οταν αυτο ειναι πλεον μια εφαρμογουλα στο ιphone/ipad κλπ
Δεν τα έβαλε κανείς με τον Jobs, ούτε με το τι ελλείψεις έχει. Εγώ τουλάχιστον μίλησα για κάτι το οποίο δεν έχει λόγο ύπαρξης, εφόσον δεν είναι τίποτα απ'αυτά που θέλει να είναι... Ποτέ δεν είπα άχρηστο το iphone ή τοn iMac, είναι απλά μηχανάκια πανάκριβα...
Όμως αυτό εδώ ειλικρινά δεν ξέρω τι ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου θα καλύψει, αφού δεν είναι ebook reader, δεν είναι υπολογιστής (χωρίς πληκτρολόγιο ή θύρα usb), είναι πολύ μεγάλο για ipod, είναι πολύ λάθος ως αναλογία για video, και τελικά είναι απλά ένα fancy πράμα για να το παίζεις μούρη στο μετρό...
Eρώτηση... όσοι υποστηρίζετε ότι είναι υπολογιστής... να φανταστώ ότι για να ανοίξεις ένα αρχείο word για τη δουλειά σου, θα πρέπει να το "τραβήξεις" από κάποιο url, με κάποιο 3rd party πρόγραμμα??? Γιατί στο iphone που είναι της ίδιας λογικής κατασκευή, θεωρήθηκε πολύ δύσκολο προγραμματιστικά (???) να υπάρχει ένας αυτονόητος file explorer...
Δεν ξέρω.... αν είχε ένα συρόμενο - κρυβόμενο (ή και γιατί όχι, αποσπώμενο) κανονικό πληκτρολόγιο από κάτω, θα το έβλεπα σίγουρα με πολύ μεγαλύτερη συμπάθεια και ενδιαφέρον... αλλά έτσι όπως είναι δεν...
Το ipad είναι λίγο απ´όλα...Κοιτάζει λοξά και τις παιχνιδομηχανές και τους γκατζετάκηδες μοιάζει να έχει δυνατό ebook reader δίνει και Ιντερνετ κτλ...σίγουρα έχει πλεονέκτημα από τα Kindle - bebook που δεν είναι και τζάμπα και τα βλέπεις όλα μαύρα...
Φοβερό πλεονέκτημα οι εφαρμογές του App Store(με την προυπόθεση να είναι νόμιμα αγορασμένες...αλλά και σ' αυτό τα καλόπαιδα σίγουρα θα κάνουν κάτι) και το γεγονός ότι μπορείς να περάσεις ότι έχεις αγοράσει και χρησιμοποιείς στο iPhone (Navigon κτλ.)...για τα παιχνίδια του κινητού δεν είμαι σίγουρος πως θα δείχνουν σε μεγάλη ανάλυση...Για τις εφαρμογές Office υπάρχει το Pages και το QuickOffice του iPhone...και κάτι μπορεί μέχρι τότε να κάνουν οι τύποι του Open Office...
Επειδή ο Τζομπς έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι μεγάλη κουφαλα και βλέπει πράγματα εκεί που οι άλλοι δεν κοιτούν μπορεί να έχει κάνει τα κουμάντα του με βάση το πολυθρύλητο clouding...Logme In - RDM+ και φυσικά Mobile Me είναι απόλυτα όπλα. Μήπως σιγά σιγά τους επόμενους μήνες μπούνε στη ζωή μας;
Ότι θα το πάρει και η κουτσή Μαρία για το θρυλικό πουλμουρ και ας μη ξέρει να το ανοίξει...αυτό είναι πιο σίγουρο κι από το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού (α ρε Κόκκαλη που μας κατάντησες...Άσχετο!!!)
Εδώ δεν έχει πληκτρολόγιο το iPhone με την "μικρή" του οθόνη, θα είχε το μεγάλο iPad στις 9,7 ίντσες, όταν μάλιστα το εικονικό πληκτρολόγιο είναι τόσες φορές μεγαλύτερο ;;
Mιχάλη ο σκοπός του iphone δεν είναι να γράφεις κείμενο. Ο σκοπός ενός υπολογιστή όμως, έστω και tablet είναι αυτός. Και σύμφωνοι, μπορείς να γράψεις μια διεύθυνση στο safari, ένα μήνυμα ή κάτι τέτοιο, αλλά όχι να κάτσεις να δουλέψεις με virtual keypad...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.