PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

φιλε ηλια, ευχαριστω για την απαντηση...δωσε κανενα site, και πως πληωνεις, να παραγγηλουμε, γιατι η πειραιως, με...τρελανε! ευχαριστω.
Εγω ψωνιζω απο banggood, κανε εγγραφη στο σαιτ και βαζεις αυτο που θες στο καλαθι, υστερα επιλεγεις πληρωμη με visa και προχωρας.
Πειραιως εχω και εγω, prepaid-visa και πριν λιγο δουλεψε κανονικα!

Και τοτε πως και εγινε συναλλαγη απευθειας με visa? Πραγματικα εγινε η συναλλαγη γιατι πηρα τηλ για επιβεβαιωση!

Κάποιες συναλλαγές επιτρέπονται. Αν ο κωδικός δραστηριότητας του καταστήματος αντιστοιχεί σε επιτρεπόμενη συναλλαγή, θα περάσει.
Όταν το PayPal ζητάει τα λεφτά απο την τράπεζα, ως τι εμφανίζεται; Μεσάζοντας; Τοκογλύφος; :p

Κάποιες συναλλαγές επιτρέπονται. Αν ο κωδικός δραστηριότητας του καταστήματος αντιστοιχεί σε επιτρεπόμενη συναλλαγή, θα περάσει.
Όταν το PayPal ζητάει τα λεφτά απο την τράπεζα, ως τι εμφανίζεται; Μεσάζοντας; Τοκογλύφος; :p
:laugh: Σαφως οχι.
Μπορει και να εχεις δικιο..

μολισ δοκιμασα μια παραγγελια...nitecore p20+D4 charger+nitecore 18650 2600 mAh 2tem+εναν μινι φακο με μπαταρια+φορτιστη. συνολο 122 $ . μου εγραψε πτι εγινε η αγορα (thank you for your order) και θα σταλει σε δυο αποστολες...
ειδωμεν...:operator:

μολισ δοκιμασα μια παραγγελια...nitecore p20+D4 charger+nitecore 18650 2600 mAh 2tem+εναν μινι φακο με μπαταρια+φορτιστη. συνολο 122 $ . μου εγραψε πτι εγινε η αγορα (thank you for your order) και θα σταλει σε δυο αποστολες...
ειδωμεν...:operator:
Πιστευω πως επιτελους τα καταφερες! χαχα!
Κουπονι εβαλες καθολου ή οχι?
Μεταφερσου στο σωστο θεμα καλυτερα..

Εγώ σήμερα με την ίδια κάρτα δοκίμασα απευθείας αγορά για έναν φίλο και δεν την δέχτηκε.
Δοκίμασα και με έναν άλλο λογαριασμό στο paypal και ούτε και αυτόν τον πέρασε.

Μάλλον δοκιμές κάνανε χθες... :(

Από προχθές δουλεύουνε όλες οι κάρτες,δοκίμασα προπληρωμένη πειραιώς και american express για αγορές απο UK και έγινε κανονικά ή χρέωση.
Άσχετο αλλά πως γίνεται απο Αγγλία να είναι δωρεάν τα μεταφορικά και απο Ελλάδα να σε χρεώνουν 10ρια εκτός του ότι το πληρώνεις πιο ακριβό το προιόν ακόμα δε μπορώ να καταλάβω.

Εν τω μεταξύ, οι τιμές στα e-shops έχουν πάρει τη κατιούσα (προσεγγίζουν τη προ-CC περίοδο), πράγμα που σημαίνει ότι ανοίγει σιγά σιγά ο δρόμος για αγορές από καταστήματα εξωτερικού...

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Το μονο που δεν καταφερα ακομα και απορώ για αυτο, είναι να πληρώσω μια συνδρομή προς την gοogle .
Προσπάθησα με την amex που σημειωτέων γινεται δεκτη σε οτι κίνησή - αγορα και αν εχω προσπαθήσει αλλα στη google μου την βγαζει ακυρη.
Μπορω να βαλω μεν χρεωστική αλλα δεν θελω να φυτρώνω λογαριασμούς σε πολλες καρτες.
Τωρα πως ειναι δυνατόν αυτο του τυπου η συναλλαγή που θεωρείται συνδρομη και οχι αγορα , να μην περνάει οταν αυτου του τυπου οι συναλλαγές εχουν αφεθεί εδω και εβδομάδες, δεν μπορω να το καταλάβω.

Μήπως απλά έγινε κάποιο μπέρδεμα με το email που έχει δηλωθεί στον λογαριασμό Google? Το έχω πάθει και εγώ στο παρελθόν και μάλλον δεν αφορά το CC..

Απάντηση: Δελτίο Τύπου από PayPal

Δεν ξερω τι ειδους μπέρδεμα θα μπορουσε να υπαρχει.
Η καρτα αυτη ηταν δηλωμένη για χρονια εως ότου έληξε εν μεσω CC και ετσι δεν μπορουσα να ενημερώσω τα στοιχεια της ( ημερομηνία λήξης κτλ)
Τωρα που άνοιξε το συστημα προσπαθώ να την ενημερωσω και ενω δεινχει οτι δεχετε την αλλαγη στην πραγματικότητα απο κατω παραμένουν οι παλιες ημερομηνίες της καρτας.
Στο τελος αναγκάστηκα να την βγαλω εντελως απο τον λογαριασμό μου και να την προσθέσω ως καινούργια αλλα και παλι την βγάζει ακυρη.
Τι αλλο να κανω;

Από προχθές δουλεύουνε όλες οι κάρτες,δοκίμασα προπληρωμένη πειραιώς και american express για αγορές απο UK και έγινε κανονικά ή χρέωση.
Την Mastercard της Alpha που χρησιμοποιούσα πριν τα CC εξακολουθεί να μην τη δέχεται. "The card issuer declined the transaction"
Ευτυχώς έχω την ΑΜΕΧ

Την Mastercard της Alpha που χρησιμοποιούσα πριν τα CC εξακολουθεί να μην τη δέχεται. "The card issuer declined the transaction"
Ευτυχώς έχω την ΑΜΕΧ

Το ιδιο μηνυμα μου βγαζει στην Visa της Alpha

Εμένα με την χρεωστική/debit συνδεδεμένη με λογαριασμό της Πειραιώς ( Visa ) ΔΕΝ παίζει paypal καθόλου ( έχω δοκιμάσει 3 φορές σήμερα, χθές τα μεσάνυχτα λίγο μετά τις 12, το απόγευμα, προχθές ), τζίφος.

Αύριο θα πάω eurobank, ελπίζω να παίζει αυτή έστω.

Απάντηση: Re: Δελτίο Τύπου από PayPal

Εμένα με την χρεωστική/debit συνδεδεμένη με λογαριασμό της Πειραιώς ( Visa ) ΔΕΝ παίζει paypal καθόλου ( έχω δοκιμάσει 3 φορές σήμερα, χθές τα μεσάνυχτα λίγο μετά τις 12, το απόγευμα, προχθές ), τζίφος.
Το ίδιο και εγώ με τη Visa της Πειραιώς .

Να ρωτήσω κάτι άλλο μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει προπληρωμένες κάρτες , όλες τις προπληρωμένες κάρτες δέχεται η PayPal ;

Τώρα δοκίμασα το μπλοκαρισμένο μέχρι χθες PayPal και πήγαν όλα καλά. Εκανα τις εξής ενέργειες :

- Αντικατάσταση της ληγμένης χρεωστικής κάρτας μου με νέα (Alpha Bank) -> OK
- Set new Card as a Primary Card ->OK
- Request Card confirmation ( 1,5), λήψη PayPal Code, Confirm card using PP Code -> OK
- Transfer amount στο PayPal της συζήγου ->ΟΚ
- Αγορά από ebay -> OK

Τι να πω ? Επιτέλους, εστω και έτσι ξεμπλόκαρα !!!!

Last edited: