PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Mιά απορία ,πώς γίνεται να γίνεται δεκτή η πληρωμή μέσω paypal στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό .Το paypal λειτουργεί για πληρωμές εντός της χώρας ;

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

οταν αγοραζουμε κατι απο ebay και η τιμη αναφερεται σε $ ή £, ενω στο balance εχουμε ,
χρεωνομαστε κατι εξτρα για την μετατροπη;
και αν ναι, ποσο περιπου;

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

οταν αγοραζουμε κατι απο ebay και η τιμη αναφερεται σε $ ή £, ενω στο balance εχουμε ,
χρεωνομαστε κατι εξτρα για την μετατροπη;
και αν ναι, ποσο περιπου;

Ναι χρεωνόμαστε την μετατροπή ,την ισοτιμία σου την δείχνει λίγο πριν ολοκληρώσεις την συναλλαγή

Βρε παιδιά, την Παρασκευή που μας πέρασε, η Western Union μου έστειλε sms στο κινητό, μια και είμαι τακτικός πελάτης, και λέει: Τώρα μπορείτε ξανά να στείλετε μετρητά στο εξωτερικό και να λάβετε μετρητά στην Ελλάδα.

Το απόγευμα θα προσπαθήσω να στείλω χρήματα στη γυναίκα μου στην Ουκρανία από κατάστημα της WU. Αν όντως έχουν ανοίξει οι αποστολές χρημάτων στο εξωτερικό μέσω Western Union, τότε πώς γίνεται να εξακολουθούν να είναι μπλοκαρισμένες οι πιστωτικές μας κάρτες; :nounder:

παρολο που εχω λεφτα στο balance του pay pal μου ζηταει να κανω verify την πιστωτικη μου καρτα... ενω μια προηγουμενη συναλλαγη (οχι ομως στο ebay) εγινε κανονικα...

Screen_Shot_2015_08_31_at_1_53_16_PM.png

παρολο που εχω λεφτα στο balance του pay pal μου ζηταει να κανω verify την πιστωτικη μου καρτα... ενω μια προηγουμενη συναλλαγη (οχι ομως στο ebay) εγινε κανονικα...

Screen_Shot_2015_08_31_at_1_53_16_PM.png

τελικα εφταιγε οτι τα χρηματα στο balance, ηταν λιγοτερα (για κατι cent) απο το συνολικο κοστος των αγορων. Με την αφαιρεση ενος προιοντος, η πληρωμη εγινε δεκτη.

Βρε παιδιά, την Παρασκευή που μας πέρασε, η Western Union μου έστειλε sms στο κινητό, μια και είμαι τακτικός πελάτης, και λέει: Τώρα μπορείτε ξανά να στείλετε μετρητά στο εξωτερικό και να λάβετε μετρητά στην Ελλάδα.

Το απόγευμα θα προσπαθήσω να στείλω χρήματα στη γυναίκα μου στην Ουκρανία από κατάστημα της WU. Αν όντως έχουν ανοίξει οι αποστολές χρημάτων στο εξωτερικό μέσω Western Union, τότε πώς γίνεται να εξακολουθούν να είναι μπλοκαρισμένες οι πιστωτικές μας κάρτες; :nounder:

Φίλος μου που δουλεύει σε κατάστημα που συνεργάζεται με western union μου είπε πως γίνεται, νομίζω μέχρι 500 ευρώ. Τώρα η paypal.......

Εχει βγαλει ανακοινωση η western union οτι ξανα ξεκίνησε η παροχή υπηρεσιών με κάποιους περιορισμούς

PayPal.me: Νέα υπηρεσία αποστολής χρημάτων απευθείας σε χρήστη

Η PayPal καθιερώθηκε για την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρει στους χρήστες όταν θέλουν να πραγματοποιήσουν online αγορές, και τώρα ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα που θα την καταστήσει ανταγωνιστική απέναντι σε υπηρεσίες αποστολής χρημάτων απευθείας σε άλλους χρήστες, όπως το Square Cash και το Facebook Messenger.​

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται PayPal.me και η αποστολή χρημάτων γίνεται άμεσα από χρήστη σε χρήστη, αρκεί να γνωρίζει το προσωπικό URL του παραλήπτη (π.χ. paypal.me/username). Επίσης, ο παραλήπτης μπορεί να ορίσει συγκεκριμένο ποσό που μπορεί να ζητήσει από τον αποστολέα προσθέτοντας το μετά το URL (π.χ. paypal.me/username/30).

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα γρήγορη, μιας και ο χρήστης μπορεί να γράψει το URL του άμεσα σε όλες τις υπηρεσίες messaging, χωρίς δηλαδή να απαιτείται login στο PayPal. Αξιοσημείωτο, επίσης, ότι δεν υπάρχει προμήθεια για συναλλαγές χρηστών που βρίσκονται στην ίδια χώρα.

Η υπηρεσία υποστηρίζεται σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Αυστραλία, Καναδά, Ρωσία, Τουρκία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πολωνία, Σουηδία, Βέλγιο, Νορβηγία, Δανία, Ολλανδία, Αυστρία και Ελβετία.

Στην Ελλάδα πιθανότατα θα έχουμε πρόσβαση όταν λήξει οριστικά η ιστορία με τα capital controls.

pp-me_2-plus-note.png

[via] . [via]
(Sent from Galaxy S6)