PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Kosh μήπως ο πωλητής από τον οποίο αγόρασες το προιόν έχει κάνει λογαριασμό σε Ελληνική τράπεζα? Μόνο αυτό μένει ως λογική εξήγηση.

Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Nάθ δε νομίζω ότι είναι αυτό πού γράφεις ,πιθανότατα υπάρχει διαφορά μεταξύ προπληρωμένων καί πιστωτικών .Οι προπληρωμένες ίσως είναι ακόμη κλειδωμένες

Εγώ με πιστωτικές δοκίμασα.
2.

Τίποτα.

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Ένα γμμένο δοχείο μεθανόλης μου έμεινε να πάρω και κατέρρευσε το σύμπαν γμ την τρέλα μ

Παιδες εαν ανοιξει το paypal με αυτη τη κριση νομιζω οτι θα κλεισει
πλεον και το τελευταιο ανοιχτο ελληνικο καταστημα.

Ποτέ δεν είναι αργά!
Που να δεις τη φάτσα των φαρμακοποιών όταν μπαίνω και ζητάω προπυλενογλυκόλη, γλυκερίνη, σύριγγες και οργανικό βαμβάκι για φιτίλια...

Λίγο χειρότερη από τη δική μου όταν είχα κρίση αυχενικού και κατάλαβα ότι ρώτησα τη φαρμακοποιό αν έχει κολάρα...

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

......τι λογαριασμο να εχει ο κινεζος ρε σεις ?

Mε paypal εκανα αγορα λεμε :a0210:

"Βρωμιά" της Βαλαβάνη μου μυρίζει κι εδώ :flipout: :flipout: :flipout:

Λοιπον με σκασατε απιστοι θωμαδες.

Μολις αγορασα και μια μπαταρια κινητου απο κινεζο παλι (αλλον πωλητη εννοειται.)

Κανονικα και με τον νομο εφτασαν ολα τα μυνηματα ολοκληρωσης της αγορας .

:firstprize:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πριν απο λιγο μίλησα με την Alpha και μου ειπαν πως η χρήση των καρτών τους με paypal εξακολουθούν να ειναι κλειδωμένες.

Την τυφλα τους δεν ξερουν πεστους.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μιχάλη ντροπή, κοντά στα 40 είμαι :p

Ε ναι εισαι μικρος ακομα. Ο Walter αρχισε πιο μεγαλος ::p

Oχι ρε συ.

Ειπα ξανα οτι το μονο που σκεφτομαι ειναι το ημερησιο οριο της τραπεζας. Καπου 300.000 ευρω νομιζω ειναι αυτο για τωρα.....

Πιστωτικη.

Και δεν ειχα μεσο υπολοιπο αν σκεφθει κανεις αυτο....

Αλλωστε και εμενα μεχρι χτες το πρωι rejected μου την εμφανιζε το paypal....

Καλά θα τρελαθούμε τώρα.
Προσπαθώ από το πρωί να κάνω add την American express στο PayPal και δεν την δέχεται .
Δεν μιλώ για προσπάθεια αγοράς άλλα για απλή προσθήκη που αν θυμάμαι καλά το PayPal για αυτήν την διαδικασία χρεώνει 1,5

At this time, we are unable to process your request. Please return to eBay and try another option.
Αυτό μου βγάζει , έχω συνδεδεμένες μία Master και μία Visa της Alpha , Kosh λες να συνδέσω και την ΑΜΕΧ ;

Τι να πω εγω μονον αυτη εχω για να παρακολουθω καλυτερα τις αγορες μου.

Αν σε αφησει καντο. Τον Ανδρεα δεν τον αφηνει λεει να κανει add αλλη καρτα.

Επισης τσεκαρα μεσω ebanking την καρτα μου και εχουν περασει απο το paypal οι χρεωσεις στην πιστωτικη μου. Ειναι σε εκκρεμοτητα ομως οπως και τα ψωνια που εκανα το πρωι για το σπιτι.

Last edited: