ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Μπορει να μου λυσει κανεις μια απορια , εχω βαλει εσωτερικο σκληρο και δεν μου αφηνει να δω τα κοινοχρηστα αρχεια με το pc μου ζηταει net user id και Passwort βαζω με αυτα που κανω Login σαν administrator στο pc και δεν ανοιγει τι ακριβως πρεπει να κανω σε xp proffesional ?

έλα ρε παιδια κανενας? τι θα γινει ποια με αυτον τον παλιο player μου εχει κανει την ζωη μαρτυριο δεν μπορει να βοηθισει καποιος?

Καλησπερα σας! Αρχικα θα ηθελα να σας ευχαριστησω για την υπεροχη δουλεια που εχετε κανει και μας βοηθατε εν μεσω κρισης να βρισκουμε
αξιολογες αλλα οικονομικες λυσεις για να μπορουμε ολοι να εχουμε ενα media player που να καλυπτει τουλαχιστον το 90% των απαιτησεων μας...
Το συγκεκριμενο thread το βρηκα μεσω google οταν η ερευνα μου στο ebay για ενα All in one media player σε προσιτη τιμη δεν απεφερε καρπους.

Δεν το εχω παραγγειλει ακομα αλλα εχω διαβασει και τις 63 μεχρι τωρα σελιδες αυτου του thread.
Πραγματικα φαινεται πολυ καλο και αποφασισα να το αγορασω.

Επειδη ομως βλεπω οτι εχει ερωτηθει πολλες φορες πιο ειναι συγκεκριμενα
μιας και ο seller εχει παρα πολλα που μοιαζουν μεταξυ τους και επειδη σχεδον ολοι απανταν οτι ειναι αυτο:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...3131+&_sacat=See-All-Categories&_fvi=1&_rdc=1
Item number: 330456883131
Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι κατοπιν επικοινωνιας μου με τον seller καθως ειδα οτι ειχε ενα το ιδιο απλα σε δολλαρια αντι του παραπανω που ειναι σε
αγγλικες λιρες - με ενημερωσε οτι ειναι ακριβως τα ιδια απλα το ενα προφανως ειναι listed στο ebay.co.uk και το αλλο στο ebay.com
Σας παραθετω και την απαντηση του:
"Hi
Thanks for your inquiry
The 2 items are the same model, we just listed it them in different eBay site and the price currency is different.
Best Regards
Kevin"
Οποτε μιας και υπαρχει και η οικονομικη κριση και τα 10€ που εχουν διαφορα πιστευω μπορει να σας χρησιμευσουν σε μια αλλη αγορα
θα προτεινα να αγοραζετε αυτο με το Item number:330446333373
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...3373+&_sacat=See-All-Categories&_fvi=1&_rdc=1

Ευχαριστω και παλι και συγνωμη αν σας κουρασα.

παιδια κατι αλλο,πρωτον με 2 ηχεια συνδεδεμενα σε ενισχυτη που εχει εισοδο Hdmi και το Himedia επισης με hdmi πανω στον ενισχυτη ,μπορω να ακουσω dts?δεν μου το βγαζει σαν επιλογη.μπορει καποιος να μ πει τι ρυθμισεις να κανω?

καλα ρε παιδια ειναι τοσο δυσκολο να πει καποιος ΝΑΙ εγω το εκανα να δουλεψει με xp .. ? μαμω τα xp μου μεσα και τα παλιοκινεζικα μου:fahne90:

βασικα το προβλημα με το Login το επαθε απο την ωρα που εβαλα τοω εσωτερικο σκληρο και τον φορμαρα στο himedia ..

Last edited:
Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

καλα ρε παιδια ειναι τοσο δυσκολο να πει καποιος ΝΑΙ εγω το εκανα να δουλεψει με xp .. ? μαμω τα xp μου μεσα και τα παλιοκινεζικα μου:fahne90:

βασικα το προβλημα με το Login το επαθε απο την ωρα που εβαλα τοω εσωτερικο σκληρο και τον φορμαρα στο himedia ..

γιατί να μην δουλεύει εδώ δουλεύει με win7 που έχω σε λαπτοπ και σταθερό. πες με συντομία τι έχεις κάνει να δω πως μπορώ να σε βοηθήσω
πια έκδοση firmware φοράς?
από το PC το βλέπεις το μηχάνημα?
τι σύνδεση κάνεις με το ρουτερ και τι ρουτερ έχεις?

παιδια κατι αλλο,πρωτον με 2 ηχεια συνδεδεμενα σε ενισχυτη που εχει εισοδο Hdmi και το Himedia επισης με hdmi πανω στον ενισχυτη ,μπορω να ακουσω dts?δεν μου το βγαζει σαν επιλογη.μπορει καποιος να μ πει τι ρυθμισεις να κανω?

με 2 ηχεία τι DTS να ακούσεις?
εμένα νε οπτική ίνα μου περνάει κανονικά το dts
Ti επιλογή έχεις στο audio setup στο HDMI?

Last edited:
γιατί να μην δουλεύει εδώ δουλεύει με win7 που έχω σε λαπτοπ και σταθερό. πες με συντομία τι έχεις κάνει να δω πως μπορώ να σε βοηθήσω
πια έκδοση firmware φοράς?
από το PC το βλέπεις το μηχάνημα?
τι σύνδεση κάνεις με το ρουτερ και τι ρουτερ έχεις?

1) fimware 1045
2) απο το pc οχι δεν βλεπω τιποτα που θα επρεπε να το δω το μηχανημα?
3) εχω Netgear 2200 συνδεση το κανω με ap σκαναρω βαζω και το wpa και παιζει μια χαρα διχνει οτι παιρνει ip 192.168.1.3 (ασυρματα)

edit απο το himedia βλεπω οτι share φακελο κανω

2) από το Pc στις θέσεις δικτύου αριστερά έχει μια επιλογή να δεις τους υπολογιστές που είναι στο ίδιο workgroup δεν θυμάμαι ακριβός πως το λέει εκεί θα πρέπει να σου εμφανίσει έναν φάκελο με το όνομα venus αυτό είναι το player αν τον ανοίξεις θα πρέπει να δεις το δίσκο του μηχανήματος από την στιγμή που βλέπεις τους share φακέλους από το himedia όλα είναι ΟΚ

το 1.0.4.6 fimware σου επιτρεπει να δουλεψεις τη διαδικασια με τα τορρεντς?η θελεις αλλο fimware με προσθετες επιλογες?

εχω συνδεσει τωρα με καλωδιο και βλεπει στις θεσεις δυκτιου τον venus αλλα οχι τους κοινοχρηστους φακελους , αυτο που θελω να κανω ειναι να εχω ιντερνετ με ασυρματο και με καλωδιο για το samba , επισεις βγαζει ενα μπαλονακι και μου λεει υπαρχει μια διενεξη διευθυνσης ιπ με ενα αλλο συστημα στο δυκτιο για το λαν εχω βαλει 192.168.0.5 ενω για το ιντερνετ χρησιμοποιω dhcp

ακυρο τα παραπανω να ρωτησω στο himedia μου διχνει workgroup Και μεσα εχει τον venus απο το pc μου να shares folder με δεξι κλικ και properties βλεπω οτι ειναι στο mshome , πως τα βαζω σε workgroup ?

ευχαριστω να σε καλα ,
υπαρχει δυνατοτητα απο το player να μπω στις ρυθμισεις του samba ? η με καποιο τροπο στο /etc/samba ?