PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εγώ μετεφερα με το request money ~500ευρώ στο paypal και αγόρασα από κινεζομαγαζο ταμπλετακι για δωρο στην κορη μου το οποιο είναι στο δρόμο 120ευρώ. Οι κάρτες που χρησιμοποίησα ηταν δηλωμένες στο paypal απλά έκανα request σε διαφορετικό email που δεν το είχα δηλώσει ποτέ στο paypal (διαφορετικό για κάθε κάρτα). Και οι 2 μεταφορες εγιναν στις 12:30-1:00 το πρωί καθως το μεσημέρι με την κάρτα της eurobank δεν γινόταν η κίνηση

Μάλιστα. Άρα δουλεύει με 2 κάρτες.

Τον δεύτερο λογαριασμό που άνοιξα στο PayPal μου τον έκανε premium business (by default). Γνωρίζει κανείς γιατί?? Ο άλλος που έχω είναι απλός, για αγορές...

Μάλιστα. Άρα δουλεύει με 2 κάρτες.

Τον δεύτερο λογαριασμό που άνοιξα στο PayPal μου τον έκανε premium business (by default). Γνωρίζει κανείς γιατί?? Ο άλλος που έχω είναι απλός, για αγορές...
Σύμφωνα με τον κανονισμό του, επιτρέπεται μόνο ένας προσωπικός λογαριασμός ανά φυσικό πρόσωπο, αν θέλεις παραπάνω πρέπει να πληρώσεις για business account. Βέβαια, για τη χρήση που το θέλουμε αυτό παρακαμπτεται εύκολα αν δηλωθεί διαφορετικό εμαιλ, διεύθυνση, λογαριασμός και όνομα. Για το όνομα αρκεί αντί για Kostas πχ, να είναι Konstantinos κοκ.

Με 1 λογαριασμό στο paypal στον οποίο έχω συνδέσει πιστωτική alpha + Λογαριασμό ταμιευτηρίου Εθνικής , κάνω τίποτα;

Δηλαδή μπορώ να κάνω request να μπουν χρήματα στο balance του paypal απο τον συνδεδεμένο λογαριασμό Εθνικής;

Aπο Πειραιώς prepaid μου τράβηξε αλλα περιμένει να κανει verify.
Απο Πειραιώς cash card visa μου τραβηξε μονο μια φορά !
Απο Εθνική cash card maestro δεν τραβηξε οπως ειναι και λογικό μαλλον.

Aν περασει το ποσο απο την Πειραιώς θα ενημερώσω αυριο.

Εγκρίθηκε και της prepaid ...
Ολα καλά , φορτώσαμε για παν ενδεχόμενο :p

Με 1 λογαριασμό στο paypal στον οποίο έχω συνδέσει πιστωτική alpha + Λογαριασμό ταμιευτηρίου Εθνικής , κάνω τίποτα;

Δηλαδή μπορώ να κάνω request να μπουν χρήματα στο balance του paypal απο τον συνδεδεμένο λογαριασμό Εθνικής;

Μπορείς δεν έχει σημασία ο λογαριασμός paypal αλλά το email. Θα πρέπει να κάνεις request απο email που δεν είναι συνδεδεμένο με το paypal και στο μήνυμα που θα λάβεις να επιλέξεις pay with card οπως εξηγεί στις οδηγίες ο Κωστας (post 404). Δεν θα είσαι συνδεμένος στο paypal και μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάρτα που υπάρχει στο paypal

Ακολούθησα την παραπάνω διαδικασία για έναν φίλο και με χρήση Visa Eurobank έστειλα ένα 100άρικο επιτυχώς.
Φυσικά με τα fees μειώθηκαν στα 96.25 ευρώ.

Σε εμένα δε δουλεύει ούτε με χρεωστική Πειραιως ούτε με Eurobank MasterCard.

Σε εμένα δε δουλεύει ούτε με χρεωστική Πειραιως ούτε με Eurobank MasterCard.

Μήπως τις έχεις καταχωρήσει στο paypal?
Εγώ αυτήν την είχα μεν καταχωρήσει αλλά είχε λήξει και μου έστειλαν άλλη πριν από μερικούς μήνες...

Ναι είναι και οι δυο καταχωρημένες. Αλλά διαβάζω και από άλλους εδώ μέσα ότι αυτό δε παίζει ρόλο και τους προχωράει η πληρωμή.