Ηρθε το σαπουνακι, μαλλον αυριο θα το δοκιμασω. Πηρα και κατι ξυραφακια να βρισκονται, κανα δυο που τα εχω δοκιμασει ηδη και μερικα για πρωτη φορα να δω τι καπνο φουμαρουν.... το περιεργο ειναι οτι πηρα για 3η φορα τη μερκιουρ 34c, δηλαδη τη μηχανη που αγορασα πρωτη και που τεινω να τη χρησιμοποιω απο δω και περα και για οσο παει.
Θελω να εχω μια στο εξωτερικο, μια στο εσωτερικο και μια στο εξοχικο, μη τυχον και ξεμεινω...
Ενδιαμεσα δοκιμασα.... σαβετα με κομενα ξυραφακια, εκανα 15 ξυρισματα, δεν με ενθουσιασε και τωρα μετα απο καιρο, τη φοβαμαι κιολας και απορω πως τη δοκιμασα.
Φαλτσετα, αλλο πραγμα, δεν σε φοβιζει τοσο αλλα θελει υπομονη και τεχνικη και ακονισμα και τελευταια δεν εχω τιποτα απο τα τρια.... αν βολεψει με τον Μιχαλη καποια στιγμη να τη στειλω να την ακονισει ισως τη δοκιμασω εκ νεου, αλλοιιως θα διακοσμει το ραφι.
Μερκιουρ φουτουρ ρυθμιζομενη, πολυ βαθυ ξυρισμα χωρις καμμια προσπαθεια ακομα και στην πρωτη σκαλα, βαρια ομως και με το παραμικρο λαθακι σε κοβει...αν μεινω αξυριστος για πανω απο 3 βδομαδες, αυτη θα χρησιμοποιησω.
Μιουλε R41.... καλη... πολυ καλη... θελει ομως καλο γλιστερο αφρο, γιατι αλλοιως μαγκωνει, και αυτο δεν ειναι καλο

και επειδη δεν ειναι ολοι οι αφροι το ιδιο, ας φυλαμε λιγο τα ρουχα μας...
Αρα, κατεληξα στην 34c που δεν με προδωσε ποτε.... να πω την αληθεια το σκεφτομουν να παρω 3η φορα την ιδια, αλλα προχθες με γενια 3 εβδομαδων, με ενα περασμα, ουτε κοντρα ουτε τιποτα, ειχα προσωπο
βιλουδο 
επρεπε βεβαια να την ανοιξω 2-3 φορες να ξεστομωσει, αλλα και παλι... εντυπωσιακη στο δικο μου προσωπο.
Οποτε εχω τωρα 2 ασημενιες και μια χρυσαφια...
Τεχνικη λεπτομερεια που δεν ξερω αν εχει καποια σημασια η αν οντως εγινε ετσι, στομωνε μονο απο τη μια πλευρα του ξυραφιου.... να ειναι στραβη ? Θα το ξανακοιταξω...