ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Μου άρεσε το firm της mede8er και θα το κρατήσω. Σίγουρα θα ανακοινωθούν και άλλες αναβαθμίσεις λογισμικού κάτι που δεν περιμένουμε να συμβεί από την Himedia. Το θέμα είναι, θα είμαστε σε θέση να τις περάσουμε στο 300άρι απευθείας ή θα θέλουν κάποια προσαρμογή?

φιλε AlexT πιστευεις οτι μας αφησε χρονους η himedia;Περιμενουμε εδω και 3 μηνες καινουργιο firmware αλλα....Τελος παντων και εγω ειμαι ευχαριστημενος
απο το εξστρα firmware.

φιλε AlexT πιστευεις οτι μας αφησε χρονους η himedia;Περιμενουμε εδω και 3 μηνες καινουργιο firmware αλλα....Τελος παντων και εγω ειμαι ευχαριστημενος
απο το εξστρα firmware.
Ακόμα και να βγάλει νέο firm, δεν περιμένω πολλά πράγματα, διότι δεν ασχολείται κανείς σοβαρά με τα μηχανάκια της. Ούτε η ίδια δηλαδή.

Το δοκίμασα ήδη αλλά αρνήθηκε.
Συνδέθηκα με telnet. Μόνο με username:root συνδέθηκα με το player.
Ακολούθως με την εντολή passwd άνοιξε ο διάλογος αλλαγής password. Οτι και να δοκίμασα αρνήθηκε να το αποθηκεύσει.

Καμμία τύχη με τον προγραμματισμό του remote control ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα τα κουμπιά με το mede8er fw.

Το firmware του mede8er είναι το καλύτερο δυνατό για το μηχάνημά μας. Για την ώρα τουλάχιστον. Είναι γρήγορο και το rc ανταποκρίνεται επίσης γρήγορα. Σταθερό επίσης. Το μόνο που θα μου λείψει από τα άλλα είναι το youtube, το tranmissionbt και η ωραία γραμματοσειρά στους υπότιτλους.
Το videowall αν και παιδευτηκα να καταλάβω πως δουλεύει, άξίζει.
Και επίσης πολύ καλός music player.
Τέτοιο fw θα έπρεπε να έχει το μηχάνημα εξαρχής.
Αμα είχε και ελληνικό μενού!!!

Ταυτίζονται οι απόψεις μας.
Προσωπικά δε μου λείπει τίποτα από το δικό του firmware.

Για το videowall αν δεν βαριέσαι πες μας λίγα λόγια για τη φιλοσοφία του. Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορώ να αφιερώσω τις ώρες που χρειάζεται για την κατανόηση και εφαρμογή ο σχετικός οδηγός.

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Ταυτίζονται οι απόψεις μας.
Προσωπικά δε μου λείπει τίποτα από το δικό του firmware.

Για το videowall αν δεν βαριέσαι πες μας λίγα λόγια για τη φιλοσοφία του. Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορώ να αφιερώσω τις ώρες που χρειάζεται για την κατανόηση και εφαρμογή ο σχετικός οδηγός.

Θα το ήθελα και εγώ.

τα πράγματα είναι απλά.
Πρώτα από όλα πρέπει η κάθε ταινία να είναι στο δικό τις directory.
Επιλεγείς στον browser του μηχανήματος τον αρχικό φάκελο με τις ταινίες και πατάς το menu. Επιλεγείς να εμφανίζεται ο φάκελος στο video wall
Aπό εκεί και πέρα χρειάζεται ένα jpg αρχείο με όνομα folder.jpg μεσα στο directory της καθε ταινιας, το οποίο θα εμφανίζεται στο video wall.
Αν βάλεις και ένα αρχείο about.jpg τότε θα έχεις και την περίληψη.

Υπάρχουν προγράμματα που κάνουν αυτόματα την δουλειά:YAMJ
YAMJ2MEDE8ER http://www.twindigital.gr/main.php?wpage=product&lm_1=3&lm_2=11&lm_3=77&pid=428

tvixie http://www.tvixie.com/

θεωρώ ότι ποιο όμορφο αποτέλεσμα βγάζει το Y2M, αλλα ποιο εύχρηστο είναι το tvixie, το οποιο χρησιμοποιώ και εγώ.

Last edited:
τι εννοεις επιλεγείς στον browser του μηχανήματος τον αρχικό φάκελο με τις ταινίες ;

δεν το είπα καλά.
πας:
media library -> usb/network -> select folder ->πατάς menu -> επιλεγεις το εικονίδιο του wall.

πηγα στο media library->usb kai μετα τι;Γιατι παταω και μου βγαινει return.

πηγα στο media library->usb kai μετα τι;Γιατι παταω και μου βγαινει return.
είναι τόσο απλό αν κάνεις τον κόπο και διαβάσεις 10 λεπτα το manual θα τα βρεις όλα

είναι τόσο απλό αν κάνεις τον κόπο και διαβάσεις 10 λεπτα το manual θα τα βρεις όλα.Δεν καταλαβαινω ειλικρινα τιποτα.Ανοιξα το manual αλλα τι πρεπει να διαβασω.

το video walll το θελω για σκληρο δισκο.
Το κουμπι MENU ποιο ειναι;Αυτο μηπως διπλα στο TITLE;

Last edited: