Εγω ψωνιζω απο banggood, κανε εγγραφη στο σαιτ και βαζεις αυτο που θες στο καλαθι, υστερα επιλεγεις πληρωμη με visa και προχωρας.φιλε ηλια, ευχαριστω για την απαντηση...δωσε κανενα site, και πως πληωνεις, να παραγγηλουμε, γιατι η πειραιως, με...τρελανε! ευχαριστω.
Και τοτε πως και εγινε συναλλαγη απευθειας με visa? Πραγματικα εγινε η συναλλαγη γιατι πηρα τηλ για επιβεβαιωση!
Κάποιες συναλλαγές επιτρέπονται. Αν ο κωδικός δραστηριότητας του καταστήματος αντιστοιχεί σε επιτρεπόμενη συναλλαγή, θα περάσει.
Όταν το PayPal ζητάει τα λεφτά απο την τράπεζα, ως τι εμφανίζεται; Μεσάζοντας; Τοκογλύφος;![]()
Πιστευω πως επιτελους τα καταφερες! χαχα!μολισ δοκιμασα μια παραγγελια...nitecore p20+D4 charger+nitecore 18650 2600 mAh 2tem+εναν μινι φακο με μπαταρια+φορτιστη. συνολο 122 $ . μου εγραψε πτι εγινε η αγορα (thank you for your order) και θα σταλει σε δυο αποστολες...
ειδωμεν...perator:
Την Mastercard της Alpha που χρησιμοποιούσα πριν τα CC εξακολουθεί να μην τη δέχεται. "The card issuer declined the transaction"Από προχθές δουλεύουνε όλες οι κάρτες,δοκίμασα προπληρωμένη πειραιώς και american express για αγορές απο UK και έγινε κανονικά ή χρέωση.
Την Mastercard της Alpha που χρησιμοποιούσα πριν τα CC εξακολουθεί να μην τη δέχεται. "The card issuer declined the transaction"
Ευτυχώς έχω την ΑΜΕΧ
Το ίδιο και εγώ με τη Visa της Πειραιώς .Εμένα με την χρεωστική/debit συνδεδεμένη με λογαριασμό της Πειραιώς ( Visa ) ΔΕΝ παίζει paypal καθόλου ( έχω δοκιμάσει 3 φορές σήμερα, χθές τα μεσάνυχτα λίγο μετά τις 12, το απόγευμα, προχθές ), τζίφος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.