Re: Δελτίο Τύπου από PayPal
Αυτό πάντα έτσι ήταν, είναι θέμα του πωλητή.. τα customs από Αμερική είναι το νέο φρούτο..
Αυτό πάντα έτσι ήταν, είναι θέμα του πωλητή.. τα customs από Αμερική είναι το νέο φρούτο..
Μια άλλη ερώτηση περί συναλλάγματος
Μήπως το paypal κλέβει λιγάκι στην μετατροπή;
Ηθελα να πληρώσω κάποιον ο οποίος μου ζήτησε 20 euros η 22 δολάρια
Εστειλα 20 euros και η συνναλαγή μου κόστισε 24 δολάρια
Amount you have sent: 20.00 EUR
Currency conversion: $23.93 USD = 20.20 EUR
Exchange rate: 1 USD = 0.844231 EUR
Sent on: August 23, 2015
Αυτό το 1 USD = 0.844231 EUR είναι σωστό;
Με συμφέρει να πληρώνω σε δολάρια η βγαίνει το ίδιο;
Sorry αλλά πρωί πρωί δεν λειτουργεί το μυαλό και δεν μπορώ να κάνω λογαριασμούς
Μια άλλη ερώτηση περί συναλλάγματος
Μήπως το paypal κλέβει λιγάκι στην μετατροπή;
Ηθελα να πληρώσω κάποιον ο οποίος μου ζήτησε 20 euros η 22 δολάρια
Εστειλα 20 euros και η συνναλαγή μου κόστισε 24 δολάρια
Amount you have sent: 20.00 EUR
Currency conversion: $23.93 USD = 20.20 EUR
Exchange rate: 1 USD = 0.844231 EUR
Sent on: August 23, 2015
Αυτό το 1 USD = 0.844231 EUR είναι σωστό;
Με συμφέρει να πληρώνω σε δολάρια η βγαίνει το ίδιο;
Sorry αλλά πρωί πρωί δεν λειτουργεί το μυαλό και δεν μπορώ να κάνω λογαριασμούς
Δε κλεβει λίγο ,πολύ κλέβει Σε μία τελευταία συναλλαγή πρίν τα cc σε αγγλικές λίρες ,πλήρωσα κάπου στα 40 ευρώ επιπλέον και αναγκάσθηκα να κάνω και επιπλέον φόρτιση
Από το εξωτερικό μπορεί κάποιος φαντάζομαι να μου βάλει χρήματα στο λογαριασμό του PayPal μου....
Το PayPal σου λέει "εγώ βάζω το τάδε exchange rate, αν δεν σου αρέσει βάλε την τράπεζά σου να κάνει τη μετατροπή με το δικό της rate (και τυχών fees κτλ)".. Οπότε είναι δικό μας θέμα να ξέρουμε εν τέλει τι μας συμφέρει.
Και μπορώ Εγώ να μεταφέρω τα χρήματα αυτά στην κάρτα μου Μετά....;Το PayPal σου λέει "εγώ βάζω το τάδε exchange rate, αν δεν σου αρέσει βάλε την τράπεζά σου να κάνει τη μετατροπή με το δικό της rate (και τυχών fees κτλ)".. Οπότε είναι δικό μας θέμα να ξέρουμε εν τέλει τι μας συμφέρει.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Φυσικά και μπορεί.
Είναι γνωστό ότι η ισοτιμία του paypal είναι χειρότερη για τον αγοραστή από εκείνη της τράπεζας (στην πραγματικότητα, του οργανισμού που έχει εκδώσει την κάρτα, δηλαδή Visa ή MasterCard).
Το paypal κάνει εξ ορισμού τη μετατροπή του συναλλάγματος και εάν θέλουμε να την κάνει ο οργανισμός έκδοσης της κάρτας (μέσω της τραπέζης μας), ακολουθούμε τη διαδικασία που περιγράφεται στο κεφάλαιο 4 του οδηγού της υπογραφής μου.
Και μπορώ Εγώ να μεταφέρω τα χρήματα αυτά στην κάρτα μου Μετά....;
Δεν υπάρχει θέμα φορολογίας.. Το κάνουν για το μαύρο χρήμα....Μια που βρήκαμε thread για το paypal, ας το εκμεταλλευτούμε να κάνουμε τις ερωτήσεις μας.
Πριν από λίγο καιρό μου ήρθε αυτό από το paypal
Aug 8, 2015: You have received 1,800 or more in total payments to your PayPal account in this calendar year and are therefore approaching our annual receiving limit of 2,500. PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they reach this limit. Please go to the Resolution Centre for more information on what you need to do.
Με λίγα λόγια έχω πάρει ήδη στον λογαριασμό μου στο paypal 1800 ευρώ σε έναν χρόνο (ναι είμαι βρωμοκαπίταλος) και υπάρχει όριο για τους ευρωπαίους στα 2500 ευρώ και αν το ξεπεράσω δεν μπορώ να πάρω άλλα καθώς μπαίνει ο κόφτης, με υπόδειξη να δώσω περισσότερα στοιχεία -τα οποία τα έδωσα και περιμένω απάντηση- με φωτογραφία ταυτότητας, απόδειξη λογαριασμού τηλεφώνου με την πραγματική διεύθυνση κλπ.
Εφ όσον έδωσα αυτά τα στοιχεία και ο λογαριασμός μπορεί να πάρει περισσότερα από 2,500 ευρώ, ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία επίπτωση μετά; Δηλαδή κάποια φορολογία η κάτι τέτοιο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.