Παρουσίαση : iPad

Και γω για αρνητική εντύπωση εννοούσα , και όχι μόνο σ αυτό αλλά γενικά σαν συσκευή , φυσικά´δεν λέω οτι ευθύνεται για αυτό η Apple ,τουλάχιστο όχι αποκλειστικά ,´αλλά να το πώ απλά έμεινα στα κρύα του λουτρού και απο ότι διαβάζω στο σχετικά site /forum s δεν είμαι ο μόνος .

Ίσως να φταίει το γεγονός οτι μετά το iphone 3G καλό μάθαμε...

Κάτι σαν τον ανταγωνιστή του Kindle μου κάνει. με μερικά εξτρά. Το σημαντικότερο είναι κατ΄εμέ ο επεξεργαστής της Apple. προφανώς θα ακολουθήσουν και άλλοι για άλλες χρήσεις

Δε συμφωνώ , άσε να βγάλουν οι πρώτοι τα μάτια τους σε ανάγνωση βιβλίων και μετά τα ξαναλέμε γιατί το Kindle είναι καλό γιατί κάνει καλά ΕΝΑ πράγμα , άσε που έχει και e-paper οθόνη , άρα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης .
Άλλωστε μέχρει και ο Steve το παίνεψε !!!

Απάντηση: Re: Παρουσίαση : iPad

Δε συμφωνώ , άσε να βγάλουν οι πρώτοι τα μάτια τους σε ανάγνωση βιβλίων και μετά τα ξαναλέμε γιατί το Kindle είναι καλό γιατί κάνει καλά ΕΝΑ πράγμα , άσε που έχει και e-paper οθόνη , άρα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης .
Άλλωστε μέχρει και ο Steve το παίνεψε !!!

Όπως έγραψα και εδώ. :flipout:

Και γω για αρνητική εντύπωση εννοούσα , και όχι μόνο σ αυτό αλλά γενικά σαν συσκευή , φυσικά´δεν λέω οτι ευθύνεται για αυτό η Apple ,τουλάχιστο όχι αποκλειστικά ,´αλλά να το πώ απλά έμεινα στα κρύα του λουτρού και απο ότι διαβάζω στο σχετικά site /forum s δεν είμαι ο μόνος .

+1

Μεγάλη απογοήτευση...

Καλά ακόμα και τώρα που μεγάλωσες το Playboy βιβλίο νομίζεις οτι είναι ...:flipout::flipout:

Επίσης, άξιο αναφοράς είναι ότι παρουσιάστηκαν νέες ειδικές εκδόσεις του iWork για το iPad. Το κόστος αγοράς των τριών εφαρμογών Keynote, Pages, Numbers είναι σχεδόν 30 δολλάρια.

Φωτογραφίες ανθρώπων που το χρησιμοποίησαν πριν λίγο...

500x_appletablethands34.jpg

500x_sizemodo.jpg

500x_appletablethands13.jpg

500x_appletablethands14.jpg

500x_appletablethands33_01.jpg

500x_appletablethands8_01.jpg

Και εγω περιμενα περισσοτερα, αλλα παραμενει πολυ ωραιο gadget.
Απο οτι καταλαβα, σκοπιμως η apple δεν το εξοπλισε σαν αστακο, προκειμενου αφενος να μην κανιβαλλησει την αγορα της (πχ τα macbook) και αφετερου για να κρατησει την τιμη σε λογικα επιπεδα ωστε να ανταγωνιστει τα e-books τυπου kindle στο μεριδιο της αγορας των οποιων βασικα στοχευει.
Ο χρονος θα δειξει αν θα το πετυχει..