SR-71
AVClub Fanatic
Re: Passengers (2016)
Δεν εχουν θεματολογιες που επιτρεπουν συγκρισεις (οχι ανετα, τελωσπαντων).
Δεν εχουν θεματολογιες που επιτρεπουν συγκρισεις (οχι ανετα, τελωσπαντων).
Μου άρεσε πάντως, ήταν πολύ ευχάριστη και οι πρωταγωνίστριες είχαν καλή χημεία.
Μάνοο.. σκέφτηκα σκηνή για να "δέσουμε" με την 1η ταινία..
H Sylvia Hoeks είναι η κόρη του ζευγαριού.. που επέζησε μπαίνοντας κάποια στιγμή στον θάλαμο..
.. μου φαίνεται ταιριάζει και φατσικά!
Θα φτιάξουμε νέα ηρωίδα στυλ "Ripley"..![]()
Επισης μου αρεσε το θεμα που αγγιξε ελαχιστα σχετικα με τα κερδη της εταιρειας που εστηνε αυτα τα διαστρικα ταξιδια. Στην πραγματικοτητα εβρισκε ανθρωπους που οικειοθελως υπεγραφαν συμβολαιο δια βιου ΚΑΙ πληρωναν και το εισητηριο!!! 5´ακομα θα ηθελα συζητηση αλλα το εκοψαν μπαμ-μπαμ.
Το μεγαλυτερο μου προβλημα με την ταινια ομως ειναι το σκαφος. Πανεμορφο! Αλλα δεν εχω καταλαβει την αναγκη για τετοια χλιδα. Αφου υπαρχει η τεχνολογια για hibernation για ποιο λογο να ξυπνησουν 4 μηνες πριν την αφιξη στον προορισμο; Η χλιδα, δικαιολογειται απο την αναγκη για ανετη διαβιωση για 4 μηνες. Οι 4 μηνες γιατι να ειναι 4 μηνες και οχι 1-2 εβδομαδες ή 1-2 μερες; Δεν αναφερεται πουθενα οτι χρειαζεται μεγαλος χρονος για να επανερθει κανεις απο το hibernation (κατι το οποιο θα μπορουσε να εξηγησει την αναγκη για τους 4 μηνες). Βασει αυτων που ειδα στην ταινια, δεν χρειαζεται κανεις πανω απο 2-3 μερες για να επανερθει στο 100%.
Μα δεν βγάζει νόημα! Σε ένα τέτοιο εγχείρημα υπάρχει η λογική του min-max , δεν μπορεί να βάζεις τεράστιο κόστος τόσο σε υλικά χλιδασ όσο και σε ενέργεια για να τα μεταφέρεις, απλά για κάτι που δεν χρειάζεται καν να υπάρχει (τους 4 μήνες στο τέλος).Για τους 4 μήνες.. το λέει απλά όταν ξυπνάει ο Jim..
το "ταξίδι" περιλάμβανε και 4 μήνες διαστημικού ταξιδιού με super πολυτέλεια!![]()
Επίσης, ο μπάρμαν γιατί ήταν ενεργός αφού θεωρητικά δεν έπρεπε να έχει πελάτες;;;
Όταν ξυπνάει η Lawrence της λέει ο Pratt "you'll need a few days to be at 100%"Ναι, οντως το λεει.
Μονο που δεν βγαζει πολυ νοημα.
Και γιατι να ξυπνησουν 4 μηνες νωριτερα ? Τρομακτικη σπαταλη πορων.
Κατι που σκεφτηκα που ισως δινει μια προχειρη απαντηση ειναι
οτι ο οργανισμος θελει μηνες να επανελθει απο χειμερια ναρκη.
Προσεξτε ομως κατι > στο εργακι λεει οτι γινεται παυση μεταβολισμου.
Που σημαινει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟ pause. Κατι που δεν μπορει να πετυχει μια ναρκωση.
Οπως ηταν ας πουμε αυτη στο Discovery-1 (Οδυσσεια 2001). Αρα δεν υπαρχει
και νοημα για 4 μηνες .... ανανηψης. Ξυπνας εντελως ακμαιος και σφριγηλος.
Ξερετε τι εγινε (μαλλον) ?
Ενω καποιος τους προτεινε την πιο γκαν-γκαν λυση (παυση μεταβολισμου)
αυτοι την διανθισαν με οσα ειδαν και γνωριζαν απο αλλα εργακια (χειμερια ναρκη)
και εκαναν ενα τουρλουδακι που δεν χρειαζοταν.
Αυτό είναι έργο που θα πλήρωνα να δω!!!Mα .... ο barman τους ξυπνησε ολους.
Τι αστεροειδεις και μαλακιες. Προφασεις ηταν.
Ειχε τραλλαθει 30 χρονια να γυαλιζει ποτηρια.
Α ναι .... θα αποκαλυφθει στο Passengers II.
Όταν ξυπνάει η Lawrence της λέει ο Pratt "you'll need a few days to be at 100%"
Όχι a few months
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.