Re: Passengers (2016)
Ολα ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας.
Jim δεν μπορω να ειμαι (γιατι δεν εχω την βιωματικη διαδρομη ενος Jim).
Ομως, ως Μανος ΔΕΝ θα την ξυπνουσα (την Aurora). Γιατι το σεξ ειναι το τελευταιο που θα σκεφτομουν.
Πολυ πριν κυλησει ενας ολοκληρος χρονος θα ειχα ψαξει (με τα ολογραμματα που παρειχε καθε θαλαμισκος)
ποιος εχει γνωσεις στασης (κρυογονικης, whatever) που μαλλον θα ηταν καποιος γιατρος του μελλοντος
(εννοειται οτι εγω ειμαι ντουγανακι τεφαλ

). Θα τον ξυπναγα ! O Jim δεν χρειαστηκε να το κανει αυτο, γιατι ....
"εκοβε η καουκα του" και βρηκε μονος του οτι ΔΕΝ μπορει να ξαναμπει σε σταση. Εγω θα τα ακουγα και απο πανω
και ισως να με κυνηγουσε να με σκοτωσει ο ξυπνημενος, το πιο πιθανο (μην βλεπετε την κοσμιοτητα συμπεριφορας
που επιδειχθηκε στο εργακι, οι αμερικανοι θελουν να επιβεβαιωνουν μεσω σινεμα οτι βρισκονται διαρκως in control).
ΕΑΝ κατορθωναμε και τα βρισκαμε, τοτε ΜΑΛΛΟΝ πρωτος ο γιατρος (βιολογος, φυσικος, whatever) θα ψυλιαζοταν
οτι υπαρχει μονο ΕΝΑ AutoDoc. Γιατι ειναι καλυτερα ενημερωμενος και κατηρτισμενος στα της τεχνολογιας.
Σε καμια περιπτωση δεν θα το ανακαλυπτα εγω πρωτος. Μαλλον, σε καποιο γευμα συμφιλιωσης θα με ξεφορτωνοταν
με καποιον απιθανα αερινο τροπο (sleeping pills και σουταρισμα εκτος σκαφους) και θα ξαπλωνε ανετος και ωραιος
μεσα στο AutoDoc.
Μετα απο εναν χρονο, ο αντιδραστηρας συντηξης θα κατερεε και ..... ολοι και ολες .... αστροσκονη !!!!
Γιατι τα σημαδια καταρρευσης του σκαφους ηταν τοσο ανεπαισθητα εναν χρονο πριν. Θα πρεπε να ξυπνησει καποιος
εντελως εξειδικευμενος σε automation troubleshooting. Οπως ο deck chief (Mancuso). Σιγα μην ψυλιαζοταν ο καθε
τυχαρπαστος επιβατης οτι το σκαφος ειχε προβλημα ! Μονο αν ξυπνουσε ο Mancuso (γιαυτο και ειναι ο απο μηχανης
θεος της ταινιας) the day would be saved. Αλλα ποιες ηταν οι πιθανοτητες να ξυπνησει ο Mancuso ? 1 στις 5258 !!!!
Αντε να υπηρχαν αλλοι 5 σαν αυτον (τοσο ενημεροι και εκπαιδευμενοι). 1 στους 1052 !!!! Χεστε με ... :smash: ....
ΟΛΟΙ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ. Και αυτοι που ξυπνησαν και αυτοι που κοιμουνται και αυτοι ... που ξανακοιμηθηκαν !
(Δεν κανω για happy ending .... το ξερω

)