PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Δεν ξέρω αν είναι σχετικό, αλλά την αγορά από tinydeal την έκανα απευθείας μέσω PayPal χωρίς να ανοίξω account στην tinydeal. Η απόδειξη PayPal μου ήρθε κανονικά.

Δεν γουστάρω αυτές τις Κινέζικες αδιαφορίες 5η μέρα τώρα. Μού' ρχεται να κάνω dispute...

Δεν θέλω να αμυνθώ για το κινέζικο site πρώτα απ όλα γιατί δεν το ξέρω.
Από την στιγμή που έκανες την παραγγελία μεσώ paypal και χωρίς account στο site, θα πάρει προφανώς την διέυθυνση που έχεις ορίσει στο Paypal
Αλλά δεν υπάρχει τρόπος να σου δώσουν support για το που ακριβώς βρίσκεται η παραγγελία αν δεν έχεις account νομίζω..
Μόνο ίσως αν ψάξεις με τον αριθμό παραγγελίας
Αλλιώς απλά περιμένεις τις μέρες που σου έδωσαν όταν έκανες την παραγγελία

Έχεις ένα δίκιο σ' αυτό...

Αλλά κατά την παραγγελία μου δόθηκε η επιλογή να φτιάξω account ή να προχωρήσω με απευθείας πληρωμή PayPal.

Πως υποστηρίζομαι στη δεύτερη περίπτωση, οεο?

Έχεις ένα δίκιο σ' αυτό...

Αλλά κατά την παραγγελία μου δόθηκε η επιλογή να φτιάξω account ή να προχωρήσω με απευθείας πληρωμή PayPal.

Πως υποστηρίζομαι στη δεύτερη περίπτωση, οεο?

Προτείνω:
Να κάνεις ένα account στο σαιτ κατα προτίμηση με το paypal email σου
Πανω δεξιά θα δεις ένα κουμπάκι chat
Το χρησιμοποιείς και σε ένα λεπτό μιλάς με τους υπεύθυνους αν θέλεις
(Ετυχε να έχω ένα λαθάκι στην διεύθυνση και το έκανα για να μου την αλλάξουν)
Ισως και με το να δώσεις αριθμό παραγγελίας να μπορεις να δεις που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.
Εγώ πάντως πριν να έχω το κινητό εδώ και έτοιμο χωρίς προβλήματα δεν θέλω να πω ούτε καλή ούτε κακή κουβέντα για το σαιτ

Καλησπέρα και απο μένα .Προσπαθώ να φέρω από γερμάνια μια βελόνα πικ απ . Εχω συνδέσει το πειπαλ με μια prepaid της Πειραίως που αυτή τη στιγμή είναι άδεια . Μoυ είπε ο πωλητής οτί μπορώ να κάνω και check out με λογαριασμό τραπέζης αν εχω ΙBAN . Μπήκα paypal , πάν να κάνω add bank acount , βαζω IBAN alpha bank , κανω λινκ και παίρνω τα ****** μου : You cannot add a bank at this time. Μιλάω για 179 και 8 μεταφορικά . Εχει κάτι με την Alpha το paypal ? Μπορώ (νομίζω τουλάχιστον) να του στείλω με web banking το μαρούλι αλλά μετά θα είμαι στο έλεος του και ας είναι αξιοπιστο μαγαζί του χώρου . Καμία ευκολα υλοποιησιμη ιδέα ?

Δυστυχώς όλα όσα προτείνεις τα έχω ήδη κάνει (πολλάκις)...

Σταύρε μην αγχώνεσαι καθόλου. Αφού πλήρωσες με paypal δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι ή να στεναχωριέσαι.
Μήπως το αντικείμενο που παρήγγειλες είναι προπαραγγελία και δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο γι αυτόν δεν το στέλνουν?
Εγώ να φανταστείς που τους έκανα αξιολόγηση για ένα lenovo που ερχόταν με παλιά rom αντί για την καινούρια με κάποια θέματα, μπήκαν την διάβασαν μου έστειλαν μύνημα ρωτώντας με να τους περιγράψω αναλυτικά το πρόβλημα και μου υπέδειξαν πως να το λύσω άμεσα.

Δεν νομίζω να σου την φέρουν...

Δεν αγχώνομαι. Έχω εκνευριστεί αφάνταστα.

Κανένας δεν μου έχει αγνοήσει 5 μέρες τα email έως τώρα, ούτε άλλοι Κινέζοι απ' τους οποίους έχω ψωνίσει.

Μιλάμε για πλήρη αναλγησία. Ούτε κιχ.

Γι αυτό λοιπόν τους έριξα ένα dispute (με αιτιολογία μη παραλαβής) και περιμένω να απαντήσουν αναγκαστικά.

Έχω ψωνίσει ένα φτηνό smartwatch για την κόρη μου...

Για την ιστορία και επειδή διάβασα πιο πίσω ένα φίλο που πάλεψε με το Paypal για να προσθεσει αρ τραπεζικού λογαριασμού , εριξα άκυρο σε paypal και ebay , και πήγα μεσω του site του και έκανα παραγγελία για πληρωμή με τραπεζικο λογαριασμο . Μου ήρθε ένα email με τα στοιχεια του , και του έστειλα το παστέλι με apha webbanking το οποίο είναι εκνευριστικότατο αλλά τέλος πάντων . Την πήρα την κεφαλή και 20 λιγότερο . Αυτά

Κανένας δεν μου έχει αγνοήσει 5 μέρες τα email έως τώρα, ούτε άλλοι Κινέζοι απ' τους οποίους έχω ψωνίσει.

Γι αυτό λοιπόν τους έριξα ένα dispute (με αιτιολογία μη παραλαβής) και περιμένω να απαντήσουν αναγκαστικά.

Σταύρε τσέκαρες μήπως οι απαντήσεις πάνε στα ανεπιθύμητα?
Είναι πολύ σοβαρό site για να σε αγνοεί πραγματικά όμως!

Ακόμη δεν ήρθε η παραγγελία μου για να αξιολογήσω, πάντως δυο φορές που πάτησα το chat πάνω δεξιά, μίλησα κατ ευθείαν με υποστήριξη...γιατί να περιμένεις 5 μέρες και δεν χρησιμοποιείς το chat
Αν το έκανες κι αυτό και σε σένα δεν απάντησαν...τι να πω...σε μένα απάντησαν αμέσως.
Πάντως κάποιοι φίλοι που γνωρίζουν όταν τους είπα γι αυτό το site μου είπαν "μακριά και να χρησιμοποιώ το geekbuying"
Ο καθένας βέβαια μιλάει με την δική του πείρα..

Και όμως φίλτατοι. Με το που έκανα dispute, ναααα, ροδάνι η γλώσσα του Κινέζου...

Ένα κατεβατό με επεξηγήσεις, tracking number (ενώ δε προβλεπόταν) και όλες οι πληροφορίες μαζεμένες.

:)

Ακόμη δεν ήρθε η παραγγελία μου για να αξιολογήσω, πάντως δυο φορές που πάτησα το chat πάνω δεξιά, μίλησα κατ ευθείαν με υποστήριξη...γιατί να περιμένεις 5 μέρες και δεν χρησιμοποιείς το chat
Αν το έκανες κι αυτό και σε σένα δεν απάντησαν...τι να πω...σε μένα απάντησαν αμέσως.
Πάντως κάποιοι φίλοι που γνωρίζουν όταν τους είπα γι αυτό το site μου είπαν "μακριά και να χρησιμοποιώ το geekbuying"
Ο καθένας βέβαια μιλάει με την δική του πείρα..

Εννοείται φίλε μου.
Ο Καθένας όπως το βλέπει, εγώ όμως στηρίζω το tinydeal γιατί:
1) Έχει από τις χαμηλότερες τιμές του internet και οι τιμές που βλέπεις είναι αυτές που θα χρεωθείς πραγματικά και όχι όταν πας να πληρώσεις γίνονται δολλάρια και εκεί που είχες κέρδος στα 100 ευρώ 3-4 ευρώ μπαίνεις μέσα με 5-6 χασούρα.
2) Στέλνουν μόνο με Ελβετικό ταχυδρομείο και Ολλανδικό (για αποστολές με αριθμό αναζήτησης). Συνήθης χρονος παράδοσης από την στιγμή που φεύγουν από Κίνα γύρω στις 7-10 εργάσιμες, το θεωρώ πολύ καλό για δωρεάν.
3) Δέχονται paypal χωρίς περιορισμούς.
4) Από υποστήριξη είναι πολύ καλοί.

Τώρα για την περίπτωση του φίλου Σταύρου, απορώ πως έτυχε αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάποια λογική εξήγηση.

Και εγώ 2-3 φορές εχω παραγγείλει βλακειουλες από αυτους χωρις κανένα θεμα. Βέβαια απαράβατη αρχή μου ειναι να κανω πρώτα εγγραφή πριν προχωρήσω σε παραγγελία.

Παντως ας εχουμε υπόψιν μας οτι από τώρα και μεχρι το τελος του χρονου θα γινεται πανικός σε ολα τα Κινεζομάγαζα απο παραγγελίες οπότε φαινομενα λαθων, ασυνεννοησίας και καθυστερήσεων ειναι στην ημερήσια διάταξη. Κατά την γνώμη μου οι μονοι που προσπαθουν να ξεχωρισουν από το σωρό ειναι το www.vickmall.com

Last edited:
Να κανω μια προταση, παρομοια με αυτην εδω; http://avclub.gr/forum/showthread.php/143513-Εξυπηρέτηση-μελών-για-αγορές-από-Ελλάδα/page2
Δηλ οσοι εχουν προσβαση με paypal (ή λογαριασμο) ας βοηθησουν κι εμας που δεν δυναμεθα, προκειμενου να αποκτησουμε "πραγματακια". Και λεω "πραγματακια", ωστε να περιορισθουμε σε αντικειμενα μικρου κοστους, ας πουμε μεχρι 150 , με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋποθεση την προκαταβολη του ποσου στον παραγγελλοντα. Νομιζω οτι τετοιες ενεργειες στα δυσκολα χρονια, πρεπει να γινονται για λογους αλληλεγγυης σε φιλους (με "" ή ανευ "")!

Εχω γράψει 2/3 φορές εδώ ότι διαθέτω συνήθως paypal balance και τα δίνω φυσικά στην κανονική τιμή χωρίς να βγάζω ούτε δραχμή κέρδος
Μέχρι τώρα έχω δώσει σε μέλη του φορουμ περίπου 4-5.000 ευρώ σε paypal balance
Αυτή την στιγμή το ταμείο είναι άδειο σχεδόν. Όταν θα έχω ξανά balance θα ενημερώσω.
Προηγούνται φυσικά οι φίλοι που έχουν πάρει αρκετές φορές και όταν υπάρχει περίσσευμα μπορώ να δώσω και στους υπόλοιπους
Επίσης έχω πει πως διαθέτω 1.400 ευρώ σε amazon.com balance αν ενδιαφέρεται κάποιος

Απάντηση: Re: PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Softice, , ξερω για την (ευγενικη, τουλαχιστον) προσφορά σου, αλλα...τωρα προεκυψε η αναγκη! Δυστυχως αυτα που θελω (ανταλλακτικα ακουστικων) τα εχει μονο ο thoman.de (και το ebay μα απο Κινα που δεν εμπιστευομαι ποιοτικως) που δεχεται paypal.

Μια μόνο επισήμανση, τα 1.400 δολάρια balance τα δίνω για 1.200 ευρώ cash αν κάποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει κάτι ακριβό από το amazon.com

Απάντηση: Re: PayPal (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Αρα δεν ισχυει για...ψιλοαγορες.

Μια μόνο επισήμανση, τα 1.400 δολάρια balance τα δίνω για 1.200 ευρώ cash αν κάποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει κάτι ακριβό από το amazon.com

Μου φαίνεται ότι από να τα έχεις σε τράπεζα καλύτερα να τα έχεις σε balance!!!!!!!

εμας που δεν δυναμεθα,
Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα;
Δεν έχεις paypal?
Δεν μπορείς να φτιάξεις;
Αν έχεις paypal,ο τρόπος με την μεταφορά χρημάτων στο balance από πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι πανεύκολος και αλάνθαστος.
Ρωτάω έτσι ώστε όπου μπορούμε να βοηθήσουμε.