ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

Μου έδωσε την εντύπωση εκπομπής που απευθύνεται στη γιαγιά που θέλει να μπει στο internet (και δεν έχει εγγόνια).

Ωχ θα μας δει η γιαγιά και θα μπριζωθεί για προτζέκτορες και bluray.
Και θα πρήζει το αγκόνι πώς θα παίζει τις μάτροσκες μετά

Ωχ θα μας δει η γιαγιά και θα μπριζωθεί για προτζέκτορες και bluray.
Και θα πρήζει το αγκόνι πώς θα παίζει τις μάτροσκες μετά

εφτασε μεχρις εκει ο Τζιμης ρε σεις ?

θα μας σπασουν στα πμ οι γιαγιαδες να τους ρυθμισουμε τα HTPCια τους ??

πανω που εβγαλαμε ακρη με τα δικα μας ??

ΥΓ

αμα μου κανουν μπειμπι σιττινγκ ψηνομαι παντως!!!:ernaehrung004:

Μάθαμε πως η Βικιπαίδεια γράφεται από λιγότερα από 100 άτομα, ακούσαμε γλωσσολόγο να αναφέρει το νόμο του Moore, αλλά AVClub δεν είδαμε... :bigcry:

Δεν πειράζει, καλύτερα να παίξει από νέα σεζόν ώστε να το δουν και περισσότεροι τηλεθεατές... ;)

Η εκπομπή πάντως, χάρη στη δικηγόρο που εμφανίστηκε προς το τέλος, κατάφερε να με κερδίσει ως τηλεθεατή... :grinning-smiley-043

να σας πω αν είναι τόσο καλή η δικηγόρος (επειδή δεν είδα το επεισόδιο) μήπως να ανεβάζατε video με εκείνη αντί για του forum ? :FSGSFGS4:

Τελικά κατάφερα να επικοινωνήσω πριν λίγο, και φυσικά μετά απο ατελείωτο κράξιμο που τους έριξα μου ανακοίνωσαν ότι η εκπομπή θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα 25 Αυγούστου.
Με διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άλη αναβολή και μου ζήτησαν συγνώμη.
Ελπίζω να μην στηθούμε γιά μιά ακόμη φορά στο γυαλί χωρίς λόγο.
Νίκο μπορείς να προχωρήσεις σε νέα ενημέρωση γιά τις 25/8/,αλά γιά καλό και γιά κακό βάλε και την λέξη <εκτός απροόποτου>!!

Ρε Μήτσο, στο γυαλί γράφεις αγόρι μου... κούκλος.... Μπράβο, άψογος. :music-smiley-005: :Banane0: