο χαλκό, σε CNC.
Και λέω "πρακτικά" γιατί οι Primo που κυκλογορούσαν το 70 και έδιναν στον Ελληνικό στρατό ξεκίνησαν από την Κύπρο και πλέον δεν υπάρχουν.
Εκείνες βέβαια ήταν φτηνές μηχανές που έκαναν τη δουλειά τους (για μένα πολύ καλύτερα από όποιες vintage Gillete κυκλοφορούν εκεί έξω).
Είχα την τιμή να βοηθήσω το παλικάρι που την σχεδίασε, δοκιμάζοντας τον πιλότο πριν από ένα χρόνο ώστε να εντοπιστούν και να διορθωθούν τυχών λάθη στην σχεδίαση και φέτος έχουμε την παραγωγή της.
Η τιμή της είναι στα 150 , σε ξύλινο κουτί
πολύ καλής ποιότητας που κλείνει με μαγνήτες.
Πολύ καλό αν σκεφτείς ότι μηχανές των 250 και βάλε, έρχονται σε χάρτινες συσκευασίες της πλάκας.
Στο πως ξυρίζει τώρα...
Δεν περιμένατε να ασχοληθώ με μωρουδίστικες μηχανές, αυτή είναι μεν πιο ευγενική από μία R41, αλλά θα έλεγα, με την ίδια αποτελεσματικότητα.
Κλειδώνει την λεπίδα πάρα πολύ καλά, δεν τίθεται θέμα λάθους στην ευθυγράμιση, την πιάνει πολύ χαμηλά στην κόψη της, οπότε δεν υπάρχει καθόλου το λεγόμενο chattering, όπου πάλεται η λεπίδα και δημιουργεί ερεθισμούς, δεν προεξέχει σχεδόν καθόλου η λεπίδα από το πλάι για να κοπείς κατά λάθος.
Πιάνει τόσο καλά τη λεπίδα που δεν φαίνεται καν αν έχει μέσα λεπίδα ή όχι!
Εγώ είδα μία αξιόλογη Ελληνική προσπάθεια, με μεράκι και σεβασμό προς τον καταναλωτή, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην την πάρω!
Τώρα βέβαια δεν την έχω στα χέρια μου, την έχω δώσει να κόψει βόλτες σε reviewers στο youtube και σε γνωστούς, αλλά θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα έρθει πάλι στα χέρια μου.
Κρατάω μία Tatara όμηρο...