ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Κάτι σχετικά απλό που όμως δεν δουλεύει:

Σε ένα mvk αρχείο που έχει ενσωματωμένους υπότιτλους (συγκεκριμένα Φιλανδικά-Εσθονικά και Αγγλικά) και εξωτερικούς srt Ελληνικά. Ενώ στο PC μπορώ να διαλέξω και να δω την ταινία με οποιονδήποτε υπότιτλο και με τα ελληνικά, στο player δείχνει μόνο τους ενσωματωμένους κι όχι τον εξωτερικό.

Σημειωτέον ότι σε άλλα mkv που έχουν μόνο εξωτερικούς srt παίζουν μια χαρά. Καμιά ιδέα;

όταν παίζει η ταινία πατάς subtitle και διαλέγεις τι υποτ/λους θέλεις.

να ρωτησω κατι εμμεσα σχετικο με το μηχανημα. το usb wifi stick που προτεινει προς αγορα ειναι Ν. επειδη το router που εχω ειναι B/G, θα παιζει? το ξερω ειναι παλιο αλλα προς το παρον δεν υπαρχει θεμα αλλαγης.

εγω ενα dlink draft n wifi stick που εχω παιζει πολυ καλα με δυο ρουτερ b+g που εχω δοκιμασει.
99% δεν θα εχεις προβλημα σε οτι εχει να κανει με τον τυπο του δικτυου.

Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

όταν παίζει η ταινία πατάς subtitle και διαλέγεις τι υποτ/λους θέλεις.
Μάλλον δεν το διατύπωσα καλά.

Το κουμπί για τους υπότιτλους το γνωρίζω. Απλά δεν εμφανίζει τα Ελληνικά. Εμφανίζει όλες τις άλλες επιλογές (και το subtitles off) άλλα όχι τα Ελληνικά.
εγω ενα dlink draft n wifi stick που εχω παιζει πολυ καλα με δυο ρουτερ b+g που εχω δοκιμασει.
99% δεν θα εχεις προβλημα σε οτι εχει να κανει με τον τυπο του δικτυου.
Ακριβώς.

Α και κάτι ακόμα: αν το b+g router σας δεν έχει σήμα (στο σημείο που βρίσκεται το player) κοντά στο 90% μην περιμένετε να δείτε HD υλικό. Τώρα με router N δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι δραματικά.

Καλημέρα παίδια...Συγχαριτήρια για το Forum.
Μόλις εχθές έγινα και γω κάτοχος του 300Α plus....μαζί με το wifi stick. Του έκανα upgrade firmware στην 1.0.3.11 και όλα μέλι γάλα! Το μηχάνημα δεν υπάρχει απλα...!
Επειδή όμως είμαι λίγο άσχετος με αυτά..
1.Δεν έχω καταφέρει καταφέρει να αποθηκεύσω τις ρυθμίσεις για τους υπότιτλους να φαίνονται στα ελλήνικα απεύθειας! Το αλλάζω από το system αλλά δε το αποθηκεύει!
2.Μπόρει κάποιος να αναφέρει αναλυτικά ( τις ρυθμίσεις που κάνουμε στο pc και στο player αντίστοιχα)πως κάνουμε share ένα folder μέσω samba??? Εκανα οτι μπoρούσα , το μόνο που κατάφερα είναι να βλέπω ένα workgroup venus μέχρι και όνομα του workgroup του pc μου άλλαξα σε VENUS ... αλλά πάλι τους φάκελους που έκανα share δε τους βλέπει.....
3. Αν κατάλαβα καλά δε δέχεται SATA II παρά μόνο SATA I και ξέρουμε μέχρι πόσα gb αναγνωρίζει ?
Συγνώμη αν σας ζάλισα με τόσες απορίες.... απλά δεν έχω τόσο χρόνο να διαβάσω όλλες τις σελίδες του forum.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.... και καλό Σαβ/κο!!!

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

διαλέγεις εξ.υπότιτλους και γλώσσα greek
Το βρήκα τελικά.

Ήθελε να μετονομάσεις τους υπότιτλους. Εγώ είχα π.χ. Avatar.mkv & Avatar.srt σ' ένα φάκελο. Τους μετονόμασα σε Avatar.greek.srt και τους βλέπει κανονικά.

Να υπενθυμίσω ότι αυτό το πρόβλημα μου το έβγαζε μόνο σε mkv που είχα εκτός των εξωτερικών και εσωτερικούς υποτίτλους. Τα άλλα μου τα παίζει κανονικά.

φίλε πρις αυτό δεν ισχύει εγώ όλες τις ταινιες τις έχω σε μορφή ταινια.mkv - ταινία.srt και δεν έχω πρόβλημα.

geokart
1. για τους υπότιτλους αν θέλεις να μην αλλάζει κάτω από την επιλογή γλώσσας έχει μια ρύθμιση για αυτόματη αναγνώριση υπότιτλων πρέπει να είναι off για να μην αλλάζει γλώσσα.
2. sata II φυσικά και διαβάζει εγώ έχω σατα 2 500GB και δουλεύει κανονικά.
3. τι windows έχεις??

φίλε πρις αυτό δεν ισχύει εγώ όλες τις ταινιες τις έχω σε μορφή ταινια.mkv - ταινία.srt και δεν έχω πρόβλημα.
Ισχύει σ' εμένα.

Ξαναλέω μου συνέβη σε αρχεία (mkv) που έχουν ΚΑΙ ενσωματωμένους ΚΑΙ εξωτερικούς υπότιτλους. Οι ίδιες ταινίες δεν έχουν κανένα πρόβλημα στο PC. Στο player όμως δεν έβλεπε τους εξωτερικούς υποτίτλους. Συγκεκριμένα ήταν σε όλα τα επεισόδια του ντοκιμαντέρ Planet Earth του BBC 1080p.

Δεν έχω κανένα απολύτως λόγο ούτε την ζωή μου να κάνω δύσκολη, ούτε να χαλάω τον χρόνο σας. Συνέβη και το έλυσα με αυτό τον τρόπο. Ίσως σε κάποιον μελλοντικά να χρειαστεί αυτός ο τρόπος, όπως μου χρειάστηκε κι εμένα.

Την ιδέα όμως για μετονομασία των υποτίτλων στην μορφή που ανέφερα:
Εγώ είχα π.χ. Avatar.mkv & Avatar.srt σ' ένα φάκελο. Τους μετονόμασα σε Avatar.greek.srt και τους βλέπει κανονικά.
την πήρα από το manual της συσκευής. Εκεί το αναφέρει.

Ίσως. Τα χωρίς ενσωματωμένους τα παίζει κανονικά με μορφή: π.χ. Avatar.mkv & Avatar.srt

geokart
1. για τους υπότιτλους αν θέλεις να μην αλλάζει κάτω από την επιλογή γλώσσας έχει μια ρύθμιση για αυτόματη αναγνώριση υπότιτλων πρέπει να είναι off για να μην αλλάζει γλώσσα.
2. sata II φυσικά και διαβάζει εγώ έχω σατα 2 500GB και δουλεύει κανονικά.
3. τι windows έχεις??

Έχω φίλε μου windows xp prof. θα μπορέσεις να με βοηθήσεις με το saba???
Όσο αφορά τους σκληρούς τι ενωεί δέχεται εσωτερικούς 2.5 '' ( δε μπορώ να βρω) και εξωτερικούς 3,5 με τροφοδοσία...? οι εξωτερικοί με sata είναι πανάκριβοι κ πολλοί λίγοι.
Μπορείται να μου προτείνεται σκληρούς από eshop , plaisio .... sata II η sata III αν υποστιρίζει από 500 gb (και πάνω άν υποστιρίζει..)

Αυτόν έχω εσωτερικά εγώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301675
αυτός μπαίνει εξωτερικά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303617

ο εξωτερικός που μου λες θα τον αναγνωριζεί?Eίναι sata 3 και 1 T.χρειάζεται επίπλέον τροφοδοσία ? Ευχαριστώ φίλε dfoust
Κάποιος πουχει κάνει share με Samba να μου πείιιι τι να κάνω????

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

ο εξωτερικός που μου λες θα τον αναγνωριζεί?Eίναι sata 3 και 1 T.χρειάζεται επίπλέον τροφοδοσία ? Ευχαριστώ φίλε dfoust
Κάποιος πουχει κάνει share με Samba να μου πείιιι τι να κάνω????

sata 2 είναι ο δίσκος και δουλεύει κανονικά τροφοδοσία παίρνει από το μηχάνημα

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Εντυπώσεις;

έχει ακριβός το ίδιο μενου με τα προηγούμενα οι μόνες διαφορές που είδα είναι στις ρυθμίσεις audio ακόμα είναι beta έκδοση αναμένουμε για σταθερή έκδοση. Το καλό είναι ότι ασχολούνται με το μηχανάκι.

αλεξ το 300Α/Β χρησιμοποιούν το ίδιο firm.