Passengers

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Re: Passengers (2016)

μα προσπαθησε και να φτιαξει την καψουλα του (και απετυχε) , και εψαξε για τον Κυβερνητη και πληρωμα (και παλι απετυχε).

Οποτε, καλα εκανε και ξυπνησε μετα το μωρο :p

Δεν ηταν η πρωτη του επιλογη... περασε αλλωστε 1 χρονος και βαλε!

Ναί αλλά η απόφαση του ,την καταδίκασε

Re: Passengers (2016)

αν την ξυπνησεις, μετα καις το service manual ομως. Μην αποφασισει η τυπισα οτι δεν σε θελει και παει να ξυπνησει κανεναν αλλον ;)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Χάρη... (και όποιος άλλος, δηλαδή..)
πρέπει να δείτε το Humans..
http://avclub.gr/forum/showthread.php/141618-Humans-AMC-Channel-4

Άμα δεν υπάρχει "επικοινωνία" ανάμεσα σε ένα ζευγάρι..
τότε βρίσκεις αλλού.. :cool:

Μάνοοο.. ανοίξαμε συζήτηση πάλι..
αλλά ο Χάρης όλο "όρους" μου έβαζε.. :p

* Εάν στο σκάφος δεν υπήρχε ούτε μία ταινία ή σειρά να δεις στα επόμενα 60 χρόνια..
τότε θα ήταν καλός λόγος για να αυτοκτονήσεις! :p :laugh:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Passengers (2016)

Σε μία χλιδάτη ζωή με τον έρωτα της...έ δεν είναι ακριβώς και καταδίκη...

Δεν είναι σίγουρο ότι θα αποτελούσε τον έρωτα της Αναγκαία λύση ,κάτι σαν ναυαγοί σε ερημονήσι

Αυτό ακριβώς είναι ένας λόγος που θα το σκεφτόμουνα πολύ και καλά για να ξυπνήσω μία γυναίκα έτσι.. :cool:

Αν και φάνηκε πάντως ότι ο πρωταγωνιστής ξύπνησε αυτή που ξύπνησε κυρίως για την έλξη και την ανάγκη που ένιωσε για μία γυναίκα..
και όχι κυρίως γιατί δεν είχε κάποιον να μιλήσει μαζί του..

Βέβαια έψαξε το παρελθόν της, και του φάνηκε ενδιαφέρον.. αλλά σίγουρα ήταν ρίσκο για αυτόν..

Ολα ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας.

Jim δεν μπορω να ειμαι (γιατι δεν εχω την βιωματικη διαδρομη ενος Jim).
Ομως, ως Μανος ΔΕΝ θα την ξυπνουσα (την Aurora). Γιατι το σεξ ειναι το τελευταιο που θα σκεφτομουν.
Πολυ πριν κυλησει ενας ολοκληρος χρονος θα ειχα ψαξει (με τα ολογραμματα που παρειχε καθε θαλαμισκος)
ποιος εχει γνωσεις στασης (κρυογονικης, whatever) που μαλλον θα ηταν καποιος γιατρος του μελλοντος
(εννοειται οτι εγω ειμαι ντουγανακι τεφαλ :rolleyes:). Θα τον ξυπναγα ! O Jim δεν χρειαστηκε να το κανει αυτο, γιατι ....
"εκοβε η καουκα του" και βρηκε μονος του οτι ΔΕΝ μπορει να ξαναμπει σε σταση. Εγω θα τα ακουγα και απο πανω
και ισως να με κυνηγουσε να με σκοτωσει ο ξυπνημενος, το πιο πιθανο (μην βλεπετε την κοσμιοτητα συμπεριφορας
που επιδειχθηκε στο εργακι, οι αμερικανοι θελουν να επιβεβαιωνουν μεσω σινεμα οτι βρισκονται διαρκως in control).
ΕΑΝ κατορθωναμε και τα βρισκαμε, τοτε ΜΑΛΛΟΝ πρωτος ο γιατρος (βιολογος, φυσικος, whatever) θα ψυλιαζοταν
οτι υπαρχει μονο ΕΝΑ AutoDoc. Γιατι ειναι καλυτερα ενημερωμενος και κατηρτισμενος στα της τεχνολογιας.
Σε καμια περιπτωση δεν θα το ανακαλυπτα εγω πρωτος. Μαλλον, σε καποιο γευμα συμφιλιωσης θα με ξεφορτωνοταν
με καποιον απιθανα αερινο τροπο (sleeping pills και σουταρισμα εκτος σκαφους) και θα ξαπλωνε ανετος και ωραιος
μεσα στο AutoDoc.

Μετα απο εναν χρονο, ο αντιδραστηρας συντηξης θα κατερεε και ..... ολοι και ολες .... αστροσκονη !!!!
Γιατι τα σημαδια καταρρευσης του σκαφους ηταν τοσο ανεπαισθητα εναν χρονο πριν. Θα πρεπε να ξυπνησει καποιος
εντελως εξειδικευμενος σε automation troubleshooting. Οπως ο deck chief (Mancuso). Σιγα μην ψυλιαζοταν ο καθε
τυχαρπαστος επιβατης οτι το σκαφος ειχε προβλημα ! Μονο αν ξυπνουσε ο Mancuso (γιαυτο και ειναι ο απο μηχανης
θεος της ταινιας) the day would be saved. Αλλα ποιες ηταν οι πιθανοτητες να ξυπνησει ο Mancuso ? 1 στις 5258 !!!!
Αντε να υπηρχαν αλλοι 5 σαν αυτον (τοσο ενημεροι και εκπαιδευμενοι). 1 στους 1052 !!!! Χεστε με ... :smash: ....
ΟΛΟΙ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ. Και αυτοι που ξυπνησαν και αυτοι που κοιμουνται και αυτοι ... που ξανακοιμηθηκαν !

(Δεν κανω για happy ending .... το ξερω :rolleyes:)

Ναι.. δεν σε παίρνουν με τίποτα στην NASA!! :laugh:

............

Πάντως κάτι που σκεφτόμουν για το AutoDoc εδώ και μέρες..
χωρίς να είναι απόλυτο..

Ήθελα να ήξερα σε πιο μέρος του σκάφους το βρήκαν..
στο κεντρικό ή στο μέρος που περιστρεφόταν..

Εάν ήταν στο μέρος που περιστρεφόταν.. θα έλεγα πολύ πιθανόν να υπήρχαν και άλλα στα άλλα 2 μέρη του σκάφους! :cool:

Απάντηση: Passengers (2016)

Εγώ θελω να κάνετε ένα τέτοιο ταξίδι και να σας ξυπνήσει μια σαν την Σαπφώ Νοταρά επειδή ξύπνησε κατα λάθος και δεν άντεχε την μοναξιά...:)

:flipout:

Κατευθείαν στην έξοδο κινδύνου.. φορώντας μόνο τις πυτζάμες!!
:flipout:

Ναι.. δεν σε παίρνουν με τίποτα στην NASA!! :laugh:
Στην NASA ισως και να με επαιρναν.
Αλλα οχι στο τμημα ψυχολογικης υποστηριξης. :laugh:

Παντως, το ταξιδι θα ειχε τελειωσει για ολους στο πρωτο λεπτο της ταινιας.
H κινητικη ενεργεια ενος αστροπλοιου που πεφτει σε εναν αντιστοιχου βαρους αστεροειδη
βγαινει απο το εξης απλο τυπο -> Eνεργεια = 1/2 x Mαζα x (Tαχυτητα ^ 2)
Aν βαλουμε την μαζα του σκαφους κοντα στο μισο εκατομμυριο τονους (ισως και παραπανω)
και την ταχυτητα στο 150.000 χλμ/δλπ τοτε .... πρεπει να βρουμε πως θα απορροφηθει αυτο
το νουμερακι απο καποια αλλη (απιθανη-εξωτικη) ενεργεια, ωστε να μην διαλλυθει το σκαφος.
To νουμερακι (αν κανετε τις πραξουλιτσες) ειναι ελαφρως .... απλησιαστο.

Ε .... ευτυχως που ολα αυτα τα μιζερα .... ειναι αποκλειστικη αρμοδιοτητα της NASA ! :laugh:

Χαχα.. ναι ίσως στο τμήμα εξομοίωσης καταστροφικών σεναρίων για τα πληρώματα! :p

Re: Απάντηση: Passengers (2016)

Εγώ θελω να κάνετε ένα τέτοιο ταξίδι και να σας ξυπνήσει μια σαν την Σαπφώ Νοταρά επειδή ξύπνησε κατα λάθος και δεν άντεχε την μοναξιά...:)

Oπως και να ξυπνουσε κανας Λογοθετιδης .... την Aurora !
Ε ρε κατι χαρουλες η Aurora .... :laugh:

Last edited:

Πάντως κάτι που σκεφτόμουν για το AutoDoc εδώ και μέρες..
χωρίς να είναι απόλυτο..

Ήθελα να ήξερα σε πιο μέρος του σκάφους το βρήκαν..
στο κεντρικό ή στο μέρος που περιστρεφόταν..

Εάν ήταν στο μέρος που περιστρεφόταν.. θα έλεγα πολύ πιθανόν να υπήρχαν και άλλα στα άλλα 2 μέρη του σκάφους! :cool:

Το βρηκαν πριν την αφυπνιση του Mancuso ?
Γιατι νομιζω oτι ο Mancuso τους το υπεδειξε.
Χωρις το βραχιολακι του, ΤΙΠΟΤΑ δεν επαιρνε μπρος.

H κινητικη ενεργεια ενος αστροπλοιου που πεφτει σε εναν αντιστοιχου βαρους αστεροειδη
βγαινει απο το εξης απλο τυπο -> Eνεργεια = 1/2 x Mαζα x (Tαχυτητα ^ 2)
Aν βαλουμε την μαζα του σκαφους κοντα στο μισο εκατομμυριο τονους (ισως και παραπανω)
και την ταχυτητα στο 150.000 χλμ/δλπ τοτε ....

Και μετα απο αυτο το ποστ δεν το πιστευω οτι φωναξες μαστορα για
τον λεβητα και δεν τον εφτιαξες μονος σου με κλειστα τα ματια.

Απάντηση: Passengers (2016)

Θα την ειχε πιασει υστερια και θα τους ειχε ξυπνησει ολους.