Παραδοσιακό ξύρισμα

Εγώ μεταξύ αιθέριων ελαίων και parfume νιώθω τρελή διαφορά πάντως...
Και το Cuba είναι με αιθέρια έλαια.
Ωπ....μαλλον το βρηκαμε !
Το tuttiftutti έχει fragrance =αρωμα , ενώ το Cuba αιθέρια έλαια.
Σε όλα τα άλλα, είναι ακριβώς τα ίδια
Αύριο θα πιστοποιήθει, αν όντως εχω δίκιο.
Αν ναι, ο kbouk θα έχει το δωράκι του. ;) :)

• Like
Reactions: Tzimisce
Επίσης επιβεβαιώνω ότι η ΒΒ δεν είναι για συχνό ξύρισμα.
Σήμερα έπρεπε να ξυριστώ με την r41 .
Η ΒΒ με εγδαρε :D

Nαι σωστα, έπρεπε να αναφέρω τι εννοώ συχνό.
Ξυριζομαι καθε Δευτέρα και Πέμπτη πρωι.
Προχθές ξυριστικα Δευτέρα βραδυ αργά και σήμερα το πρωί δεν είχα ακόμα πολλά γένια.
Υπόψιν ότι τον τελευταίο καιρό ξυριζομαι κόντρα και ειδικά με την ΒΒ, δεν μένει τίποτα λεμεεεεε :)
Ε σήμερα την ένοιωσα λιγουλάκι.
Σκέφτηκα ότι μάλλον η r41 θα με εξυπηρετούσε καλύτερα.
Όχι λέτε?.?
Καμμία Πάρκερ?

Για μένα συχνό ξύρισμα είναι το καθημερινό αφού ξυρίζομαι στάνταρ κάθε δύο ημέρες.
Με την r41 ζορίζομαι αν και δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο η bb.
Με τη bb δεν έχω θέμα.
Πάντα μιλάμε για 4 περάσματα.

Ακου εκει καθημερινο ξύρισμα τόσο γρήγορα βγαινουν οι τριχες σου; και με την bb ε τοτε δεν κανει καλη δουλεια δεν ειναι αποδοτική 🤣🤣 δωστην σε εμενα Μιχάλη

Μικρή ερώτηση...πολλές κρέμες ξυρίσματος και συσκευασμένα σαπούνια έχουν πάνω το γνωστό σηματάκι που λέει ότι λήγουν 6 ή 12 μήνες μετά το άνοιγμα. Η γνώμη σας;
Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει προϊόντα ανοιγμένα 10+ χρόνια πριν.

Απλά είναι υποχρεωτικό να το γράφουν στη συσκευασία.
Εγώ δεν έχω καταλάβει διαφορά και έχω σαπούνια αρκετά χρόνια μετά το άνοιγμά τους.

Ανορθώγραφε Barahir, δεν σου τη δίνω, θα σε χάσουμε από αιμοραγία! :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: mparaxir
Απλά είναι υποχρεωτικό να το γράφουν στη συσκευασία.
Εγώ δεν έχω καταλάβει διαφορά και έχω σαπούνια αρκετά χρόνια μετά το άνοιγμά τους.

Ανορθώγραφε Barahir, δεν σου τη δίνω, θα σε χάσουμε από αιμοραγία! :ROFLMAO:
Η αληθεια ειναι αυτη αχαχα πλακα σου έκανα απο μακριά η bb εχω την αγαπημενη μου r41 που μου δινει απολαυστικά ξυρίσματα.
Αμα θελω να ξυριστω ποιο σύντομα απο τις 4 ημερες βαζω τοτε την rockwell στην 4 πλακα και ριχνω δυο περάσματα 🤣🤣

Παντως προχθες που ξυριστικα λιγο ατσουμπαλα με την R41 ,κατακοπηκα !!!!
Τεχνικη και προσοχη.
Με οτι και να ξυριστεις αμα δεν τηρεις τα δυο παραπανω ....τον ηπιες :)

• Like
Reactions: mparaxir
Ετσι ειναι μιχαλη ολες οι μηχανές πιστεύω θέλουν σεβασμό και όχι βιασύνες εξαλλου το έχουμε πει καλυτερα αργο ξυρισμα και να το απολαμβάνεις πάρα γρήγορο και να σου βγει ξυνο.
Εγω πλέον το ξυρισμα μου ολο μαζι με asl κρατάει στα 25 λεπτά

Βιαστικά ξυρίσματα μόνο με καμία masamune, timeless, βία General.
Εκτός αν θέλεις απλά να μαζεύεις τον αφρό χωρίς να ξυρίζεσαι, οπότε και οι vintage Gillette κάνουν

Βγαζει σημερα η hags την vegan σειρά το ενα θα το τσιμπήσω ειναι καλοκαιρινό αρωμα εμπνευσμενο dolce cabana το king.
Να δουμε τι λεει και η vegan γιατι η tallow σειρά απλα τα σπάει εξαιρετικό παντού

Που τα βρισκεις αυτα ρε φιλε Διονυση??
Ειναι σαν του γιατρου ,ας πουμε????
Ναι ελληνας παραγωγός και αυτος σαν τον γιατρό εγω πιστεύω παρολου τον γιατρο τον συμπαθω παρα πολυ γιατι εχουμε γνωριστεί απο κοντα έχουμε φαει στο τσιπουραδικο μαζι με τον κύριο πρώην γενικό.
Επειδη το έχασα τι ηθελα να πω ναι πιστεύω τα σαπουνια του ειναι ενα κλικ με δυο ποιο πανω απο του γιατρού δηλαδή που το χειμώνα αγόρασα την tallow σειρά ηταν καλύτερη απο του γιατρού.
Εδω μιχαλη τα βρίσκεις

Ρε Διονυση, εχεις να μου πουλησεις κανα απο δαυτα, μην μπλεκω με παραγγελιες κτλ, που τα βαριεμαι αφορητα??
Τα παιρνεις απο φυσικο καταστημα (επιασε το ματι μου ενα στο Κολωνακι) ή ιντερνετ??

Εχει και after shave ......λενε τιποτα???