PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

http://www.capital.gr/story/3048218

ισχυει αυτο; εχει δοκιμασει κανεις να κανει αγορα τελευταια;
Δεν λειτουργεί.
Δεν μπορώ καν να προσθέσω κάρτα στον λογαριασμό μου ( American express της alpha )

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Δοκιμασα και αγορα απο play store. Επισης αποτυχια. Ισως εχει δωσει το ελευθερο η ΤτΕ και πρεπει σιγα σιγα να το υιοθετησουν οι επιμερους τραπεζες. Τεσπα.. ειναι μια αρχη τουλαχιστον.

Με 300000 Ευρώ ημερήσιο όριο ανα πιστωτικό ίδρυμα, μόνο σαν αστείο μου φαίνεται..

Εχουμε δρόμο ακόμα .. στρωμένο με αγκάθια

Τι άλλη μαλακ1α θα σκαρφιστούν.
Τι διαφορά να αγοράσεις εισητήρια με το να αγοράσεις ένα μηχάνημα ? ( το μηχάνημα μπορεί να πληρώσεις και φόρο στο τελωνείο, στα εισητήρια παίρνουνε τα @@ μου ).

Μεγάλα μυαλά μας κυβερνούν...

Δεν το έχετε καταλάβει?

Η άρση περιορισμών αφορά "ψηφιακά" προϊόντα και υπηρεσίες... :)

Δοκιμαζόμαστε πόσο αντέχουμε χωρίς "φυσικές" αγορές από το εξωτερικό.

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Τό νά ψάχνουμε <λογική> στήν επιβολή περιορισμών είναι σαν να αναρωτιόμαστε γιά τά <αποφασίζομεν καί διατάσσομεν> της επταετίας....
Στόν ένα μήνα πού ισχύουν αυτοί οι περιορισμοί δεν βγήκε από τη χώρα πολύτιμο συναλλάγμα
Κάποια στιγμή ίσως δοθούν στοιχεία γιά τά ακριβή ποσά πού φεύγουν γιά αγορές κάθε μήνα εκτός Ελλάδος καί ποιά απ αυτά κατευθύνονται στην ΕΕ καί ποιά ποσά σε Κίνα ,κλπ,κλπ.
Δυσκόλεψε προφανώς η ζωή μας

Να λοιπον που δεν χρειαζοταν η δραχμη για να
απομονωθουμε εμπορικα απο το εξωτερικο.

Και εγενετο !!!!

Εχω κανει μια αγορα απο το ebay εδω και εβδομαδες για την ακριβεια 3 μερες μετα την επιβολη capital controls.

Μεχρι χτες οταν πηγαινα να πληρωσω μεσω Paypal μου εβγαζε μυνημα οτι η καρτα μου γινοταν rejected (πιστωτικη οχι χρεωστικη....).

Μολις την δεχτηκε και πληρωσα κανονικα την αγορα μου (10 GBP).

Last edited:

Ενας ενας ρε λυσσαρηδες !!!! :flipout:

ΑΜΕΧ τραπεζας Αlpha.

Aγορασα εναν ανταπτορα για φωτογραφικο φακο.

Ναθ με <ξεσήκωσες> ,δυστυχώς Εθνική γιόκ ,5 ευρώ δοκίμασα ,προπληρωμένη

American express της Alpha δοκιμή πριν ενα λεπτο εξακολουθεί να μην την δέχεται το paypal.

The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.

Χθές δοκίμασα αγορά 1 στο ebay με πιστωτική Πειραιώς... δεν.

To μονο που σκεφτομαι ειναι το οριο καθε τραπεζας.

Παιζει η Alpha της οποιας την καρτα χρησιμοποιησα να μην ειχε υπερβει το ημερησιο οριο της χτες και να με αφησε.

Δοκιμαστε το απογευμα. Κανεις δεν ξερει ποτε ανανεωνονται τα ορια και ποτε ξεκινουν απο το μηδεν.

Nάθ δε νομίζω ότι είναι αυτό πού γράφεις ,πιθανότατα υπάρχει διαφορά μεταξύ προπληρωμένων καί πιστωτικών .Οι προπληρωμένες ίσως είναι ακόμη κλειδωμένες