Re: Δελτίο Τύπου από PayPal
Ναι, κυρίως με πιστωτική / χρεωστική. Έχει και άλλους τρόπους αλλά το PayPal δεν είναι ένας από αυτούς.
Ναι, κυρίως με πιστωτική / χρεωστική. Έχει και άλλους τρόπους αλλά το PayPal δεν είναι ένας από αυτούς.
Σύμφωνα με τον κανονισμό του, επιτρέπεται μόνο ένας προσωπικός λογαριασμός ανά φυσικό πρόσωπο, αν θέλεις παραπάνω πρέπει να πληρώσεις για business account. Βέβαια, για τη χρήση που το θέλουμε αυτό παρακαμπτεται εύκολα αν δηλωθεί διαφορετικό εμαιλ, διεύθυνση, λογαριασμός και όνομα. Για το όνομα αρκεί αντί για Kostas πχ, να είναι Konstantinos κοκ.Μάλιστα. Άρα δουλεύει με 2 κάρτες.
Τον δεύτερο λογαριασμό που άνοιξα στο PayPal μου τον έκανε premium business (by default). Γνωρίζει κανείς γιατί?? Ο άλλος που έχω είναι απλός, για αγορές...
Aπο Πειραιώς prepaid μου τράβηξε αλλα περιμένει να κανει verify.
Απο Πειραιώς cash card visa μου τραβηξε μονο μια φορά !
Απο Εθνική cash card maestro δεν τραβηξε οπως ειναι και λογικό μαλλον.
Aν περασει το ποσο απο την Πειραιώς θα ενημερώσω αυριο.
Με 1 λογαριασμό στο paypal στον οποίο έχω συνδέσει πιστωτική alpha + Λογαριασμό ταμιευτηρίου Εθνικής , κάνω τίποτα;
Δηλαδή μπορώ να κάνω request να μπουν χρήματα στο balance του paypal απο τον συνδεδεμένο λογαριασμό Εθνικής;
Σε εμένα δε δουλεύει ούτε με χρεωστική Πειραιως ούτε με Eurobank MasterCard.
Η αγγελία δεν υπάρχει πλέον. Τί έλεγε όμως;
Η αγγελία δεν υπάρχει πλέον. Τί έλεγε όμως;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.