PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Δεν είπα αυτό , είπα πως έκανες σωστά την διαδικασία αλλά δεν δέχθηκε την κάρτα σου διότι προφανώς η συγκεκριμένη δεν μπορεί να στείλει χρήματα εκτός . Την έχεις δεν την έχεις δηλωμένη στο paypal άμα είναι να δουλέψει θα δουλέψει .

Κατά τα άλλα όπως είπε και ο Δημήτρης , δεν χρειάζεται να σκάσουμε για το paypal (που μόνο αυτό δεν φταίει) .

ΔΕΝ εκανα καμια διαδικασια. Ρωτουσα εκ των προτερων για να ξερω τι θα χρειαστει να κανω.
Εσυ ειπες: "Εάν δεν δέχθηκε την κάρτα σου, δοκίμασε με άλλη. Την πρώτη φορά το έκανες σωστά."
Ετσι υπεθεσα οτι η δευτερη φορα (του ακατανομαστου) ηταν και λαθος.
Εν παση περιπτωση το τοπιο ξεδιαλυνε τωρα. :smile:
Απλα ο χατζ μου θολωσε εντελως το τοπιο (λογικο αφου μου τα ελεγε ολα αναποδα) και τελικα ειχα γινει αποδεκτης φασεων-αντιφασεων.
Τωρα ολα καλα. :p

Υ.Γ.
Χατζ το κινητο θα το παρω που να σκασεις. :aetsch:

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

1) κανετε request money το ποσο που θελετε για αγορες, στο μαιλ της συζυγου ή ενος φιλου/γνωστου
2 πληρωνει το ποσο που κανατε request, ειτε μεσω paypal, ειτε κατευθειαν μεσω πιστωτικης/χρεωστικης
3) του/της δινετε τα χρηματα στο χερι

make it simple!

μολις αγορασα 2 power bank απο banggood, δυστυχως το aliexpress δεν δεχεται paypal.

Εγώ πάντως αρχές βδομάδας έστειλα χρήματα σε άλλον λογαριασμό ο οποίος δεν είναι δικός μου χωρίς να χρειαστεί να μου κάνει ο άλλος λογαριασμός request και η συναλλαγή έγινε κανονικά.

Εγώ πάντως αρχές βδομάδας έστειλα χρήματα σε άλλον λογαριασμό ο οποίος δεν είναι δικός μου χωρίς να χρειαστεί να μου κάνει ο άλλος λογαριασμός request και η συναλλαγή έγινε κανονικά.

Πόση προμήθεια κράτησε το PayPal;
Ιςως να συμφέρει χωρις το request..

1) κανετε request money το ποσο που θελετε για αγορες, στο μαιλ της συζυγου ή ενος φιλου/γνωστου
2 πληρωνει το ποσο που κανατε request, ειτε μεσω paypal, ειτε κατευθειαν μεσω πιστωτικης/χρεωστικης
3) του/της δινετε τα χρηματα στο χερι

make it simple!

μολις αγορασα 2 power bank απο banggood, δυστυχως το aliexpress δεν δεχεται paypal.

Απο οσο εχω μαθει το banggood δεχοταν κανονικα πληρωμη απο καρτα μεσω paypal χωρις τα κολπα αποφυγης cc. (αυτο το ηξερες ?)

make it simple και συ. :p

Δελτίο Τύπου από PayPal

Απο οσο εχω μαθει το banggood δεχοταν κανονικα πληρωμη απο καρτα μεσω paypal χωρις τα κολπα αποφυγης cc. (αυτο το ηξερες ?)

make it simple και συ. :p

Δεν στα είπαν καλα.

Φυςικα και προσπάθησα να κανω την συναλλαγή με πιστωτική, μετα μεςω PayPal και τέλος μεςω PayPal balance... οπου και την δέχτηκε.

Αγόρασα απο κινα (ηταν αρκετα φθηνότερο) και οχι απο eu warehouse... Ιςως γιαυτο

Last edited:

Έκανα μεταφορά 100 ευρώ και μου κράτησε 5μισή ευρώ προμήθεια.

Μμμμ το ίδιο ειναι..
Σε μενα βάλανε 50 και τελικά στο balance μπήκανε ~48 αν θυμαμαι καλα..

Ναι δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά. Απλώς έχει πλάκα πού βγαίνουν κάποιοι και παρουσιάζουν την επιλογή του request σε διάφορα μέρη στο διαδίκτυο λες και ανακάλυψαν ότι η γη κινείται. Απλώς τα capital control έχουν χαλαρώσει και είτε με request είτε με απευθείας αποστολή από τη στιγμή πού το PayPal έχει ξεμπλοκάρει τις ελληνικές κάρτες θα κάνει δεκτή την εκάστοτε συναλλαγή. Αν δε τη κάνει το πιθανότερο είναι να είναι θέμα της τράπεζας μας.

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Δεν στα είπαν καλα.

Φυςικα και ειχα προσπαθησει να κανω την συναλλαγή με πιστωτική πρωτα, μετα μεςω PayPal και τέλος μεςω PayPal balance...

Δεν δοκιμασα προσωπικα.
Ανεφερα περιπτωσεις οπου εγραψαν χρηστες στο insomnia. Μερικα παραδειγματα:

http://www.insomnia.gr/topic/579866-κινητό-αξίας-εώς-150 /?p=54230685

http://www.insomnia.gr/topic/579520-smartphone-acer-liquid-m220-dual-sim-4gb-windows-phone-81-λευκό-58 -τελική-amazonit-τελοσ/?p=54223181

http://www.insomnia.gr/topic/578588-αγορά-κινητού-από-εξωτερικό-χωρίς-πιστωτική-πρ/?p=54203172

Αν λενε κουταμαρες, ειπα και εγω κουταμαρα.
Ισως δεν περναγε η δικη σου καρτα και περνουσαν αλλες ή σε αλλα χρονικα διαστηματα κατα την διαρκεια της μερας. Iσως ηταν κατα διαστηματα μονο λειτουργικα το θεμα, τι να σου πω.

Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Δεν δοκιμασα προσωπικα.
Ανεφερα περιπτωσεις οπου εγραψαν χρηστες στο insomnia. Μερικα παραδειγματα:

http://www.insomnia.gr/topic/579866-κινητό-αξίας-εώς-150 /?p=54230685

http://www.insomnia.gr/topic/579520...1-λευκό-58 -τελική-amazonit-τελοσ/?p=54223181

http://www.insomnia.gr/topic/578588-αγορά-κινητού-από-εξωτερικό-χωρίς-πιστωτική-πρ/?p=54203172

Αν λενε κουταμαρες, ειπα και εγω κουταμαρα.
Ισως δεν περναγε η δικη σου καρτα και περνουσαν αλλες ή σε αλλα χρονικα διαστηματα κατα την διαρκεια της μερας. Iσως ηταν κατα διαστηματα μονο λειτουργικα το θεμα, τι να σου πω.

πολλα μπορει..
και μαλλον ειναι αυτο που εγραψα για κινα και ευρωπη warehouses.

πριν μερικες βδομαδες, αγορασα απο το sugru, που δεν νομιζω οτι εχει ελληνικο λογαριασμο τραπεζας, κανονικα, μονο με την χρεωστικη/πιστωτικη μου καρτα (eurobank).. ενω την ιδια, την ειχε απορριψει banggood και aliexpress.

Από την κάρτα σου φύγαν τα χρήματα η από το balance;

Από τη κάρτα (χρεωστική). Αν ήταν από το balance δε θα το ανέφερα καν.

Το ιδιο ειναι, ειτε ζητας χρηματα ως services κλπ, ειτε κανεις αποστολη με frinds/family απο τη στιγμη που εχουν ψιλο χαλαρωσει τα cc και επιτρεπει η τραπεζα για αυτες τις υπηρεσιες του paypal, δεν εχει και τοσο σημασια αν ο ενας ζηταει ή ο αλλος απλα στελνει. Κατι τετοιο υποθετω αν εχω καταλαβει καλα.

Δεν είχα αγοράσει για καιρό, χθές αγόρασα απ το PayPal 2 ακουστικά με χρέωση πιστωτικής VISA της Eurobank χωρίς πρόβλημα. Εταιρία κινέζικη, αμφιβάλλω αν διατηρεί οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό όχι στην Ελλάδα, αλλά σ ολόκληρη την Ευρώπη :)
Το ποσό όμως, ήταν ΠΟΛΥ μικρό, ίσως να παίζει ρόλο... H κάρτα ήταν από παλιά περασμένη στο PayPal, και ο λογαριασμός μου είναι verified business

Μόλις φόρτωσα το Paypal balance μου με το ποσό των 100 ευρώ (κράτηση 3,5 ευρώ) με τη διαδικασία που έχει περιγραφεί (Request money από άλλο email αυτού του Paypal λογαριασμού).
Η συναλλαγή έγινε με χρεωστική κάρτα Πειραιώς με σήμανση Visa.

Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Μόλις φόρτωσα το Paypal balance μου με το ποσό των 100 ευρώ (κράτηση 3,5 ευρώ) με τη διαδικασία που έχει περιγραφεί (Request money από άλλο email αυτού του Paypal λογαριασμού).
Η συναλλαγή έγινε με χρεωστική κάρτα Πειραιώς με σήμανση Visa.

παω στο ιμειλ που δηλωσα(εννοηται αλλο απο αυτο που εχω δηλωσει στο πειπαλ)και μου εχει μια καρτελα απο το πειπαλ με διακοπτη paynow.
το παταω και με πεταει να κανω λογκιν στο πειπαλ.η πλακα ειναι μεσω αυτης της διαδικασιας,δεν μου κανει λογκιν και με πεταει σε κωδικο(εικονα με αριθμους)επιβεβαιωσης..(Security Challenge).
παταω τους αριθμους παω να κανω λογκιν αλλα και παλι δεν με δεχεται.
εαν κανω λογκιν ασχετο με την διαδικασια(paypal.com>login)μπαινω κανονικα..!τι κανω λαθος..?

..η 2η επιλογη ειναι να δηλωσω καποια καρτα(πιστωτικη,χρεωστικη)για να πληρωσω το ποσο.
τι κανουμε τελικα...?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

παω στο ιμειλ που δηλωσα(εννοηται αλλο απο αυτο που εχω δηλωσει στο πειπαλ)και μου εχει μια καρτελα απο το πειπαλ με διακοπτη paynow.
το παταω και με πεταει να κανω λογκιν στο πειπαλ.η πλακα ειναι μεσω αυτης της διαδικασιας,δεν μου κανει λογκιν και με πεταει σε κωδικο(εικονα με αριθμους)επιβεβαιωσης..(Security Challenge).
παταω τους αριθμους παω να κανω λογκιν αλλα και παλι δεν με δεχεται.
εαν κανω λογκιν ασχετο με την διαδικασια(paypal.com>login)μπαινω κανονικα..!τι κανω λαθος..?

..η 2η επιλογη ειναι να δηλωσω καποια καρτα(πιστωτικη,χρεωστικη)για να πληρωσω το ποσο.
τι κανουμε τελικα...?

Δεν κανεις login. Επιλεγεις να δηλωσεις την καρτα με την οποια θα στειλεις τα χρηματα.