PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Προτείνω <power buy> μέ τή κάρτα τού Νάθ ,να του στείλουμε όλοι τίς παραγγελίες μας.....:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Αν σε αφησει καντο. Τον Ανδρεα δεν τον αφηνει λεει να κανει add αλλη καρτα.

The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Και οι παραπλευρες απωλειες... τρελλες αυξησεις σε ολα τα ηλεκτρονικα,
χαρακτηριστικα στα κινητα , προ κλεισιματος, απο 70 στα 100 + απο 170 σημερα στα 212 !!!
απο 230 στα 280
ενταξει ας τα κανουν καταπλασμα η μαυρη αγορα ξαναζει ο γερο λαδας κλπ και την τρωμε στην μαπα ολοι οχι μονον οσοι τους ψηφισαν και μας τους φορεσαν...

Χρεωστική ή πιστωτική ;

Παντως την χρεωστική της Alpha (Enter Bonus) δεν την δέχεται ουτε το Paypal ούτε το Amazon ουτε το Itunes...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

χαρακτηριστικα στα κινητα , προ κλεισιματος, απο 70 στα 100 + απο 170 σημερα στα 212 !!!
απο 230 στα 280
ενταξει ας τα κανουν καταπλασμα η μαυρη αγορα ξαναζει ο γερο λαδας κλπ και την τρωμε στην μαπα ολοι οχι μονον οσοι τους ψηφισαν και μας τους φορεσαν...

Aπό εμένα όσοι υιοθετούν τέτοιες πρακτικές δεν θα δουν ουτε ένα ευρώ.. Στο κάτω κάτω λίγη αποτοξίνωση καλό θα μας κάνει.. Εχουμε και καμποσους φιλους στο εξωτερικό που μπορουν να βοηθήσουν ....

ΑΜΕΧ πιστωτική...ήταν ήδη η κάρτα που είχα συνδεδεμένη με το paypal, οπότε δεν χρειάστηκε να προσθέσω κάτι...

απο 230 στα 280

Καλό θα ήταν να γίνει μια λίστα με τέτοιους.
Κάποιος πρέπει να τους δείξει πως την εποχή της πληροφορίας δεν έχουν και μεγάλη τύχη.

Βασικά ενώ η πρώτη συναλλαγή ήταν συνδρομή και πέρασε κανονικά (κόστος 8.99 ) και μου ήρθε και επιβεβαίωση (έδρα Γαλλία), πήγα να κάνω και δεύτερη συναλλαγή από το ebay με κόστος 7.04 ευρώ και δεν περνάει...
Θα ξαναπροσπαθήσω αύριο...

The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.
Κώστα το ίδιο βγάζει και σε μένα.
Μου φαίνεται θα τους πάρω τηλέφωνο στην alpha και θα τους αρχίζω στα γκάζια

Λοιπόν νέο Update γιατί τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ...
1) Βρίσκω αυτό που θέλω στο ebay.de
2) Το αγοράζω
3) Πάω να πληρώσω με paypal και ΔΕΝ προχωράει η αγορά, μου λέει αν θέλω να βάλω χειροκίνητα πιστωτική, που δεν θέλω. Να σημειώσω ότι το interface στο γερμανικό ebay σε συνδέει στο λογαριασμό του Paypal μέσω floating παραθύρου που ανοίγει
4) Κάνω login στο βρετανικό ebay.co.uk.
5) Βλέπω από την ιστοσελίδα του βρετανικού ebay πως έχω ένα αντικείμενο που δεν το έχω πληρώσει. Πάω να το πληρώσω.
6) To interface του βρετανικού ebay με κάνει redirect στην κλασσική σελίδα του paypal για να βάλω τα στοιχεία μου. Τα βάζω και τελικά η χρέωση γίνεται κανονικά και η αγορά ολοκληρώνεται ΟΚ!

Να σημειώσω ότι ο λογαριασμός στο ebay είχε αρχικά γίνει στο γερμανικό ebay...

Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Λοιπόν νέο Update γιατί τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ...
1) Βρίσκω αυτό που θέλω στο ebay.de
2) Το αγοράζω
3) Πάω να πληρώσω με paypal και ΔΕΝ προχωράει η αγορά, μου λέει αν θέλω να βάλω χειροκίνητα πιστωτική, που δεν θέλω. Να σημειώσω ότι το interface στο γερμανικό ebay σε συνδέει στο λογαριασμό του Paypal μέσω floating παραθύρου που ανοίγει
4) Κάνω login στο βρετανικό ebay.co.uk.
5) Βλέπω από την ιστοσελίδα του βρετανικού ebay πως έχω ένα αντικείμενο που δεν το έχω πληρώσει. Πάω να το πληρώσω.
6) To interface του βρετανικού ebay με κάνει redirect στην κλασσική σελίδα του paypal για να βάλω τα στοιχεία μου. Τα βάζω και τελικά η χρέωση γίνεται κανονικά και η αγορά ολοκληρώνεται ΟΚ!

Να σημειώσω ότι ο λογαριασμός στο ebay είχε αρχικά γίνει στο γερμανικό ebay...

Mε ποια κάρτα?

edit:ειδα ...

Οπότε δουλεύει (εκτός του balance) ή όχι?

Δεν μπορώ να δοκιμάσω εγώ γιατί έχω υπόλοιπο στο PayPal...

Last edited:

Νόμιζω ότι καιρό τώρα δεν γινόταν να κάνεις top up με πιστωτική κάρτα, παρά μόνο με κατάθεση σε λογαριασμό (ήταν ένας της eurobank)...
To Balance μου ήταν (και είναι) μηδενικό στο paypal. Μάλιστα όπως είχα πει σε μήνυμα προ ημερών, σε επιστροφή χρημάτων από συναλλαγή προ των capital controls χωρίς να με ρωτήσουν μου πίστωσαν την πιστωτική κάρτα αντί να τα αφήσουν μέσα στο paypal.

Top up στο paypal κανετε με την amex στον λογαριασμο σας ?

Γιατι να το κανουμε αυτο;

Οπως το βλεπω με την AMEX της Alpha το προβλημα ειναι πως δεν μπορει να καταχωρηθεί νεα καρτα αλλα μπορει να χρησιμοποιηθεί καρτα που ηταν ενεργη πριν τα cc.
Το πιο κουφο ειναι πως Πειραιώς χρεωστική μπορω να προσθέσω στο λογαριασμό μου στο paypal ( δειχνει οτι το δεχεται) αλλα δεν τολμω να το κανω γιατι φοβάμαι μην μεταφερθει το διαθέσιμο που εχω στο Balance

Οπότε δουλεύει (εκτός του balance) ή όχι?

Δεν μπορώ να δοκιμάσω εγώ γιατί έχω υπόλοιπο στο PayPal...

Μπορείς να το δοκιμάσεις εύκολα. Απλά όταν είσαι πλέον στο site του PayPal για την πληρωμή, επέλεξε να πληρώσεις με κάρτα και όχι από το balance σου. Σου δίνει αυτή την επιλογή.

Το δοκίμασα πριν λίγο με κάρτα MasterCard της Alpha.. φυσικά τζίφος η πληρωμή μέσω της κάρτας, μόνο μέσω του balance..

Ουτε ΕΘΝΙΚΗ χρεωστική δέχεται να προσθέσεις στο paypal.

Είχα amex της tbank και μια εβδομάδα πριν τα cc μου στέλνουν νέα κάρτα (πλέον απο eurobank) με την παλιά να μην έχει λήξει μεν αλλά να πρέπει να αντικατασταθεί ...
Εκείνη την εβδομάδα δεν χρειάστηκε να κάνω αγορές, την επόμενη που χρειάστηκε πήρα ότι πήραμε όλοι καθότι δεν δεχόταν την νέα κάρτα το paypal.
Αν δεν ήταν για την αλλαγή απο tbank σε eurobank τώρα μπορεί και να δούλευε. Την τύχη μου μέσα..