Passengers

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Re: Passengers (2016)

Ανεξάρτητα αν ήταν σοβαρή ή ανάλαφρη εγώ την βρήκα μια πάρα πολύ καλή ταινία που εκπλήρωνε πολύ καλά τον σκοπό της. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην ιστορία του κινηματογράφου με ανάλαφρες ταινίες που είναι αριστουργήματα και έχουν μείνει στην ιστορία όπως επίσης και με άλλες δήθεν σοβαρές ταινίες που είναι μεγάλες πατάτες.

Απάντηση: Passengers (2016)

Α
Ναι...βέβαια...το arrival το συνοδεύεις μόνο με μοσχαράκι μπουργκινιόν και γαλλική σαμπάνια...τουλάχιστον στο τέλος να σου μείνει μια καλή γεύση.. :flipout:

Έτσι, το passengers ήταν ένα πολύ καλο burger στο juicy Grill, το Arrival ένα πολύ καλό fillet de mignon στο Abrevoir.
Και τα δυο απολαυστικά, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Re: Απάντηση: Passengers (2016)

Έτσι, το passengers ήταν ένα πολύ καλο burger στο juicy Grill, το Arrival ένα πολύ καλό fillet de mignon στο Abrevoir.
Και τα δυο απολαυστικά, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Τι ειναι το Abrevoir, σουβλατζίδικο στο Μοναστηράκι; 😋

Ανεξάρτητα αν ήταν σοβαρή ή ανάλαφρη εγώ την βρήκα μια πάρα πολύ καλή ταινία που εκπλήρωνε πολύ καλά τον σκοπό της. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην ιστορία του κινηματογράφου με ανάλαφρες ταινίες που είναι αριστουργήματα και έχουν μείνει στην ιστορία όπως επίσης και με άλλες δήθεν σοβαρές ταινίες που είναι μεγάλες πατάτες.

άλλα κρύβουν βαθύτερα νοήματα που περιμένουν να τα εφεύρεις...εεε..να τα ανακαλύψεις... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Passengers (2016)

Καί άντεξες να την δείς 4 φορές ;
Ποιές παρενέργειες έχεις εντοπίσει;

Περα απο οτι μια Aurora ειναι ελιξηριο ζωης ....
θλιψη οτι ποτε δεν προκειται να γνωρισω τετοια χλιδα.

Αυτα (μονο)

Ψήφισα απλά καλή γιατί το τέλος ήταν κάπως απότομο και ένιωσα οτι κάτι έλειπε ώστε να είναι πιο ολοκληρωμένο.

Απο την άλλη μου άρεσε λόγω της ύφους και της ατμόσφαιρας της ταινίας.

Τώρα αυτό που αναφέρθηκε, για το πως είναι δυνατόν να μην έχει προβλεφθεί ένα πλάνο σε περίπτωση αποτυχίας, το παραβλέπω καθώς αυτό ήταν βασικό συστατικό για να προκύψει το story της ταινίας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Passengers (2016)

Περα απο οτι μια Aurora ειναι ελιξηριο ζωης ....
θλιψη οτι ποτε δεν προκειται να γνωρισω τετοια χλιδα.

Αυτα (μονο)

Κυρίως να βουτάς σε τέτοια πισίνα ......
Οσον αφορά την κυρία ούτε κρύο -ούτε ζέστη

Ολα τα μπουκάλια πλεον σπάνια και δυσεύρετα ....αλλα φαντασου να ειχαν και κανενα δρύινο βαρελι στο αμπάρι του διαστημόπλοιου

Καλή ερώτηση.. :cool:

Να βάλω στην θέση του, τον εαυτό μου, ακριβώς όπως είμαι τώρα ? :cool:
Δεν μπορώ να πω σίγουρα, κάτι σχετικά για γυναίκα.. :p

Μία περίπτωση πάντως..
Εάν καταλάβαινα ότι το σκάφος αντιμετωπίζει πρόβλημα.. και κινδυνεύει όλη η αποστολή..
στην περίπτωση που δεν θα μπορούσα να αποκτήσω πρόσβαση στο πλήρωμα..
μάλλον θα έψαχνα στο αρχείο για κάποιον επιβάτη άνδρα, με σχετικές γνώσεις που θα ήταν χρήσιμος.. και θα τον ξύπναγα για βοήθεια.. :cool:

Last edited:

Τώρα εάν αυτός ο επιβάτης ήταν κάποιος σαν εσένα ή τον Μάνο π.χ
και το σκάφος διέθετε και Full βιβλιοθήκη ταινιών και σειρών.. καλά θα περνάγαμε στη αρχή!! :p :laugh:

Και εάν δεν διέθετε καλό Home Theater το σκάφος.. δεν θα ήταν ωραίο να ψάχναμε να βρούμε πράγματα για να φτιάξουμε ένα ?? :p :laugh:

* Ωπ.. τί έγινε το Auto - Merge.. δεν δουλεύει ??

Danger - Danger... ξυπνήστε γρήγορα κάποιον!! :p

Χμμ.. :cool:
εάν γινόταν να προγραμματίσεις τον υπολογιστή να τους ξυπνήσει όλους μαζί.. παίζει το σενάριο.. :p

και μετά εσύ.. :beatnik2:

Σε τέτοια φάση μετά θα είχαμε κάποιο σενάριο.. κάτι σα το "The 100"! :cool:
Χαμός δηλαδή!

.. αλλά σε τέτοια περίπτωση θα κοίταγα πρώτα εάν φτάνουν τα τρόφιμα..
όχι να πεθάνουμε και από πείνα.. :p

το κομματι του να κινδυνευσει το σκαφος δεν το παιρνω υποψιν, γιατι το θεωρω ευρημα της ταινιας για να προχωρησει η υποθεση. Εμενα μου αρεσει καθαρα το φιλοσοφικο ερωτημα "ξυπναω καποιον/καποια/καποιους και τον/την/τους καταδικαζω ή οχι". Αρχικα, σιγουρα θα δοκιμαζα να την παλεψω μονος μου. Στην πορεια μαλλον θα αρχιζα να τρελλαινομαι λογω ελλειψης επαφης με αλλους ανθρωπους. Η ευκολη λυση βεβαιως ειναι οτι αν το ειχα βρει, θα εμπαινα στο autodoc και επιστροφη στον υπνο. Αν δεν επαιζε αυτο (που δεν μου αρεσει γιατι ειναι λιγο cheat).... με βλεπω να αυτοκτονουσα με overdose απο καποιο ηρεμιστικο. Δεν πιστευω παντως οτι μπορει να μεινει ανθρωπος ζωντανος για την πληρη διαρκεια της ζωης του μονος του, ειδικα αν δεν εχει ερθει στον κοσμο σε τετοιο μοναχικο περιβαλλον.

Εάν το σκεφτούμε έτσι.. χωρίς καθόλου άλλες επιλογές.. όπως π.χ. το autodoc που είπες..
θα έλεγα τα εξής..

ότι όλα τα σενάρια είναι πιθανά.. ακόμη και να αντέξει κάποιος όλη την ζωή του μόνος..
Γενικά έχουμε δει ιστορίες όπου ο άνθρωπος έχει δείξει απίστευτη θέληση για ζωή, και αντοχή μάλιστα σε πολύ δύσκολες συνθήκες..

"φυλακές" κάθε είδους ή και αποκλεισμού σε κάποιο φυσικό περιβάλλον..

Τώρα η ζωή στο σκάφος μόνο "άσχημη" δεν θα μπορούσαμε να την πούμε..
Το μόνο κακό θα έλεγα σε μία τέτοια περίπτωση θα ήταν η πραγματική φυσική επαφή που θα είχες με έναν άλλο άνθρωπο..
.. γυναίκα στη περίπτωση μας δηλαδή..

Για να μιλάς θα μπορούσες άνετα να έχεις ένα αρκετά εξελιγμένο ρομπότ.. σαν τον μπάρμαν π.χ..

Και που να είχες δηλαδή και μία περίπτωση σαν την Ex-Machina!! :cool:
.. ή έστω να μπορούσες να την φτιάξεις! :cool: