PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Ελπίζω μόνο να μην βρουν κάποιο τρόπο να το μπλοκάρουν.

Μα δεν τίθεται θέμα να μπλοκαριστεί.. Δεν είναι 'κόλπο' ή bug, ή κενό συστήματος που βλέπω καμιά φορά να αναφέρεται....
Εφόσον έχουν απελευθερωθεί κατά κάποιο βαθμό οι αγορές στο εξωτερικό με κάρτα, ο τρόπος αυτός είναι απλά μια τέτοιου είδους αγοραπωλησία.
Πρόκειται για μια εικονική πώληση για την οποία ο αγοραστής -ο κάτοχος του δεύτερου εμαιλ- στέλνει χρήματα για την συναλλαγή στον 'πωλητή' -τον κάτοχο του αρχικού λογαριασμού paypal-.

Αν θέλω να μεταφέρω μέσω της κάρτας 900 ευρώ στο paypal για να αγοράσω κάτι σε ευρώ πόσο θα είναι το τελικό ποσό που θα μου κοστίσει?

Αν θέλω να μεταφέρω μέσω της κάρτας 900 ευρώ στο paypal για να αγοράσω κάτι σε ευρώ πόσο θα είναι το τελικό ποσό που θα μου κοστίσει?

900*3,4%=30,60 + 0,35 =30,95

Για τέτοια ποσά γνώμη μου είναι να καθίσετε στα αυγά σας και να περιμένετε την απελευθέρωση (κάπως ακούστηκε αυτό..!) των καρτών κτλ...

Είναι κρίμα να δίνονται ως fee τέτοια ποσά...
Εκτός κι αν είναι τεράστια ανάγκη...

Σήμερα πραγματοποίησα παραγγελία αξίας 170 ευρώ μέσω Prepaid Πειραιώς για ένα κινητό τηλέφωνο εκ Κίνας και η όλη συναλλαγή με τον γνωστό τρόπο έγινε απροβλημάτιστα.

Φορτώνεις το balance σου όπως περιγράψαμε τις προηγούμενες μέρες και αγοράζεις κανονικά.

σε ποιο μηνυμα περιπου Κωστα περιγραφεται η διαδικασια?
ευχαριστω

θυμησε μου λιγο που στελνει τον κωδικο το Paypal για confirm?

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Σε αυτό ....

Υπ'όψιν όσοι κάνετε αγορές ακριβές πως τα τελωνεία πλέον έχουν αρκετά λιγότερο φόρτο εργασίας και το ρίσκο για επιπλέον έξοδα φαντάζομαι είναι αρκετά μεγαλύτερο .

Re: Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

κατσε γιατι δεν το πολυ εχω με αυτες τις συναλλαγες..
ετσι δηλαδη ουσιαστικα φορτωνουμε με χρημα το paypal?

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Για να καταλαβω... αρκει να ανοιξουμε λογαριασμο στο paypal χωρις να του εχουμε συνδεσει καποια καρτα. ? (π.χ. αυτη απο οπου θα τραβηξει τα χρηματα. ) ?

Αναμεσα σε χρεωστικη πειραιως και πιστωτικη πειραιως αν χρειαζεται δηλωμενη καρτα, ποια απο τις δυο εχει περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας. ?

Σε αυτό ....

Υπ'όψιν όσοι κάνετε αγορές ακριβές πως τα τελωνεία πλέον έχουν αρκετά λιγότερο φόρτο εργασίας και το ρίσκο για επιπλέον έξοδα φαντάζομαι είναι αρκετά μεγαλύτερο .

Ισχύει αλλά και πάλι ακόμα και με τα cc επειδή ως επί το πλείστον εισάγουμε πάλι δεν μένουν χωρίς δουλειά... :)

Η δική μου εμπειρία:
Έστειλα 120 ευρώ στο balance μου του paypal χρησιμοποιώντας το 2ο mail μου αποδεχόμενος το αίτημα αποστολής χρημάτων ανοίγοντας άλλον browser καλού κακού. Έβαλα την πιστωτική μου Visa της Εθνικής την οποία δεν δέχτηκε το paypal, αντίθετα δέχτηκε την Πιστωτική της Πειραιώς που έχω δηλωμένη στο account μου.
Τέλος καλό όλα καλά. Από 120 ευρώ τελικά πιστώθηκαν 115,57 ευρώ.

Ναι, αλλά ανάθεμα κι αν έχει καταλάβει κανείς με τι τρόπο μπορούμε να τα στείλουμε έξω.. γιατί αν είναι μόνο μέσω εμβάσματος, άστα.. τα μισά θα μας τα τρώνε οι τράπεζες..

Ρε παιδιά μεχρι 500 ευρώ δεν είναι ανοιχτά τώρα ?

Νομίζω όμως οτι ισχύουν ακόμα οι περιορισμοί ανα τράπεζα ( 300.000 την ημέρα, αν δεν έχει αλλάξει κάτι). Ποιος θα προλάβει;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αναμεσα σε χρεωστικη πειραιως και πιστωτικη πειραιως αν χρειαζεται δηλωμενη καρτα, ποια απο τις δυο εχει περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας. ?

Με χρεωστική Mastercard έβαλα λεφτά πριν καμιά δεκαριά μέρες.

Απάντηση: Δελτίο τύπου από PayPal

Για να καταλαβω... αρκει να ανοιξουμε λογαριασμο στο paypal χωρις να του εχουμε συνδεσει καποια καρτα. ? (π.χ. αυτη απο οπου θα τραβηξει τα χρηματα. ) ?

1. Δε χρειάζεται να ανοίξεις δεύτερο λογαριασμό.
2. Χρεωστική.