Παρουσίαση : Νέα iMac

Εγω παντως χρησιμοποιω και τα δυο: ποντικι για σχεδον ολα και touchpad για γρηγορα gestures ( "the finger"-αν θες κανε το ΤΜ)
:p

Εννοείς ''παράλληλα'', ε;

Χμ, δεν το είχα σκεφτεί αυτό....

Θέλω πολύ δρόμο ακόμα στα Mac, ε μπαμπά; :p

Σοβαρα τωρα, τα gestures ειναι τρομερα βολικα με το macbook (πχ scroll την σελιδα με δυο δακτυλα, προηγουμενη σελιδα με τρια, zoom με ανοιγμα δυο δακτυλων κοκ)
Ακουγεται kinky ε;

:p

Re: Απάντηση: Παρουσίαση : Νέα iMac

Μα ρε Συριε, για καποιον που εχει ηδη το touchpad του Macbook, πια ειναι η λογικη του να αγορασει τον ποντικα; Αφου τα gestures κλπ τα εχεις ηδη!

ΥΓ Και εγω δεν περιμενω να ειναι πολυ πρακτικο ενα ποντικι χωρις πληκτρα..

Τακη, για εμενα, το λιγοτερο που μου λειπει ειναι τα πληκτρα.

Telika το πηρα κι εγω το magic mouse... πρωτες εντυπωσεις θετικες.
Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, οχι τοσο εργονομικο για μενα, ετσι κι αλλιως εχω θεμα με τα ποντικια λογω προβληματος στο χερι μου (ο δεξιος δεικτης ειναι σχεδον αχρηστος απ τα πολλα κλικ !!!).
Περισσοτερες ευκολιες και gestures θα βρειτε μεσω αυτου του προγραμματος που εχει 2-3-4 finger taps klp.
http://blog.boastr.net/

Exei kai gesture για ολη τη παλαμη !!!

Σε ερωτηση για τα νεα imac 27" δυστυχως κανεις δε ξερει τιποτα !!!
Fnac - plaisio - multirama κλπ τα βαζουν με τη νεα αντιπροσωπεια και λενε τα χειροτερα.
Τους εχει γραψει κανονικα και μας ανγκαζουν να καταφυγουμε σε αγορες απο τριτους ή το εξωτερικο.

Εδώ δεν φταίει η αντιπροσωπεία δυστηχώς αλλά η Apple που καθυστερεί να παραδώσει τα 27άρια (γιατί τα 21,5" υπάρχουν διαθέσιμα εδώ και εβδομάδες). Και μάλλον λόγω του θέματος με τις οθόνες και τα DOA.
Από εξωτερικό είναι ρίσκο, γιατί αν είναι από την πρώτη φουρνιά μετά την πάτησες.Καλύτερα να καθυστερήσει παρά να τραβιέσαι μετά.

Telika το πηρα κι εγω το magic mouse... πρωτες εντυπωσεις θετικες.
Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, οχι τοσο εργονομικο για μενα, ετσι κι αλλιως εχω θεμα με τα ποντικια λογω προβληματος στο χερι μου (ο δεξιος δεικτης ειναι σχεδον αχρηστος απ τα πολλα κλικ !!!).
Περισσοτερες ευκολιες και gestures θα βρειτε μεσω αυτου του προγραμματος που εχει 2-3-4 finger taps klp.
http://blog.boastr.net/

Exei kai gesture για ολη τη παλαμη !!!

Πολυ καλο προγραμμα που κανει το magic mouse πιο χρηστικο!

Μολις παρηγγειλα τον iMAc 27" i5 , ενα απο τα 3-4 κοματια που ηρθαν στην Ελλαδα απο το Bestdeals.gr

Δυστυχως i7 απο Φεβρουαριο και μετα , και δεν ηθελα Χριστουγεννα χωρις iMac !!!

Eλπιζω να το παραλαβω αυριο....:2thumb22sup:

Χτες ηρθε τελικα το imac ... ονειρο !!!

attachment.php

Το ξεπακεταρησα με πολυ αγχος, γιατι ειχα ακουσει πολλα για ραγισμενες οθονες, flickering κλπ.
Τον εστησα και τωρα βαζω και win 7 (λιγο δυσκολα γιατι επισημα δεν υποστηριζεται).
Ειναι πολυ γρηγορος και ανοιγει τα παντα σε χρονο dt.

Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος... ειναι ενα απο τα ελαχιστα κομματια που ηρθαν στην Ευρωπη και στην Ελλαδα !

Attachments

• IMG_0927.jpg
    IMG_0927.jpg
    62.5 KB · Views: 139
Απάντηση: Re: Παρουσίαση : Νέα iMac

Χτες ηρθε τελικα το imac ... ονειρο !!!

attachment.php

Το ξεπακεταρησα με πολυ αγχος, γιατι ειχα ακουσει πολλα για ραγισμενες οθονες, flickering κλπ.
Τον εστησα και τωρα βαζω και win 7 (λιγο δυσκολα γιατι επισημα δεν υποστηριζεται).
Ειναι πολυ γρηγορος και ανοιγει τα παντα σε χρονο dt.

Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος... ειναι ενα απο τα ελαχιστα κομματια που ηρθαν στην Ευρωπη και στην Ελλαδα !

Γιατί δύσκολο ρε συ? Μετά το φορμάτ με το boot camp παίζει άψογα τοο setup. Και μετά εγκατάσταση το CD της Apple παίζουν όλοι οι drivers.

Oxi στο νεο imac 27 i5-i7... δεν υποστηριζει σωστα την ati και η οθονη μετα την εγκατασταση μαυριζει χωρις να μπορεις να κανεις τιποτα!!!
Εφαγα μια μερα για να βρω τι φταει και επρεπε να μπεις σε dos mode και να διαγραψεις χειροκινητα τους drivers.
Επισης δεν υποστηριζει ακομη parralles 5 και win 7 , και τωρα δοκιμαζω vmware...

Αυτα τα win ολο προβληματα !!!

Eυχαριστω... ειναι φανταστικο μηχανημα !
Το μονο που μου λειπει ειναι μια θυρα esata για γρηγορη προσβαση σε εξωτερκους δισκους.
Μαλλον θα παω για καποιο firewire 800.