PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Αυτό ήρθε από το paypal

"Thanks for using PayPal. Please note that this is not a charge. Your account will be charged when the merchant processes your payment. You may receive multiple emails as the merchant processes your order.
Your funds will be transferred when the merchant processes your payment. Any money in your PayPal account at that time will be used before any other payment source.
To see the full transaction details, log in to your PayPal account"

και αυτό από τον έμπορο:
"We will send you a confirmation email listing all items
of your purchase, contact data of the staff member who
processed your order and, if applicable, our bank data
for advance payments."

Θεωρείτε πως πέρασε η πληρωμή;

Ναι, επιβεβαιώνουν και οι δύο ότι δόθηκε η παραγγελία και τα χρήματά σου είναι δεσμευμένα έως ότου ο έμπορος διεκπεραιώσει τη διαδικασία και σου στείλει το επιβεβαιωτικό μήνυμα.

Re: Απάντηση: PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Ναι, επιβεβαιώνουν και οι δύο ότι δόθηκε η παραγγελία και τα χρήματά σου είναι δεσμευμένα έως ότου ο έμπορος διεκπεραιώσει τη διαδικασία και σου στείλει το επιβεβαιωτικό μήνυμα.

Αν και δεν έχω balance ετσι;

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Προφανώς, πέρασε η κάρτα σου.
Καλό θα είναι να δώσεις περισσότερα στοιχεία (τράπεζα, είδος κάρτας, έμπορος κλπ), ώστε να ενημερωθούν και άλλοι συμφορουμίτες.

Προφανώς, πέρασε η κάρτα σου.
Καλό θα είναι να δώσεις περισσότερα στοιχεία (τράπεζα, είδος κάρτας, έμπορος κλπ), ώστε να ενημερωθούν και άλλοι συμφορουμίτες.

Ταχ. Ταμ/ιο-Γιουρομπανκ
Βιζα
Τομαν

Ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!!

Αυτό ήρθε από το paypal

"Thanks for using PayPal. Please note that this is not a charge. Your account will be charged when the merchant processes your payment. You may receive multiple emails as the merchant processes your order.
Your funds will be transferred when the merchant processes your payment. Any money in your PayPal account at that time will be used before any other payment source.
To see the full transaction details, log in to your PayPal account"

και αυτό από τον έμπορο:
"We will send you a confirmation email listing all items
of your purchase, contact data of the staff member who
processed your order and, if applicable, our bank data
for advance payments."

Θεωρείτε πως πέρασε η πληρωμή;

Φοβάμαι πως δεν έχει γίνει ακόμα ούτε απόπειρα από τον merchant να τραβήξει τα χρήματα..

Αν ήμουν εσύ, θα φρόντιζα να έχω βάλει στο balance μου αρκετά χρήματα πριν ακόμα προσπαθήσει να "τραβήξει" ο merchant. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις..

Φοβάμαι πως δεν έχει γίνει ακόμα ούτε απόπειρα από τον merchant να τραβήξει τα χρήματα..

Αν ήμουν εσύ, θα φρόντιζα να έχω βάλει στο balance μου αρκετά χρήματα πριν ακόμα προσπαθήσει να "τραβήξει" ο merchant. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις..
Λες ε;
Το θέμα είναι πως δεν ξέρω ακριβώς πως να το κάνω αυτό!
Δεν έχω συνδέσει λογαριασμό με το π.παλ

Λίγο πιο πίσω στο νήμα κάποιος είχε περιγράψει τη διαδικασία για να συνδέσεις λογ/μο στο PayPal, παρότι αυτή η δυνατότητα είναι "κλειδωμένη"' αυτή την εποχή. Έπρεπε να τους πάρεις τηλ. αν θυμάμαι καλά.

Διαφορετικά, ακολουθείς τη γνωστή διαδικασία (ζητάς λεφτά από τον εαυτό σου κτλ).

Εμένα γιατι μου λέει denied όταν θέλω να αγοράσω απο eBay , με prepaid EUROBANK και σε άλλους δεν υπαρχει πρόβλημα ? τηλεφωνο που πήρα στην τράπεζα μου λέει ότι ειναι λόγο capital control. Μήπως δεν ήξερε η κοπέλα ? ας βοήθησε καποιος παρακαλώ γιατι έρχονται και γιορτές .

Δεν υπάρχει κανόνας. Είναι χάος το σύστημα με τις κάρτες αυτή τη στιγμή. Και το κακό είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Το πιο "κομψό" IMHO είναι η μεταφορά χρημάτων στο balance μέσω τράπεζας καθότι έχει ελάχιστη προμήθεια (1 ανεξαρτήτως ποσού, έως τα 500 / μήνα που επιτρέπουν τα cc).

Τα μειονεκτήματα είναι ότι πρέπει να έχεις συνδεδεμένο λογαριασμό τραπέζης (ή αν δεν έχεις να κάνεις διαδικασία ώστε να αποκτήσεις) και ότι υπάρχει μια καθυστέρηση έως και 3 εργάσιμες ημέρες μέχρι να εμφανιστούν τα χρήματα στο balance σου.

Εμένα γιατι μου λέει denied όταν θέλω να αγοράσω απο eBay , με prepaid EUROBANK και σε άλλους δεν υπαρχει πρόβλημα ? τηλεφωνο που πήρα στην τράπεζα μου λέει ότι ειναι λόγο capital control. Μήπως δεν ήξερε η κοπέλα ? ας βοήθησε καποιος παρακαλώ γιατι έρχονται και γιορτές .
Δίκιο είχε η κοπέλα. Αν τώρα περνάνε συναλλαγές άλλων με την ίδια κάρτα, είναι θέμα τύχης ή συνδυασμού κάρτας\καταστήματος. Το σύστημα των CC δεν είναι αλεξίσφαιρο, έχει τρύπες. Αν τις πετύχεις, έχει καλώς.

Πάντως εμένα μου έστειλε μνμ ο πωλητής πως η παραγγελία είναι σε εξέλιξη...
Δεν αναφέρει κάπου οτι υπάρχει πρόβλημα
Βέβαια τα προϊόντα δεν ήταν άμεσα διαθεσιμα.. Σε 2-5 μέρες έλεγε στο site όταν έκανα την παραγγελία... μήπως τότε θα φανεί!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Άμα βάλω λεφτά στο PayPal account θα τα τραβήξει από εκεί ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μόλις το βρήκα . Δεν γίνεται . Έχει μπλοκαριστεί από το PayPal .βγαζει ανακοίνωση και δεν μπορείς Να κανείς log in .

Μόλις μου ηρθε sms πως η παραγγελία εστάλη.... wow!!!

Προφανώς έχει να κάνει με το ότι πρόκειται για Ευρώπη (κ δη Γερμανία;;; )

Απάντηση: Re: PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Μόλις μου ηρθε sms πως η παραγγελία εστάλη.... wow!!!

Προφανώς έχει να κάνει με το ότι πρόκειται για Ευρώπη (κ δη Γερμανία;;; )

Πολύ χαίρομαι για την εξέλιξη.

Πάντως, έχω περιγράψει τη διαδικασία της σύνδεσης λογαριασμού στο paypal στο post #991 στη σελ 100.
Με την ευκαιρία, το έμβασμα πιστώνεται στο λογαριασμό σου την επόμενη ή μεθεπόμενη (εργάσιμη) μέρα και το κόστος είναι 1 με SHA (shared).

Re: Απάντηση: Re: PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Πολύ χαίρομαι για την εξέλιξη.

Πάντως, έχω περιγράψει τη διαδικασία της σύνδεσης λογαριασμού στο paypal στο post #991 στη σελ 100.
Με την ευκαιρία, το έμβασμα πιστώνεται στο λογαριασμό σου την επόμενη ή μεθεπόμενη (εργάσιμη) μέρα και το κόστος είναι 1 με SHA (shared).
Ευχαριστώ πολύ!!!!

Θα το μελετήσω για μελλοντική αγορά...

Σήμερα το πρωί έκανα μία αγορά από Γερμανία με Paypal κανονικά.
Η κάρτα που χρησιμοποιήθηκε είναι η American Express Bonus Visa της Alpha Bank, αυτή δηλ. που χρησιμοποιούσα προ capital controls.
Το ποσό ήταν 165 ευρώ και τράβηξε 11 ευρώ υπόλοιπο από το balance μου και τα υπόλοιπα από την κάρτα.
ΔΕΝ έχω συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό.
Τι λέτε, χαλάρωσαν;