Paypal

Re: paypal-προβλημα(!)

Ναι αλλά ισχύει και σε refund διαφορετικών νομισμάτων ή απλά μετατρέπει την συναλλαγή στο νόμισμα που έχεις;
Έκανα μια υπόθεση μια και όταν πουλάς κάτι σε νόμισμα διαφορετικό από αυτό που έχεις δηλώσει, μόλις σου στείλει τα χρήματα ο αγοραστής πρέπει να κάνεις accept την συναλλαγη και να διαλέξεις σε τι νομισμα θέλεις. Βεβαι μπορεί στο refund να μην ισχύει. Δεν έτυχε ποτέ να ζητήσω...

στα status της πληρωμης,αναφερει αυτο:

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    11.2 KB · Views: 14
Re: paypal-προβλημα(!)

Και στο transaction details τι λεει ?

οτι η διαδικασια ολκληρωθηκε και τα λεφτα θα πανε στην προπληρωμενη.

Μάλλον πρέπει να περιμένεις μερικές μέρες και η επιστροφή θα πάει στην prepaid

ναι-τωρα το ειδα

ευχαριστω παιδια

Paypal μετατροπη $

Δεν το ειχα προσεξει ποτε, απλα σημερα εκανα μια αγορα 47$ απο ebay και καθως παω να πληρωσω στο paypal μου βγαζει μετατροπη σε euro το ποσο 38,50 αναφεροντας οτι η μετατροπη σε ευρω απο δολαριο αυτην την στιγμη ειναι στα 1,22 ευρω.
Επειδη ειχα κοιταξει χθες και ειχα δει οτι ηταν 1,27 ευρω το δολαριο, μπηκα στο http://www.xe.com/ucc/ και οντως επιβεβαιωθηκα οτι ηταν 1,27.

Διαλεξα λοιπον στο paypal, επειδη μου ειχε επιλογη ποιο exchange να προτιμησω, να με τιμολογησει με 47$ και να κανει την μετατροπη η τραπεζα.

Εσεις πως κανετε τις αγορες σας;

Re: Paypal μετατροπη $

το έχω παρατηρήσει και εγώ και νομίζω οτι ανεπίσημα βγάζουν το κατι-τις τους απο τις μετατροπές. Την επόμενη φορά θα θα κάνω και εγω με την τράπεζα.

Απάντηση: Paypal μετατροπη $

Βασικα δεν ξερω αν ο τροπος που διαλεξα ηταν σωστη επιλογη, απλα θεωρησα κι εγω οτι με την δικη τους μετατροπη βγαζουν το "χαρτζιλικι" τους.
Εκτος κι αν παιζει κατι αλλο και εχει δικιο το paypal

ισως το 1,27 να είναι η αγορα και 1,22 η πωληση. Οπως στις τράπεζες.

Η τραπεζα συνηθως βγαινει φτηνοτερη. Ειναι και αυτος ενας τροπος να βγαζει λεφτα το paypal.

προσθεσα καινουργια προπληρωμενη στο Paypal,
αλλα δεν την δεχεται.την παλια την εχω αφησει ακομα μεσα(δεν την εχω κανει remove)γιατι ληγει σημερα.
το μηνυμα σφαλαματος ειναι αυτο.

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.

Υπαρχει η διαφορα της μετατροπης που σιγουρα ειναι υπερ του paypal ,αλλα η τραπεζα σε φουσκωνει στις χρεωσεις επιπλεον με προμηθειες κλπ,κλπ.
Επισης υπαρχουν και πολλοι <ξυπνιοι> πωλητες που βαζουν σαν νομισμα αγορας το αυστραλεζικο δολλαριο και κερδιζουν και απο την διαφορα ισοτιμιας ,που πολλες φορες δεν προσεχουμε

Απάντηση: Re: Paypal μετατροπη $

προσθεσα καινουργια προπληρωμενη στο Paypal,
αλλα δεν την δεχεται.την παλια την εχω αφησει ακομα μεσα(δεν την εχω κανει remove)γιατι ληγει σημερα.
το μηνυμα σφαλαματος ειναι αυτο.

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.

μηπως δεν εχει χρηματα μεσα για να τραβηξει το paypal αυτοματα;

Re: Απάντηση: Re: Paypal μετατροπη $

μηπως δεν εχει χρηματα μεσα για να τραβηξει το paypal αυτοματα;

οταν ακυρωσα την παλια(η οποια ακομα φαινεται στο Paypal)
η κοπελια μου μου μετεφερε 2 ευρω υπολοιπο που ειχα στην παλια καρτα.
δεν φτανουν..?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Paypal μετατροπη $

δεν φτανουν..?

εβαλα κι`αλλα χρηματα,αλλα παλι το ιδιο μηνυμα περνω..
στο e-banking μου, η καρτα φαινεται και φορτωνει κανονικα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Paypal μετατροπη $

δεν φτανουν..?

Νομιζω οτι θελουν καπου στο 1,5 εως 1,8 ευρω πιθανον δεν φτανουν εστω και για λιγες δεκαρες,μαλλον πανω απο 3 ευρω ειναι ενταξει.Δεν θυμαμαι ακριβως τη πρωτη χρεωση για την ενεργοποιηση ,αλλα το πιθανοτερο ειναι αυτο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Paypal μετατροπη $

Νομιζω οτι θελουν καπου στο 1,5 εως 1,8 ευρω πιθανον δεν φτανουν εστω και για λιγες δεκαρες,μαλλον πανω απο 3 ευρω ειναι ενταξει.Δεν θυμαμαι ακριβως τη πρωτη χρεωση για την ενεργοποιηση ,αλλα το πιθανοτερο ειναι αυτο

δικιο ειχες.
τους εβαλα ενα ταληρο και βολευτηκαν.
περιμενω τον κωδικο επιβεβαιωσης.
να`σαι καλα..!

**και ξερεις γιατι την πατησα?
γιατι για καθε φορτωση,τσιμπαγε και η τραπεζα μεριδιο και δεν το θυμομουν.τεσπα.ειναι οκ τωρα.

Last edited:

Προς ενημέρωση , κάθε έμβασμα απο πειπαλ στην τράπεζα θα φαίνεται κατευθείαν στο φάκελο στην εφορία με ένα κλικ.

το νου σας ..