ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Για να μην αισθανόμαστε σαν τους φτωχούς συγγενείς, ορίστε το HiMedia (ή όπως αλλιώς θέλετε) στην τιμή των 152 . Πιο ακριβό και από το Netgear 550 έρχεται..
Εμείς το πήραμε φθηνά γιατί το αγοράσαμε πολύ κοντά στην πηγή..

http://www.open247.gr/eshop/products/Youtube-Ready-1080P-Full-HD-Media-Player.html#

Του μοιάζει αλλά δεν πρέπει να είναι το ίδιο.
http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/youtube-ready-1080p-full-hd-media-player/

καλησπερα ήρθε και το δικο μου επιτελους σήμερα interface πολυ καλο και το τv κοντρολ δουλευει σωστα απο τα 7 μετρα που ειναι το stream box , το προβλημα είναι ότι βαζω απο πισω το στικακι αλλα δεν διχνει να δουλευει και φυσικα δε βρίσκει δυκτιο (το στικακι ειναι αυτο τις realtek ) εχει κανεις καμια ιδεα?
εχω xp Και το fimware ειναι 1,0,2,17

Last edited:
λοιπων το στικακι ενεργοποιηθικε ομως σε mode dchp και ενω βαζω το κωδικο του wpa δεν συνδεεται στο δυκτιο (το βρίσκει) προσπαθω τωρα να το γυρισω σε manual Mode με καρφωτες στο ip adress βαζω του υπολογιστη μου στο gateway του ρουτερ kai dns server ip adress τι πρεπει να βάλω? (οτενετ )

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

λοιπων το στικακι ενεργοποιηθικε ομως σε mode dchp και ενω βαζω το κωδικο του wpa δεν συνδεεται στο δυκτιο (το βρίσκει) προσπαθω τωρα να το γυρισω σε manual Mode με καρφωτες στο ip adress βαζω του υπολογιστη μου στο gateway του ρουτερ kai dns server ip adress τι πρεπει να βάλω? (οτενετ )

DNS βάλε ή 8.8.8.8 ή την ΙΡ του ρουτερ. αναβάθμηση firmware έκανες πρώτα???

Εκανα πριν λιγο update fimware και ολα πηγαν καλα , οσο αφορα το δυκτιο ομως εχω ακομη προβληματα λοιπων οταν συνδεω το ρουτερ με ethernet παιρνει Ip dhcp (on 192.168.0.3 ) στην καρτελα network παντα στην δευτερη επιλογή wireless setup ενω διχνει οτι εχει σήμα εαν μπω στις επιλογες εχει 3 profile connection 1/2/3
οποιο προφιλ και να επιλέξω μου βγάζει AP / AD HOC / και wps μιας και το ρουτερ μου υποστιριζει wps δοκιμασα να σκαναρω αλλα τίποτα όπως και με τα προηγουμενα , επισης με το καλωδιο όταν το εχω συνδεμενω και μόνο τότε μου αφήνει να επιλεξω και την τρίτη επιλογη pppoE setup και εαν πατήσω μου ζητάει username Και passwort προσπαθησα να βάλω το ονομα του δυκτιου μου και τον κωδικο του wep μπας και συνδεθω αλλα δεν τα καταφερα μήπως ζητάει το κωδικο και το username του router?

για οσους παιδευοντε με mode N δεν υποστιριζει wpa wpa 2 παρα μονο wep το οποιο δεν γινεται ο κωδικος share! οπωτε αναγκαστικα να το αφησω τελείως free και συνδεθηκα οπωτε μενει τωρα να δώ τους φακελους απο το pc , στο streambox Καπου λςςι samba αλλα samba υποστηριζει μονο Linux απο οτι ξερω εγώ εχω xP τωρα τι κανουμε ?

κουραστηκα υπερβολικα , καλο το μηχανακι αλλα πολυ bug ρε παιδια θελει πολυ ψαξιμο ειδικα το στικακι τι σκατα.. όπωτε θελει αναβει και λειτουργει αντε καλνυχτα για σημερα..

για οσους παιδευοντε με mode N δεν υποστιριζει wpa wpa 2 παρα μονο wep το οποιο δεν γινεται ο κωδικος share! οπωτε αναγκαστικα να το αφησω τελείως free και συνδεθηκα οπωτε μενει τωρα να δώ τους φακελους απο το pc , στο streambox Καπου λςςι samba αλλα samba υποστηριζει μονο Linux απο οτι ξερω εγώ εχω xP τωρα τι κανουμε ?

γιατί παιδεύεσαι με wifi βάλε το καλώδιο ethernet και είσαι έτοιμος είναι πιο γρήγορο και πιο σταθερό. κάνε ΟΝ το samba όρισε τους φακέλους στο pc που θέλεις κοινόχρηστους και θα μπορείς να τους βλέπεις από τον player αλλά και το αντίστροφο από το pc να βλέπεις τον σκληρό του ΜΡ.
δεν μας είπες πια αναβάθμιση πέρασες ??? ελπίζω την 1.0.4.6

δε με βολευει το καλωδιο φιλε μου επισης αγορασα και το στικακι , λοιπων καταφερα να το κανω ad hoc με τον υπολογιστη μου αυτην την στιγμη εκανα και ενα κοινοχρηστο φακελο μερικες φορες δουλεψε αλλα μερικες όπως τωρα δεν τον βλεπει καθολου.. το εχει κανει κανενας adhoc ρε παιδια ? βασικα διχνει οτι συνδεθηκε αλλα δεν στελνει Internet το pc..

Last edited:
δε με βολευει το καλωδιο φιλε μου επισης αγορασα και το στικακι , λοιπων καταφερα να το κανω ad hoc με τον υπολογιστη μου αυτην την στιγμη εκανα και ενα κοινοχρηστο φακελο μερικες φορες δουλεψε αλλα μερικες όπως τωρα δεν τον βλεπει καθολου.. το εχει κανει κανενας adhoc ρε παιδια ? βασικα διχνει οτι συνδεθηκε αλλα δεν στελνει Internet το pc..

για το wifi επιλέγεις το Infrastructure (AP) βρίσκεις το ρουτερ σου και συνδέεσαι είναι τόσο απλό γιατί μπερδεύεσαι?
Αλλα πρώτα πέρασε την τελευταία αναβάθμιση από εδώ 1.0.4.6 http://v.himedia-tech.cn/himedia/hd500/104.6/HD300B_1.0.4.6.rar

φιλε μου δεν μπερδευομαι απλα χανει καθε τοσο τις ρυθμισεις του θα δοκιμασω και το fimware

λοιπον οποτε ανετα τωρα μπορω να το αναψω!εχω πολυ καιρο να μπω στο νημα,μου λετε λιγο ποιο ειναι το τελεταιο firmware??

λοιπον οποτε ανετα τωρα μπορω να το αναψω!εχω πολυ καιρο να μπω στο νημα,μου λετε λιγο ποιο ειναι το τελεταιο firmware??
554 ποστ λίγο παραπάνω