Πάντως οι άνθρωποι της Benq υπστηρίζουν ότι τίποτα δεν άλλαξε σε τομέα που δημιουργεί θέμα RBE.
Δεν αμφιβάλλω ότι το βλέπεις αλλά σου αναφέρω λίγα από αυτά που εγώ γνωρίζω.
για μενα εκανες λαθος αγορα..επρεπε να παρεις τον x30
απο τα ποσα μετρα προβαλει, και σε ποσες ιντσες,τοσο που να σε κουραζει με την φωτεινοτητα του;
Προβαλει σε ενα πανι 106" με gain 1.
Αποσταση τη maximum που του επιτρεπει να δωσει τις 106", 5+ μετρα.
Εκτος της φωτεινοτητας, οι πλαινοι τοιχοι ειναι στα 20 εκ απο το πανι.
Σε συνδιασμο με ταβανι, τα εκαναν και ολα μερα στο δωματιο.
Προβαλει σε ενα πανι 106" με gain 1.
Αποσταση τη maximum που του επιτρεπει να δωσει τις 106", 5+ μετρα.
Εκτος της φωτεινοτητας, οι πλαινοι τοιχοι ειναι στα 20 εκ απο το πανι.
Σε συνδιασμο με ταβανι, τα εκαναν και ολα μερα στο δωματιο.
Αγαπητε warewolf καλοριζικος και καλοθεατος.
Σ' ευχαριστω κι εγω οπως ολοι για τις πληροφοριες και τις εντυπωσεις για τον συγκεκριμενο προβολεα.
Εχεις ξοδεψει πολυ χρονο και μερακι να φερεις την εικονα οσο καλυτερα μπορεις και σε καταλαβαινω απολυτα. Καμμια ταινια ολοκληρη καταφερες να δεις; Το λεω αυτο χωρις διαθεση πειραγματος αλλα με στοχο να σου θυμισω οτι ο προβολεας ειναι το μεσο οχι ο προορισμος. Βαλε καμμια καλη ταινια και αφεσου να σε παρασυρει η τεχνη, και να δεις που δεν θα δινεις σημασια στις μικρες ενοχλητικες ατελειες του μεσου. Εχεις παρει ενα εξαιρετικο μηχανημα και αν δε το πηρες για να φας τη ζωη σου κανοντας δοκιμες σε πατερνς αραξε και απολαυσε τον.
ΥΓ. Το φιλτράκι κάνει δουλειά και σε μένα
Βαλε καμμια καλη ταινια και αφεσου να σε παρασυρει η τεχνη, ...
Συγνώμη αλλά δεν κρατιέμαι...
Ποιά τέχνη; Η τέχνη του πως να δείξουμε καλύτερο κόκκο και χιόνι σε full HD; Ειλικρινά μετά από 2 μήνες και κάτι σε μεγάλη οθόνη 92 ιντσών, έχω αρχίσει να αναπολώ την οθόνη της τηλεόρασής μου με τις ταπεινές 29 ίντσες που σε 16:9 format έφτανε να γίνεται 24,8"! Τουλάχιστον τότε με απορροφούσε η ταινία χωρίς να νοιάζομαι για την ποιότητα εικόνας. Υποτίθεται πήρα προβολέα για να απολαύσω ποιότητα στην υψηλή ανάλυση, και αυτό που κατάλαβα είναι πως οι ταινίες έχουν πάρει διαζύγιο από την ποιότητα, τουλάχιστον στην εικόνα. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται σε υποβάθμιση ποιότητας που γίνεται στα BD που κυκλοφορούν μόνο στην Ελλάδα, αλλά 9 στις 10 ταινίες που βλέπω τις θεωρώ απαράδεκτες να κυκλοφορούν σε BD. Σε DVD και πολύ τους είναι...
Συγνώμη αλλά τα είπα και ξαλάφρωσα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.