PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Απάντηση: Δελτίο τύπου από PayPal

1. Δε χρειάζεται να ανοίξεις δεύτερο λογαριασμό.
2. Χρεωστική.

Δεν εχω κανεναν λογαριασμο οποτε....

1) Ανοιγω εναν νεο λογαριασμο και ΔΕΝ του συνδεω καποια καρτα.
2) Απο αυτον τον λογαριασμο κανω ρικουεστ σε ενα email οπου και αυτο ειναι δικο μου.
3) Ανοιγω το mail και αποδεχομαι την πληρωμη επιλεγοντας μια καρτα χρεωστικη.
4) Τα χρηματα θα μεταφερθουν στο paypal balance του λογαριασμου που δημιουργησα.

Τα καταλαβα καλα βρε παιδια. ?

Φτανει ενας λογαριασμος και ΚΑΜΙΑ καρτα συνδεδεμενη επανω σε αυτον τον λογαριασμο. ?

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εγώ πάντως στην χθεσινή μου συναλλαγή έστειλα χρήματα με κάρτα που είχα συνδεδεμένη στο paypal... :)

Φτανει ενας λογαριασμος και ΚΑΜΙΑ καρτα συνδεδεμενη επανω σε αυτον τον λογαριασμο. ?

Πιστεύω ναι , άσχετο το balance με την κάρτα .

Εμένα πάντως ΔΕΝ μου δούλεψε αυτή η μέθοδος του Request Money.

Όταν πατάω το κουμπί Review & Continue μου βγάζει το παρακάτω:

Τhe card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number.

Δοκίμασα τρεις διαφορετικές κάρτες (visa, mastercard, χρεωστική) και όλες οι προσπάθειες απέτυχαν.
Επίσης για κάθε (αποτυχημένη) προσπάθεια το PayPal μου πήρε 0,88 .

Δεν εχω κανεναν λογαριασμο οποτε....

1) Ανοιγω εναν νεο λογαριασμο και ΔΕΝ του συνδεω καποια καρτα.
2) Απο αυτον τον λογαριασμο κανω ρικουεστ σε ενα email οπου και αυτο ειναι δικο μου.
3) Ανοιγω το mail και αποδεχομαι την πληρωμη επιλεγοντας μια καρτα χρεωστικη.
4) Τα χρηματα θα μεταφερθουν στο paypal balance του λογαριασμου που δημιουργησα.

Τα καταλαβα καλα βρε παιδια. ?

πριν λιγο μου ειπαν να κανω το εξης:

Αντι να βαλω καρτα αυτου που στελνει τα χρηματα, να βαλω τα στοιχεια της καρτας αυτου που εκανε το ρικουεστ.
Ισχυει αυτο βρε παιδια. ?

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εάν δεν δέχθηκε την κάρτα σου, δοκίμασε με άλλη. Την πρώτη φορά το έκανες σωστά.

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εάν δεν δέχθηκε την κάρτα σου, δοκίμασε με άλλη. Την πρώτη φορά το έκανες σωστά.

To ατομο που μου το ειπε ανεφερε πως, απο τον λογαριασμο paypal με μια συνδεδεμενη καρτα εκανε ρικουεστ σε ενα δευτερο mail και οταν του ζητηθηκε να πληρωσει με καρτα, τοτε εκεινος εβαλε τα στοιχεια της καρτας που ηταν στον λογαριασμο απο τον οποιο εκανε ρικουεστ και το συστημα το δεχτηκε κανονικα και τα χρηματα πηγαν στο balance.

Εχω μπερδευτει.

Δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεσαι. Δοκίμασε τη διαδικασία που έχει αναλυθεί εδώ. Δοκίμαζε όλες τις κάρτες σου μέχρι να βρεις μια που να δουλεύει. Δεν παίζει κανένα ρόλο κατά πόσο η κάρτα είναι δηλωμένη στο PayPal σου ή οποιουδήποτε άλλου.

Απλά πράγματα.

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεσαι. Δοκίμασε τη διαδικασία που έχει αναλυθεί εδώ. Δοκίμαζε όλες τις κάρτες σου μέχρι να βρεις μια που να δουλεύει. Δεν παίζει κανένα ρόλο κατά πόσο η κάρτα είναι δηλωμένη στο PayPal σου ή οποιουδήποτε άλλου.

Απλά πράγματα.

Τις λες βρε Δημητρη. ? Δεν υπαρχει λογος να μπερδευομαι. ?

Ο kosmous απο πανω λεει οτι ειναι λαθος το να ζητησεις λεφτα απο την καρτα που εχεις δηλωμενη στον λογαριασμο που εκανε ρικουεστ.
Ο αλλος που μιλησα (ας μην τον κατονομασω) τηλεφωνικως μου λεει οτι το δευτερο emai εστειλε λεφτα βαζοντας για καρτα την δηλωμενη καρτα αυτου που τα ζητησε και δουλεψε και οτι οτιδηποτε αλλο ειναι λαθος.

Οι οδηγοι λενε "βαζετε τα στοιχεια της καρτας σας" χωρις να αναφερουν ΠΟΙΑ καρτα.
Μια καρτα που εχω στο συρταρι. ? Την καρτα που ειναι συνδεμενη στο λογαριασμο αυτουνου που ζητησε να λαβει τα χρηματα. ?
Μια κιτρινη καρτα διαιτητη. ? Μια καρτα ανεργιας. ?

Ασε με τωρα κοντευω να σκασω.

Ο αλλος που μιλησα (ας μην τον κατονομασω) τηλεφωνικως μου λεει οτι το δευτερο emai εστειλε λεφτα βαζοντας για καρτα την δηλωμενη καρτα αυτου που τα ζητησε και δουλεψε και οτι οτιδηποτε αλλο ειναι λαθος.

Το bold δεν το είπα ποτέ μαγουλομωρό μου!!-bye-

Το bold δεν το είπα ποτέ μαγουλομωρό μου!!-bye-

Βρε αντε απο κει. Οταν σου ελεγα για καρτα που δεν ειναι δηλωμενη στο paypal ελεγες οτι ΠΡΕΠΕΙ η καρτα που θα δωσει τα λεφτα να ειναι δηλωμενη σε λογαριασμο.

Το ωραιο ειναι οτι σε ολους αυτους τους ασαφεις οδηγους ("βαζετε τα στοιχεια της καρτα σας"... χωρις να επεξηγει ποια καρτα αφου ο χρηστης το παιζει σε διπλο ταμπλω) εσυ καταλαβες λαθος, εκανες οτι σου κατεβηκε και λαθος συμφωνα με τον οδηγο και το ωραιο ειναι οτι σου δουλεψε. Εισαι κ@λ@φαρδος και τωρα μας πικαρεις και απο πανω. :beee::beee::beee:

Βρε αντε απο κει. Οταν σου ελεγα για καρτα που δεν ειναι δηλωμενη στο paypal ελεγες οτι ΠΡΕΠΕΙ η καρτα που θα δωσει τα λεφτα να ειναι δηλωμενη σε λογαριασμο.

Το ωραιο ειναι οτι σε ολους αυτους τους ασαφεις οδηγους ("βαζετε τα στοιχεια της καρτα σας"... χωρις να επεξηγει ποια καρτα αφου ο χρηστης το παιζει σε διπλο ταμπλω) εσυ καταλαβες λαθος, εκανες οτι σου κατεβηκε και λαθος συμφωνα με τον οδηγο και το ωραιο ειναι οτι σου δουλεψε. Εισαι κ@λ@φαρδος και τωρα μας πικαρεις και απο πανω. :beee::beee::beee:

Ναι, είπα ότι πρέπει να είναι δηλωμένη η κάρτα διότι έτσι λειτουργεί. Δεν είπα ποτέ ότι δεν λειτουργεί οποιοσδήποτε άλλος τρόπος. Ο Σταύρος την δούλεψε με 2 λογαριασμούς paypal.

Ααααα, ώστε την έκανα λάθος και ήμουν κωλόφαρδος και ότι δεν χρειάζεται κάρτα...οκ.

Εξήγησέ μου λοιπόν, πως γίνεται όταν θέλεις να κάνεις την συναλλαγή και σε ρωτάει το paypal, να επιλέγεις να πληρώσεις με κάρτα??

Θα σου έρθει email στο email2. Το ανοίγεις. Κάνεις κλικ στο "Pay Now". Κάνεις κλικ στο "Pay with credit or debit card", ΟΧΙ στο "Log in with PayPal". Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και τα στοιχεία της κάρτας σου, βάζεις ως email to email2 και κάνεις κλικ στο "Continue" και στο "Pay Now" (ή κάτι παρεμφερές).

Εσύ με εσένα την κάνεις την συναλλαγή, όχι με τον φούφουτο!!:D

Ναι, είπα ότι πρέπει να είναι δηλωμένη η κάρτα διότι έτσι λειτουργεί. Δεν είπα ποτέ ότι δεν λειτουργεί οποιοσδήποτε άλλος τρόπος. Ο Σταύρος την δούλεψε με 2 λογαριασμούς paypal.

Ααααα, ώστε την έκανα λάθος και ήμουν κωλόφαρδος και ότι δεν χρειάζεται κάρτα...οκ.

Εξήγησέ μου λοιπόν, πως γίνεται όταν θέλεις να κάνεις την συναλλαγή και σε ρωτάει το paypal, να επιλέγεις να πληρώσεις με κάρτα??

Θα σου έρθει email στο email2. Το ανοίγεις. Κάνεις κλικ στο "Pay Now". Κάνεις κλικ στο "Pay with credit or debit card", ΟΧΙ στο "Log in with PayPal". Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και τα στοιχεία της κάρτας σου, βάζεις ως email to email2 και κάνεις κλικ στο "Continue" και στο "Pay Now" (ή κάτι παρεμφερές).

Εσύ με εσένα την κάνεις την συναλλαγή, όχι με τον φούφουτο!!:D

Ποιας καρτας ΣΟΥ. ????? Αυτο λεω οτι ο οδηγος μπερδευει. Εννοει την καρτα ΣΟΥ που εχεις σε ενα συρταρι και ξερεις τα στοιχεια που γραφει επανω. Βαζεις μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ καρτα.

Οποιαδηποτε καρτα ΕΤΥΧΕ να ειναι και αυτη που δηλωσες στον λογαριασμο αυτου που ΖΗΤΗΣΕ τα χρηματα.

Την συναλλαγη ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι την κανεις με οποιονδηποτε, αρα με οποιαδηποτε καρτα. Αλλα αντι να παρακαλας τον εναν και τον αλλον, μπορεις να βαλεις μια οποιαδηποτε καρτα που "τυχαινει" να ανηκει και αυτη σε σενα.

Εσυ επεμενες οτι ρικουεστ χρηματα θα κανεις σε εναν οποιονδηποτε (με διαφορετικο Mail) αλλά στο τελος θα πρεπει να βαλεις την καρτα που εχεις συνδεσει στον λογαριασμο. (αυτουνου που ζηταει τα χρηματα)

Και σου εξηγουσα το οξυμωρο της ιστοριαςοτι δεν ακουγεται λογικο να ζηταω απο εναν τριτο χρηματα και εκεινος για να με πληρωσει να βαζει τα στοιχεια της δικης μου καρτας.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οποτε αν καταληξουμε οτι εγω εχω δικιο και οχι ο ακατανομαστος, ερχεται το επομενο ευλογο ερωτημα:

Αν ΔΕΝ εχω ακομα λογαριασμο στο paypal και εχω ΜΙΑ ολη κι ολη καρτα στο συρταρι μου, τι κανω. ?

Την δηλωνω στον λογαριασμο που θα ανοιξω και θα ζηταω χρηματα απο καποιον, ή δεν χρειαζεται να υπαρχει συνδεδεμενη καρτα αφου τα λεφτα θα πανε στο balance. ???

Γιατι αν δεν χρειαζεται να συνδεθει καρτα, θα ειναι η καρτα οπου ο ξενος (εγω δηλαδη) θα τη χρησιμοποιησει για να μου στειλει τα χρηματα.

Re: Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Τις λες βρε Δημητρη. ? Δεν υπαρχει λογος να μπερδευομαι. ?

Ο kosmous απο πανω λεει οτι ειναι λαθος το να ζητησεις λεφτα απο την καρτα που εχεις δηλωμενη στον λογαριασμο που εκανε ρικουεστ.

Οι οδηγοι λενε "βαζετε τα στοιχεια της καρτας σας" χωρις να αναφερουν ΠΟΙΑ καρτα.
Μια καρτα που εχω στο συρταρι. ? Την καρτα που ειναι συνδεμενη στο λογαριασμο αυτουνου που ζητησε να λαβει τα χρηματα. ?
Μια κιτρινη καρτα διαιτητη. ? Μια καρτα ανεργιας. ?

Ασε με τωρα κοντευω να σκασω.

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να σκάσεις.. :smile:

Ο οδηγός λέει βάλτε την κάρτα εννοώντας οποιαδήποτε κάρτα στην οποία έχεις πρόσβαση. Μπορεί να είναι η δικιά σου, μπορεί να είναι της μάνας σου, της γκόμενάς σου, οποιουδήποτε, αρκεί να έχεις πρόσβαση σε αυτή. Δεν παίζει κανένα ρόλο κατά πόσο είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό PayPal ή όχι και γιατί να παίζει; Εσύ μια πληρωμή θέλεις να κάνεις.. το PayPal παίρνει την προμήθειά του ούτως ή άλλως οπότε είναι ευχαριστημένο. Αυτά τα έχω διαπιστώσει και προσωπικά.

Ναι, έτσι υπάρχει κίνδυνος κλοπής, αλλά what else is new? Πάντα υπήρχε και ποτέ δεν ήταν πρακτικά πρόβλημα.

Οπότε, ξεκίνα να δοκιμάζεις κάρτες μέχρι να βρεις μια που να περνάει.

Οποτε αν καταληξουμε οτι εγω εχω δικιο και οχι ο ακατανομαστος, ερχεται το επομενο ευλογο ερωτημα:

Αν ΔΕΝ εχω ακομα λογαριασμο στο paypal και εχω ΜΙΑ ολη κι ολη καρτα στο συρταρι μου, τι κανω. ?

Την δηλωνω στον λογαριασμο που θα ανοιξω και θα ζηταω χρηματα απο καποιον, ή δεν χρειαζεται να υπαρχει συνδεδεμενη καρτα αφου τα λεφτα θα πανε στο balance. ???

Γιατι αν δεν χρειαζεται να συνδεθει καρτα, θα ειναι η καρτα οπου ο ξενος (εγω δηλαδη) θα τη χρησιμοποιησει για να μου στειλει τα χρηματα.

Φτιάχνεις λογαριασμό χωρίς να δηλώσεις κάρτα (αν και το κατά πόσο θα δηλώσεις κάρτα ή όχι δεν επηρεάζει αυτό που θέλεις να κάνεις) και ζητάς χρήματα. Μετά ελπίζεις να είσαι τυχερός και η κάρτα που έχεις να δουλέψει..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να σκάσεις.. :smile:

Ο οδηγός λέει βάλτε την κάρτα εννοώντας οποιαδήποτε κάρτα στην οποία έχεις πρόσβαση. Μπορεί να είναι η δικιά σου, μπορεί να είναι της μάνας σου, της γκόμενάς σου, οποιουδήποτε, αρκεί να έχεις πρόσβαση σε αυτή. Δεν παίζει κανένα ρόλο κατά πόσο είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό PayPal ή όχι και γιατί να παίζει; Εσύ μια πληρωμή θέλεις να κάνεις.. το PayPal παίρνει την προμήθειά του ούτως ή άλλως οπότε είναι ευχαριστημένο. Αυτά τα έχω διαπιστώσει και προσωπικά.

Ναι, έτσι υπάρχει κίνδυνος κλοπής, αλλά what else is new? Πάντα υπήρχε και ποτέ δεν ήταν πρακτικά πρόβλημα.

Οπότε, ξεκίνα να δοκιμάζεις κάρτες μέχρι να βρεις μια που να περνάει.

Φτιάχνεις λογαριασμό χωρίς να δηλώσεις κάρτα (αν και το κατά πόσο θα δηλώσεις κάρτα ή όχι δεν επηρεάζει αυτό που θέλεις να κάνεις) και ζητάς χρήματα. Μετά ελπίζεις να είσαι τυχερός και η κάρτα που έχεις να δουλέψει..

Αρα σε οσα ειχα καταλαβει ειχα 100% δικιο.

Τα ακους ακατανομαστε. ?

ΚΑΙ μπορω να αρχισω να δοκιμαζω καρτες που δεν ειναι σε καποιον λογαριασμο paypal ΚΑΙ στο οτι ο λογαριασμος paypal που θα ζητησει χρηματα ΔΕΝ χρειαζεται να εχει καποια καρτα συνδεμενη επανω του.

Οταν τα ελεγα αυτα στον ακατανομαστο μου απαντουσε:
Δεν χρειάζονται καν χρήματα!! Δουλεύει επειδή σε αγαπάει!! :flipout::flipout: :aetsch::aetsch::aetsch:

Θελω να δω τωρα ΠΟΣΕΣ λαμαρινες πιτσα θα φτιαξεις για παρτη μου για να ξεπλυνεις την ντροπη σου. :angry:

Απαραιτητη προυποθεση για να δουλεψει το κολπο
εινα να εχει πανσεληνο, και την ωρα που κανεις
request να χορευουν 7 παρθενες γυρω απο το PC.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Τι party pooper είσαι μωρ' αδερφάκι μου!!:flipout::flipout:

Α ησουν ωραιος εσυ οταν μου ελεγες στο τηλεφωνο: " σκασεεεε μην μιλας οταν σε διακοπτω" προσπαθωντας να μου εξηγησεις τον οδηγο paypal. ( αυτον τον διεστραμμενο που ειναι στο υποσυνειδητο σου, οχι τον κανονικο)

Και μεχρι τωρα καμια μεταμελεια (συγνωμη εκανα λαθος, δεν ηξερα που παν τα 4, τα ειχα καταλαβει ΟΛΑ λαθος κλπ)

Δεν είπα αυτό , είπα πως έκανες σωστά την διαδικασία αλλά δεν δέχθηκε την κάρτα σου διότι προφανώς η συγκεκριμένη δεν μπορεί να στείλει χρήματα εκτός . Την έχεις δεν την έχεις δηλωμένη στο paypal άμα είναι να δουλέψει θα δουλέψει .

Κατά τα άλλα όπως είπε και ο Δημήτρης , δεν χρειάζεται να σκάσουμε για το paypal (που μόνο αυτό δεν φταίει) .