Παρουσίαση : iPad

Εδώ φαίνεται πόσο μεγάλο είναι το πληκτρολόγιό του :

ipad-screens-100127-2.png

"Δεν είναι συσκευή μίας μόνο λειτουργίας, όπως το Amazon Kindle ή το Android Nook. Προσφέρει εκτός αυτού, δυνατότητες παρακολούθησης video και γραφικών μέσα στους τίτλων των βιβλίων.

Στην λειτουργία ως ebook reader, δεν παρουσιάζει flickering, μπορούμε να αλλάξουμε γραμματοσειρές & μεγέθη.
"

"It isn't a single purpose device like the Amazon Kindle or Android Nook; while it serves as a capable e-reader, it is far more functional even at that, supporting embedded color graphics and video within book titles, something e-ink displays simply can't manage.

Despite that, it still has a tremendous battery life and looks great, leaving users no reason to buy a dedicated e-reader instead. It also offers fast, flicker-free page turning (or animatedly slow, if you like it that way), immediate navigation, and a choice of font styles and sizes. "

http://www.youtube.com/watch?v=HJ4t5X2ja2c&feature=player_embedded

Πηγή : http://www.appleinsider.com/article...pples_ipad_with_videos_and_photos.html&page=3

Ειπαμε, αν ειχε usb θα ηταν λουκουμακι :p Αν και με τον ανταπτορα για sd καρτες καποια λυση θα βρεθει!

Παντως, να ειστε σιγουροι οτι θα φυγει σα ζεστο ψωμι.

Ειπαμε, αν ειχε usb θα ηταν λουκουμακι :p Αν και με τον ανταπτορα για sd καρτες καποια λυση θα βρεθει!

Παντως, να ειστε σιγουροι οτι θα φυγει σα ζεστο ψωμι.

To ζήτημα είναι όχι μόνο να αποκτήσει usb (απαραίτητο και κανονικά αυτονόητο), αλλά να έχει και file explorer, κάτι που δεν κατάλαβα ακόμα αν έχει...

...δε γίνεται για να ανοίξεις ένα αρχείο να κάνεις τη δουλειά σου να πρέπει να το κατεβάσεις από internet...

Ότι θα φύγει σα ζεστό ψωμί είναι το μόνο σίγουρο... αλλά απ'την άλλη, και προβολέα SD να έβγαζε η Apple θα ξεπούλαγε την επόμενη μέρα... :D:D:D

Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

"Δεν είναι συσκευή μίας μόνο λειτουργίας, όπως το Amazon Kindle ή το Android Nook. Προσφέρει εκτός αυτού, δυνατότητες παρακολούθησης video και γραφικών μέσα στους τίτλων των βιβλίων.

Στην λειτουργία ως ebook reader, δεν παρουσιάζει flickering, μπορούμε να αλλάξουμε γραμματοσειρές & μεγέθη.
"

"It isn't a single purpose device like the Amazon Kindle or Android Nook; while it serves as a capable e-reader, it is far more functional even at that, supporting embedded color graphics and video within book titles, something e-ink displays simply can't manage.

Despite that, it still has a tremendous battery life and looks great, leaving users no reason to buy a dedicated e-reader instead. It also offers fast, flicker-free page turning (or animatedly slow, if you like it that way), immediate navigation, and a choice of font styles and sizes. "

http://www.youtube.com/watch?v=HJ4t5X2ja2c&feature=player_embedded

Πηγή : http://www.appleinsider.com/article...pples_ipad_with_videos_and_photos.html&page=3
Τα είπαμε και στο αλλο θεμα:

Καλά το ''κόλπα'' κλπ αλλά το το σημαντικότερο όλων είναι ότι η τεχνολογια LCD ΔΕΝ εινει καταλληλη (ειναι κουραστική κλπ) για e-reader!

Εκτός βέβαια αν θες να ''διασκεδάζεις'' και να κάνεις φιγούρα γυρίζοντας σελίδες και αλλάζοντας fonts και να μην διαβάζεις (αλλά όντως εκεί καταλήγουμε γενικά....).

Ο Μπέζος (όχι ο ηθοποιος :p) και οι άλλοι δεν ειναι ηλίθιοι που πληρώνουν περισσότερα για ασπρόμαυρα e-readers. Ειναι απλώς γιατί κοιτάνε την ουσία: Το διάβασμα.

Δεν ξερω ποσοι απο εσας ειχατε psion. Αυτο μου θυμιζει το ipad ενα psion που ουτε στα ονειρα μας δεν ειχαμε δει τοτε. Προβλεψη μου ειναι οτι θα σαρωσει αν η τιμη παραμεινει λογικη. Προσωπικα θα μου λυσει τα χερια μιας και ο μεσος χρηστης netbook δεν εχει μεγαλυτερες απαιτησει απο αυτα που κανει το ipad.

Δεν έχω δει πιό άχρηστο γκάτζετ ποτέ....
Και το ίδιο βέβαια πιστεύω και για το ¨μουράτο" iPhone, όπως και για τα 10 φορές ακριβότερα από τα απλά mp3s iPods....

Αλλά αυτό είναι σε νέο επίπεδο αχρηστίας....Βιβλία αν διαβάσεις σε LCD θα καούν οι κόρες των ματιών σου, κείμενο χωρίς keyboard ούτε για κινέζικο βασανιστήριο, τηλέφωνο δεν θα παίρνει άρα πρέπει να κουβαλάς και το... iPhone σου, ταινία δεν υπάρχει λόγος να δεις σε 10 ίντσες, παιχνίδια χωρίς dpad και πλήκτρα και βέβαια χωρίς καλή κάρτα γραφικών τα ξεχνάμε εκτός από το τετρις, usb για να κουβαλάς εύκολα αρχεία και να συνδέεις περιφερειακά δεν έχει....
Θα γελάσω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με τους αγοραστές που μετά την πρώτη βδομάδα επίδειξης θα το έχουν να σκονίζεται σε ένα ράφι....

Και το ίδιο βέβαια πιστεύω και για το ¨μουράτο" iPhone

Το iPhone δεν είναι άχρηστο, είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και κάνει πολύ καλά ορισμένες δουλειές. Αρκεί να μην το πάρεις για smartphone, γιατί σύμφωνοι, δεν είναι.

Όμως αυτό εδώ... ανάθεμα κι αν κάνει έστω και μία δουλειά σωστά...

Οπως εχω πει, για εμενα η χρηση του ειναι πολυ συγκεκριμενη:

1. Web surfing

2. Remote control (για media library πχ).

Ολα τ' άλλα ειναι μπαρμπούτσαλα (για την 1η εβδομαδα χρησης).

Φυσικα ειναι πανακριβο γι αυτα τα 2 αλλα αυτό ειναι γνωστη ιστορια γενικα για τα Apple.

1. Web surfing

Φυσικα ειναι πανακριβο γι αυτα τα 2 αλλα αυτό ειναι γνωστη ιστορια γενικα για τα Apple.

+1000

Αλλά αυτά τα δύο τα κάνεις και με το iphone.

Αμα εκανε οτι κανει και ενα Netbook Καλα θα ήταν. Αυτο θα το θέλαμε ΟΛΟΙ.

Για μια ακομη φορά δινει λιγοτερα απο τα ΜΙΣΑ η ακατανόμαστη και αντι να ριξουμε καμμια ντοματα μπας και βαλουνε μυαλό θα τρεξουμε να το αγοράσουμε. Σε 3 χρονακια που θα βγαλει αυτο που ΕΠΡΕΠΕ να βγάλει τωρα τα ξαναλέμε....

Last edited:
Πάντως βάσει των χαρακτηριστικών και με όσα έχουν γραφτεί έως τώρα, αυτά που κάνει τα κάνω ωραιότατα και με το iphone (με εξαίρεση το μέγεθος φυσικά).

Ας δούμε πως θα πάει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (και όχι μόνο στην Αμερική που κάνουν λες και ανακαλύπτουν τον τροχό κάθε φορά που βγάζει προϊόν η Apple).

Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

+1000

Αλλά αυτά τα δύο τα κάνεις και με το iphone.
Ναι αλλά όχι με την ιδια άνεση / ευκολια / απόλαυση.

Όσον αφορα το web browsing, καλό-χρυσό αλλά η ανάλυση του είναι πρόβλημα. Ενώ με το ipad προσεγγίζεις αρκετά την εμπειρία laptop (αν δε είχε και μεγαλύτερη ανάλυση….)

Οσον αφορά το ‘’remote’’, εγω πχ θελω να εχω coverflow στο remote. Στο iphone δυστυχως αυτό δεν παίζει. Αλλά και να έπαιζε προφανως άλλη χαρη εχουν οι 10’’. Και φαντασου εκει πχ να εχεις και booklet κλπ – σαν να κρατας ολο το CD στα χερια σου σε φυσικό μέγεθος!. Αυτό για εμένα είναι το ζητούμενο. Αλλά δεν νομίζω ότι θα το υλοποιήσει ακριβως έτσι η Apple (πάλι μπορει να μην υποστηρίζει coverflow, τα lyrics κλπ θα παίζουν μόνο με αγορασμενα τραγουδια από itunes – και όχι πχ από ριπαρισμενα από την CD συλλογή σου κλπ)

Το μεγα λαθος με το ipad ηταν η ελλειψη mac os.
Αλλα ψιλολογικο, τι θα κανουν με το ipad 2 ?

Διαφωνώ.

Άλλη είναι η λογικη (και σωστη κατά τη γνωμη μου) του ipad.

Δεν πανε για netbook / laptop -> Δεν χρειαζεται Mac OS

Αμα εκανε οτι κανει και ενα Netbook Καλα θα ήταν. Αυτο θα το θέλαμε ΟΛΟΙ.
Το μελλον είναι στα tablet και προς τα εκει κοιταει το imac

Ασε που στα netbook προφανως δεν της είναι τοσο ευκολο να δωσει το κατι ‘’διαφορετικό’’ (παράγοντας που βασικά ποντάρει πάντα η Apple).

Απάντηση: Re: Παρουσίαση : iPad

1. Web surfing

Για εσενα, αυτες ειναι οι αναγκες σου.
Μην ξεχνας ομως οτι οι περισσοτεροι θα το παρουν για αυτο που ειναι: ενα "τουμπανιασμενο" e-reader που εκτος αναγνωση βιβλιων θα κανει και πολλα αλλα πραγματα, ευκολα και εντυπωσιακα.
Στην θεση σου λοιπον θα απεφευγα δηλωσεις περι του ποσο ακαταλληλη ειναι η οθονη του για διαβασμα πριν το πιασουμε στα χερια μας.. Δεν πιστευεις πραγματικα οτι η apple θα εβγαζε ενα e-reader χωρις να ειναι καταλληλο για διαβασμα, ετσι δεν ειναι;
Τωρα για το ranting που διαβαζω παραπανω απο γνωστους-αγνωστους apple haters, ενα εχω να πω: Οτι δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.. -bye-