PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Πιστεύω ότι γίνεται με τον παραπάνω τρόπο και χρήση 2 καρτών - πιστωτικών ή χρεωστικών - συνδεδεμένων με λογαριασμούς σε οποιεσδήποτε Ελληνικές τράπεζες.

Απάντηση: Δελτίο τύπου από PayPal

Με τη δική σου το έκανες ok. Αλλά δεν είναι δεδομένο ότι πετυχαίνει σε όλους. Αυτό λέμε.

Εχω εδώ και πολύ καιρό τα πάντα όλλα για κάθε περίπτωση ,

αλλά απο πειραιώς δεν μπορώ να βγάλω ουτε σκόνη πρός τα έξω ,

αντε και ντέ στο PAYPAL έχω φίλους πελάτες γερμανούς που μου σπρώχνουν λεφτά για κάτι πολύ αναγκαίο , και τα βρίσκουμε εν την πορεία με σερβισ κτλ κτλ ..

αλλά οι μεγάλες κομπανίες με τα ανταλακτικά ηλεκτρονικών δεν δεχονται κάτι άλο εκτός εμβάσματων και κάρτας , δεν γουστάρουν νταβαντζή ανάμεσα από την στιγμη που έχουν kai αυτοματοποιημένο σύστημα one click ,

τέσπα

δεν βλέπω φώς ... και δεν μιλάμε να πάρω ένα φακό η κανα κινητό , πρέπει να αγοράζω συνέχεια πολλά και διάφορα και να δαπανω πολλά .. για να βγάζω σχετικά λίγα

οπότε τον ήπια ..

Προσοχή όμως για τα ποσά...

Για την παραπάνω μεταφορά χρημάτων, χρεώθηκα από το PayPal 6.9%!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

= 2 x 3.45%???

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Παντως εδώ και πέντε μέρες που εχω κανει add την amex της alpha ακόμα δεν μου εχει ολοκληρωθεί η συναλάγη του 1.5 ευρω και φυσικά δεν μου εχει δοθει paypal code για να ολοκληρωθεί η εγγραφή.

Επιβεβαιώνω ότι αυτό δουλεύει (WTF??)!!

Μόλις έβαλα ένα ποσό στο PayPal μου από κάρτα μου!!

Δεν χρειάζεται άλλος λογαριασμός PayPal, απλά κάνεις request money σε ένα email σου το οποίο όμως δεν έχεις δηλώσει στο PayPal (π.χ. της δουλειάς) και πληρώνεις κανονικά μέσω πιστωτικής!

Υπόψη, στην αρχή προσπάθησα να το πληρώσω με MasterCard της Alpha (πρώην Citi) και δεν τη δέχτηκε, αλλά μετά δοκίμασα με Visa της Eurobank και πέρασε κανονικά!

Βοηθησε με σε παρακαλώ για να καταλάβω.
Μπορω να ζητήσω χρήματα από κάποιο mail που δεν είναι καταχωρημένο στο paypal;
Και αν ναι αφου το κανω αυτό μπορώ να πληρώσω με την πιστωτική η την χρεωστική μου καρτα;

Τι έκανα εγώ:

1. Έφτιαξα νέο λογαριασμό Χ2 στο PayPal και τον σύνδεσα με μια άλλη πιστωτική Υ2.
2. Πήγα στον υπάρχων λογαριασμό Χ1 στο PayPal (συνδεδεμένο με μια πιστωτική Υ1) και έκανα request money από το email που αντιστοιχεί στον λογαριασμό X2.
3. Έκανα αποδοχή (από τον νέο λογαριασμό Χ2).
4. Μεταφέρθηκαν τα λεφτά στο balance του λογαριασμού Χ1.

Οι κάρτες είναι απλές πιστωτικές (ΕΘΝΙΚΗ, Alpha)

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Τι έκανα εγώ:

1. Έφτιαξα νέο λογαριασμό Χ2 στο PayPal και τον σύνδεσα με μια άλλη πιστωτική Υ2.
2. Πήγα στον υπάρχων λογαριασμό Χ1 στο PayPal (συνδεδεμένο με μια πιστωτική Υ1) και έκανα request money από το email που αντιστοιχεί στον λογαριασμό X2.
3. Έκανα αποδοχή (από τον νέο λογαριασμό Χ2).
4. Μεταφέρθηκαν τα λεφτά στο balance του λογαριασμού Χ1.

Οι κάρτες είναι απλές πιστωτικές (ΕΘΝΙΚΗ, Alpha)

Ο δευτερος λογαριασμος που εκανες ηταν for business η προσωπικός ( for you οπως το ονομαζει) ?

Ανδρέα, δεν υπάρχει λόγος δημιουργίας δεύτερου paypal. Μπορείς να πληρώσεις απευθείας με την κάρτα σου ("pay with my credit or debit card" στο συνημμένο).

Attachments

• paypal [].jpg
    paypal [].jpg
    42.1 KB · Views: 216
Last edited:
Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Κανοντας αγορες με χρεωση στην πιστωτικη (προ cc) ειχα βαλει την μετατροπη σε ευρω να την κανει η τραπεζα μου και οχι το paypal γιατι χρεωνει παραπανω.
Δυστυχως δεν μπορω να κανω το ιδιο για το balance και για μια αγορα 155$ αντι να με χρεωσει με 139.70 ευρω, με χρεωσε με 146 ευρω

Επιβεβαιώνω ότι αυτό δουλεύει (WTF??)!!

Μόλις έβαλα ένα ποσό στο PayPal μου από κάρτα μου!!

Δεν χρειάζεται άλλος λογαριασμός PayPal, απλά κάνεις request money σε ένα email σου το οποίο όμως δεν έχεις δηλώσει στο PayPal (π.χ. της δουλειάς) και πληρώνεις κανονικά μέσω πιστωτικής!

Υπόψη, στην αρχή προσπάθησα να το πληρώσω με MasterCard της Alpha (πρώην Citi) και δεν τη δέχτηκε, αλλά μετά δοκίμασα με Visa της Eurobank και πέρασε κανονικά!

.
Ανδρέα, δεν υπάρχει λόγος δημιουργίας δεύτερου paypal. Μπορείς να πληρώσεις απευθείας με την κάρτα σου ("pay with my credit or debit card" στο συνημμένο).

E Αϊ στο διαολο μεσημεριάτικα....!!!
Ρε σεις αυτο δουλευει.
Θα τρελλαθω..

Πεντε μερες ειναι υπο επεξεργασία η αποδοχη της καρτας μου στο paypal και με λιγα κλικ ρουφηξε το ποσο που εστειλα απο την μια τσεπη στην αλλη οπως εγραψε καποιος φιλος παραπανω.
Ευχαριστω παιδια