Passengers

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Re: Passengers (2016)

μα εάν δεν έλεγα τίποτα εξ αρχής θα την έβρισκε εξαιρετική.. :flipout:

Την συγκεκριμένη ταινία δεν είχα σκοπό να την δω. Μου έμοιαζε πολυ μούφα και δεν ήθελα να δαπανησω χρόνο. Τα καλά λόγια του blue08, όπως επίσης και τα δικά σου με έσπρωξαν να την δω. Δεν το μετανιωσα, όποτε σας ευχαριστώ και τους δυο :)

Expand your Universe! :p :cool:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

https://www.fxguide.com/wp-content/uploads/2017/01/EJ0090_final.jpeg

EJ0090_final.jpeg

Το μπεκ κατω αριστερα, οι κοτουλες κεντροδεξια και το εγγειοβελτιωτικο εργο (ταβλες) δεξια. :proud:
Ενας υπερλαμπρος ηλιος (!!!) φωτιζει ολακερη την φυσιολατρικη ευλογια :laugh: ... (τι να λεμε τωρα)

Το μικρο σπιτι στο λιβαδι ?... Οι Γουωλτονς ?... The dukes of Hazard ? .... :flipout:

Πωρε.. δεν τα είχα πιάσει ούτε εγώ!!
Καλά έκανες και το έβαλες!

Αλλά θα την ξαναδώ σύντομα σε 3D! ;)

Πάλι το ξενυχτήσατε βλέπω! :eek:

Απάντηση: Passengers (2016)

Kι αν θέλετε, κάντε κι έναν πρόχειρο υπολογισμό για το βάθος της ρίζας του δέντρου... :))

Re: Απάντηση: Passengers (2016)

Στο τελευταίο πλάνο της ταινίας φαίνεται ένας κόκκορα με 2-3 κότες (κατανοητό είχαν κάποια εφόδια αποικισμού). Μόνο που θα έπρεπε να είχαν προ πολλού ψοφήσει όλες αφού δεν υπήρχε ασβέστιο στον χώρο.

Ίσως κοτοπουλάκια νεογνά στην "κατάψυξη".. :cool:

Και για τα φυτά όπως φάνηκε θα είχαν βρει κάποια τεχνική για να επιζήσουν 120 χρόνια!

Πάντως το γεγονός πως συνεχίζουμε να την συζητάμε και να την υπεραναλύουμε σε τόσες σελίδες, πιστεύω πως είναι δείγμα πως ήταν μια κάτι παραπάνω από καλή ταινία που δεν μας ψυχαγώγησε απλά αλλά τουλάχιστον μας προβλημάτισε λιγάκι. Εγώ προσωπικά την βρήκα εξαιρετική σε όλους τους τομείς, μια από τις καλύτερες που έχω δει την τελευταία 10ετία. Κοντεύουν σχεδόν 2 μήνες από τότε που την είδα στο σινεμά και ακόμα την έχω στο μυαλό μου, πράγμα που μου συμβαίνει με ελάχιστες ταινίες.

Πάντως το γεγονός πως συνεχίζουμε να την συζητάμε και να την υπεραναλύουμε σε τόσες σελίδες, πιστεύω πως είναι δείγμα πως ήταν μια κάτι παραπάνω από καλή ταινία που δεν μας ψυχαγώγησε απλά αλλά τουλάχιστον μας προβλημάτισε λιγάκι.

τοτε το Arrival ηταν η καλυτερη ταινια της τελευταιας 5ετιας :Banane0:

Απάντηση: Re: Passengers (2016)

Κριμα γιατι .... θα μπορουσα να ειχα αναλαβει το σεναριο και να του πεταξω τα ραμματα.

Κατεβαινουν στον Homestead, δεν βρισκουν κανεναν ζωντανο, προσβαλλονται απο ντοπιο ιο
που αφου αφανισε ολους τους προηγουμενους ξενιστες μπαινει σε αδρανεια στους καινουργιους
για 140 χρονια. Μετα απο 2 χρονια, καποιοι ετοιμαζονται για την επιστροφη στην Γη ... και οταν
φτανουν ... γινεται το ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ. Οι γηινοι επιστημονες βαζουν ολο τον πλυθησμο σε σταση
μεχρι να βρουν απο που τους ηρθε τι ... και ετσι τελειωνει το εργο > ολη ανθρωποτητα σε θαλαμισκους.

Ε στο Passengers ΙΙΙ ..... μετα απο 1 εκατομμυριο χρονια, εξωγηινοι ανακαλυπτουν την Γη και βλεπουν
οτι οι θαλαμισκοι εχουν μεσα σκονη ανθρακα και υδρατμους .... ΜΟΝΟ ! Και αποφασιζουν να βρουν
τι συνεβη ....

Ε ... μαλλον θα τους βαλω να εχουν διαφορετικο DNA ... μηπως και επεζησε ο ιος.
Αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αν τους χαριστω .... τελικα !

Kατι τετοια βαζεις .... και αναγεννιεμαι απο τις σταχτες μου. :proud:
Ξερεις ποσα χρονια νεωτερος ενιωσα ? :worshippy:

Καλλίτερα να σε κάνω νοιώθεις νέος

Καί άντεξες να την δείς 4 φορές ;
Ποιές παρενέργειες έχεις εντοπίσει;

μην με φτιαχνεις τωρα πρωινιατικα τσαγκαροδευτερα για το κατα ποσο το box office ειναι ενδεικτικο της ποιοτητας μια ταινιας :)

παντως το box office mojo δειχνει το Passengers στα 99μυρια, το arrival στα 100..... και το suicide squad στα 325 :)

Δεν σου λέω ακριβώς για την ποιότητα της ταινίας.. (γιατί θα φτάσουμε σε "σινεφιλ" καταστάσεις.. ) :p
αλλά για την επιτυχία στο κοινό.. :cool:

* Το suicide squad μια χαρά το διασκέδασα εγώ.. :cool:
.. αλλά σαφώς είχε στηθεί μεγάλη προσδοκία για αυτό πριν βγει..

Αν το θες την μόνη σύγκριση που μπορώ να δεχτώ αναλογικά για τις 2 ταινίες.. είναι ότι το Arrival παίρνει 8 (την θεωρώ σαφώς πιο σοβαροφανή ταινία..)
και το Passengers 7 από το κοινό..

Αυτη η ταινια θα μπορουσε να ειναι κατι περισσοτερο απο μια απλη φουσκα εντυπωσιακων ντεκορ και cgi αν ειχε βαλει στο σεναριο μεγαλυτερη συμμετοχη του μπαρμαν ή του καπετανιου.

Οι ρολοι τους τελικα ηταν απλα συμπληρωματικοι και ανευ σοβαρης ουσιας.

Δεν λεω να πηγαιναμε σε καταστασεις τυπου Κρονος 3 φυσικα :drool1: αλλα η παρουσια δυο τοσο καλων ηθοποιων θα μπορουσε να παει την ταινια σε αλλα επιπεδα αν ειχαν σκεφθει κατι περισσοτερο απο τον εντυπωσιασμο.

Σε σεναριο σαφεστατα το arrival ηταν κλασεις πιο δουλεμενο και σινεφιλ.

Πάντως το γεγονός πως συνεχίζουμε να την συζητάμε και να την υπεραναλύουμε σε τόσες σελίδες, πιστεύω πως είναι δείγμα πως ήταν μια κάτι παραπάνω από καλή ταινία που δεν μας ψυχαγώγησε απλά αλλά τουλάχιστον μας προβλημάτισε λιγάκι. Εγώ προσωπικά την βρήκα εξαιρετική σε όλους τους τομείς, μια από τις καλύτερες που έχω δει την τελευταία 10ετία. Κοντεύουν σχεδόν 2 μήνες από τότε που την είδα στο σινεμά και ακόμα την έχω στο μυαλό μου, πράγμα που μου συμβαίνει με ελάχιστες ταινίες.

Οι Sci-Fi ταινίες σαφώς έχουν την μεγαλύτερη επιτυχία εδώ στο forum! ;)

... για συζήτηση! :cool:

τεραστια στιγμη της ταινιας, το βλεμμα αποριας του andy garcia. Μεχρι να προλαβεις να καταλαβεις ποιος ηθοποιος ειναι, πεφτουν τιτλοι τελους και βλεπεις και το ονομα του 4ο (επειδη δεν υπηρχαν αλλοι ηθοποιοι ετσι και αλλιως) :)

Παντως αν και μου αρεσει πολυ το arrival, προτιμω στα scifi να μην μπαινω στη λογικη ρεαλισμου και σοβαροφανειας γιατι σε ολα "καποιο λακκο εχει η φαβα".
Επισης, βασει του box office mojo το passengers δεν ειναι πιο εμπορικα πετυχημενη ταινια απο το "δυσκολο" arrival. Μηπως εχεις δει καπου εσυ διαφορετικα νουμερα;

Εγώ την wiki κοίταξα..

- Box office $197.5 million
- Box office $294.4 million

Το εμπορικά ίσως περιέχει και την αναλογία κόστους της ταινίας..
αλλά όπως είπα εγώ έμεινα στην επιτυχία στο κοινό..

Απολαυστική ταινία, τίγκα στο eye candy..

Αλλά καμία σχέση με το Arrival, δεν μπορεί να υπάρχει σύγκριση. Το Passengers είναι popcorn movie, το Arrival είναι σοβαρή ταινία.

Μα δεν ειναι τυχαιο οτι συμπεριληφθηκε στην δεκαδα καλυτερων ταινιων φετος στα οσκαρ. Κατι που ειχε να συμβει σε scifi απο τον Ε.Τ.

Ακριβώς το ίδιο και εγώ, έχει μείνει στο μυαλό μου. Θα την ξαναδώ σίγουρα...

Σαφώς πιο πετυχημένη ταινία το Passengers.. +100 Mill στο Box office.. :p

Και εδώ στο AVclub η πλειοψηφία την βρήκε μακράν καλύτερη από το arrival. 62% πολύ καλή/εξαιρετική έναντι 46% του arrival, για να μην βάλω και το μόλις 11% μέτρια/κακή σε σχέση με το 25% του arrival. Το κοινό έχει πάντα δίκιο..η καλύτερη βοήθεια ήταν στον εκατομμυριούχο.. :D

Απολαυστική ταινία, τίγκα στο eye candy..

Αλλά καμία σχέση με το Arrival, δεν μπορεί να υπάρχει σύγκριση. Το Passengers είναι popcorn movie, το Arrival είναι σοβαρή ταινία.

Ναι...βέβαια...το arrival το συνοδεύεις μόνο με μοσχαράκι μπουργκινιόν και γαλλική σαμπάνια...τουλάχιστον στο τέλος να σου μείνει μια καλή γεύση.. :flipout: