ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Δεν είναι αυτό. Είτε enter, είτε play πατήσω στα 5 πρώτα λεπτά η ταινία σταματάει.

Αρα με άλλα λόγια , μέσα στο Stream φάκελλο , υπάρχουν πολλά m2ts αρχεία . Παίζεις το πρώτο που βρίσκει και μετά σταματάει . Επέλεξε το μεγαλύτερο σε size m2ts file και πάτα play να δεις εάν στο παίξει όλο.....

Αρα με άλλα λόγια , μέσα στο Stream φάκελλο , υπάρχουν πολλά m2ts αρχεία . Παίζεις το πρώτο που βρίσκει και μετά σταματάει .
Μάλλον. Αλλά υπάρχει κι η πιθανότητα να είναι απλά "χαλασμένο" το αρχείο. Δοκίμασα και άλλο ένα Bluray rip και έπαιζε κανονικά μέχρι το τέλος.

Αλλά χαλασμένο αρχείο 42GB? Τέλος πάντων
Επέλεξε το μεγαλύτερο σε size m2ts file και πάτα play να δεις εάν στο παίξει όλο.....

Δεν μπορώ να μπω μέσα στο φάκελο του Bluray rip. Όταν πατήσω enter (ή και play) αρχίζει η ταινία. Δεν ανοίγει ο φάκελος να μπορέσω να επιλέξω...

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

ποιο firmware έχεις? όταν λες να σεταρω samba εννοείς το PC ή το player??
Τωρα θα βαλω το τελευταιο firmware απλα καποιο link με οδηγιες που υπηρχαν δεν ανηγει για να φτιαξω το pc και το media player

Μπορει καποιος να μου δώσει οδηγιες για να σετάρω το samba γιατι διαβάζω οτι και κάποιο άλλοι κάτοχοι είχαν πρόβλημα και το έφτιαξαν.

Έβαλα το τελευταίο firmware (1.0.3.11) και ενώ εγκαταστάθηκε καλά, φαίνεται ότι αυτή η Version έχει πρόβλημα με τα themes:

-Ενώ διάλεξα κάποιο theme, δεν το εμφάνισε παρά όταν έκανα on/off.
-Μπήκα σε κάποια menu, και όταν ξαναγύρισα στο Home το theme δεν έπαιζε.
-Έχοντας διαλέξει κάποιο theme, τώρα το μηχανάκι αρνείται να ανοίξει κανονικά και κολλάει.

Θα επανεγκαταστήσω το firmware και θα δω αν λυθεί υο πρόβλημα.

Συγνώμη για το off-topic αλλα μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορω ή αν μπορώ να προμηθευτώ το αδερφάκι του, το "HiMedia HD5000B" και αν κάποιος έχει εμπειρία ...σκεφτόμουν να πάρω το NTR-90 με την πρώτη ευκαιρία αλλα μιλάμε για μεγάλη διαφορά τιμής εδώ!!!
ΥΣ. Ενδιαφέρομαι για Media Player με DVB-T (Digeia) :)

Έβαλα το τελευταίο firmware (1.0.3.11) και ενώ εγκαταστάθηκε καλά, φαίνεται ότι αυτή η Version έχει πρόβλημα με τα themes:

-Ενώ διάλεξα κάποιο theme, δεν το εμφάνισε παρά όταν έκανα on/off.
-Μπήκα σε κάποια menu, και όταν ξαναγύρισα στο Home το theme δεν έπαιζε.
-Έχοντας διαλέξει κάποιο theme, τώρα το μηχανάκι αρνείται να ανοίξει κανονικά και κολλάει.

Θα επανεγκαταστήσω το firmware και θα δω αν λυθεί υο πρόβλημα.

Όσοι δεν έχετε εγκαταστήσει ακόμα την έκδοση 1.0.3.11, θα πρότεινα να την αποφύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι....
Το μηχάνημα με αυτό το firmware τα έπαιξε τελείως, (έμενε κολλημένο σε μια "πράσινη" οθόνη μου τρεμόπαιζε) και ενώ την επανεγκατέστησα 3-4 φορές, το πρόβλημα δεν λυνόταν.
Τελικά έβαλα 1.0.4.5 που είχε ποστάρει ο dfoust σε αυτό το link http://dl.himedia-tech.cn/104.5/HD300B_1.0.4.5.rar και το μηχάνημα "ίσιωσε".

Ευτυχώς γιατί άντε να έκανα συνεννόηση με τον Κινέζο για εγγύηση, αντικατάσταση κλπ κλπ. Μάλλον θα έκανε τον....Κινέζο.

Όσοι δεν έχετε εγκαταστήσει ακόμα την έκδοση 1.0.3.11, θα πρότεινα να την αποφύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι....
Το μηχάνημα με αυτό το firmware τα έπαιξε τελείως, (έμενε κολλημένο σε μια "πράσινη" οθόνη μου τρεμόπαιζε) και ενώ την επανεγκατέστησα 3-4 φορές, το πρόβλημα δεν λυνόταν.
Τελικά έβαλα 1.0.4.5 που είχε ποστάρει ο dfoust σε αυτό το link http://dl.himedia-tech.cn/104.5/HD300B_1.0.4.5.rar και το μηχάνημα "ίσιωσε".

Ευτυχώς γιατί άντε να έκανα συνεννόηση με τον Κινέζο για εγγύηση, αντικατάσταση κλπ κλπ. Μάλλον θα έκανε τον....Κινέζο.

Υπάρχει κάποιος που έχει βάλει το τελευταίο firmware (1.0.3.11) και δεν είχε πρόβλημα.
Το Version 1.0.2.30 δεν μπορούσες να το βάλεις που είναι το προ τελευταίο update.

Υπάρχει κάποιος που έχει βάλει το τελευταίο firmware (1.0.3.11) και δεν είχε πρόβλημα.

Δεν ξέρω αν έτυχε μόνο σε μένα ή το διαπίστωσαν και άλλοι. Πάντως το firmware "κλώτσησε" μόλις επέλεξα κάποιο theme.

Το Version 1.0.2.30 δεν μπορούσες να το βάλεις που είναι το προ τελευταίο update.

Αν δεν έπαιζε το 1.0.4.5, η μοναδική μου λύση θα ήταν να ξαναβάλω το 1.0.2.30.

καινούργιο firmware για το 300Α/Β

http://v.himedia-tech.cn/himedia/hd500/104.6/HD300B_1.0.4.6.rar

1.0.4.6 (modified based on 1.0.3.11)

1) The next-generation audio DTS-HDMA, TRUEHD downgrade the output and source code output, can be configured by setting
2) increasing the Advanced Audio settings can be individually DTS, AC3, WMA, AAC decoder output source or make the choice;
3) HDMI output of RAW, when, LPCM7.1 output to 7.1 (was 2.0)
4) Enhanced HDMI TV compatibility, part of the solution have a hardware problem of television above, only the image without sound;
5) to solve the screen saver, the subtitles do not show the problem
6) Audio player, in the settings page to stop, go back to music playback time, crash;
7) PPS GOTO window crashes by title search.
8) BD playlist parsing improved resolution of individual BD movie playlist parsing error

Αν δεν βγουν στο επίσημο site της himedia είναι beta.

δεν μπαίνω στην διαδικασία να την βάλω απλός μια ενημέρωση έκανα για όποιον θέλει να ασχοληθεί.

δεν μπαίνω στην διαδικασία να την βάλω απλός μια ενημέρωση έκανα για όποιον θέλει να ασχοληθεί.
Εγώ θα το περάσω. Τι το πήραμε το μηχανάκι!
Σε αυτό το στάδιο εξέλιξης του firmware, ότι καινούριο βγαίνει μάλλον βελτιώνει ή λύνει προβλήματα.

Έχω επιλέξει το 6, αλλά έκανα με επιτυχία δοκιμές και με τα άλλα χωρίς πρόβλημα.

Τώρα θα δοκιμάσω το 1.0.4.6

Ώστε σε σένα έπαιζε χωρίς προβλήματα?
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έπαιζε σε μένα....:chinscratch: Και το επανεγκατέστησα αρκετές φορές....

Την αναβάθμιση θα την κάνεις μέσα απο το μενού ή θα ακολουθήσεις αυτήν την διαδικασία?

Όταν είχα παέι να βάλω την 1.0.2.30 μέσα απο το μενού, δεν είχε περαστεί σωστά.

Ώστε σε σένα έπαιζε χωρίς προβλήματα?
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έπαιζε σε μένα....:chinscratch: Και το επανεγκατέστησα αρκετές φορές....

Την αναβάθμιση θα την κάνεις μέσα απο το μενού ή θα ακολουθήσεις αυτήν την διαδικασία?

Όταν είχα παέι να βάλω την 1.0.2.30 μέσα απο το μενού, δεν είχε περαστεί σωστά.

Εδώ και πολύ καιρό κάνω τις αναβαθμίσεις από το menu. System Update -> Reinstall αφού έχω μετονομάσει στο FAT32 usb flash το αρχείο σε install.img.
Με αυτό τον τρόπο πέρασα και την 1.0.4.6 η οποία φαίνεται ΟΚ.

Τώρα θα δοκιμάσω το 1.0.4.6.Αυτες ειναι οι αλλαγες.

1) The next-generation audio DTS-HDMA, TRUEHD downgrade the output and source code output, can be configured by setting
2) increasing the Advanced Audio settings can be individually DTS, AC3, WMA, AAC decoder output source or make the choice;
3) HDMI output of RAW, when, LPCM7.1 output to 7.1 (was 2.0)
4) Enhanced HDMI TV compatibility, part of the solution have a hardware problem of television above, only the image without sound;
5) to solve the screen saver, the subtitles do not show the problem
6) Audio player, in the settings page to stop, go back to music playback time, crash;
7) PPS GOTO window crashes by title search.
8) BD playlist parsing improved resolution of individual BD movie playlist parsing error

Use a small reminder:
Subtitle font on the USB device Resource directory, the user can choose to use the font file subtitles

Μπορει καποιος να μου δώσει οδηγιες για να σετάρω το samba γιατι διαβάζω οτι και κάποιο άλλοι κάτοχοι είχαν πρόβλημα και το έφτιαξαν.