Passengers

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Re: Passengers (2016)

:flipout:

Κατευθείαν στην έξοδο κινδύνου.. φορώντας μόνο τις πυτζάμες!!
Με την Aurora ολοι κάνουν κούκου. Στην Σαπφώ φαίνονται οι πραγματικοί άντρες :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τους αφήνω τους ηρωισμούς για άλλους!! :p

Γιαυτο δεν μας προσλαμβανει το Hollywood > μηδεν εισπραξεις. :laugh:
Eγω θα εβαζα (στους θαλαμισκους) Αυλωνιτη, Λογοθετιδη, Σταυριδη,
Παπαγιανοπουλο, Φερμα, Βεγγο, Γκιωνακη ... αντε και εναν Τσακωνα
απο τους νεοτερους !

Last edited:

Αδιάφορη βλαχοαμερικανια που βλέπεται μόνο για κανα βυζι της Τζενουλας (αν και βασικά τον κωλο του ενοχλητικού τύπου βλέπουμε περισσότερο 😋  ) άντε και για κανα εφεδακι, κι αυτο με το ζόρι

Δεν περίμενα κατι περισσότερο σαν "ταινία" αλλα τουλάχιστον περίμενα υπερπαραγωγή σε επίπεδο εφέ και γενικού στησίματος και απογοητεύτηκα (ήταν σχετικά "αρπακολα" φάση)

Απάντηση: Passengers (2016)

Καλη ταινια, λιγο πρόχειρη βεβαια, αλλά στέκεται καλα, δεν με χαλασε.
Φυσικα διαβαζοντας καποια σχολια εδώ, την περιμενα πολύ ανωτερη.

Για μενα το arrival ήταν σαφως πιο γεματη ταινια.
arrival 8
passengers 6,8

Με πέθανες με το δεκαδικό ψηφίο. Όχι 6.7 που πάει προς την μετριότητα του 6,5 αλλά ούτε και 6,9 που κλείνει το μάτι στο 7. Σφραγισες 6,8 και είπες ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ στην ταινιουλα :D

Την ξαναείδα χθες το βράδυ την ταινία. Ακόμα πιο απολαυστική την δεύτερη φορά αφού έδωσα βάση σε λεπτομέρειες που μου είχαν διαφύγει στην αρχική της προβολή.Είναι ταινία που και σε δεύτερη θέαση δεν γλιτώνεις την συναισθηματική φόρτιση ιδιαιτέρως σε μία από τις τελευταίες σκηνές που η Ορόρα λυγίζει όταν συνειδητοποιεί ότι ο άνθρωπος που την ξύπνησε, που δεν του μιλούσε για μήνες άλλα κατα βάθος τον αγαπά, μπορεί να πεθάνει.

Εχω δει το Pitch Black πανω απο 50 φορες ... και τον Dredd (τον δευτερο) πανω απο :hmmmm: ... εχω χασει μετρημα.:laugh:
Που, σε καμια περιπτωση, δεν φτανουν το υψηλοτατο και ποιοτικοτατο επιπεδο παραγωγης των Passengers.

ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ? :laugh:

Δεν βλεπω καινουργιες ταινιες .... για να σπουδαζω τις παλιες.

Απάντηση: Re: Passengers (2016)

Εχω δει το Pitch Black πανω απο 50 φορες ... και τον Dredd (τον δευτερο) πανω απο :hmmmm: ... εχω χασει μετρημα.:laugh:
Που, σε καμια περιπτωση, δεν φτανουν το υψηλοτατο και ποιοτικοτατο επιπεδο παραγωγης των Passengers.

ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ? :laugh:

Δεν βλεπω καινουργιες ταινιες .... για να σπουδαζω τις παλιες.

Πάλεψα να αντέξω να δω τη Μόνικα ,δυστυχώς η ταινία είναι .....

http://www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=147402.html

Απάντηση: Re: Passengers (2016)

Με πέθανες με το δεκαδικό ψηφίο. Όχι 6.7 που πάει προς την μετριότητα του 6,5 αλλά ούτε και 6,9 που κλείνει το μάτι στο 7. Σφραγισες 6,8 και είπες ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ στην ταινιουλα :D

Θα ηταν 6,6, αλλά λίγο το εμπνευσμένο διαστημόπλοιο που ήταν εντυπωσιακο, λίγο τα πλανα του διαστήματος, (σε θέαση 3D στον προβολέα ήταν απόλαυση) και τέλος το peak της ταινίας στα εφέ με την έλλειψη βαρύτητας στην πισίνα, παίρνει επάξια το 6,8 :SFGSFGSF:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Παιχνίδια με το νερό στον ISS..

Τα μηχανήματα εκεί είναι όλα αδιάβροχα ?? :p