Καλημερα σας,
εχει προκυψει το εξης προβλημα:
Ο αδελφος μου μαζι με τον κολλητο του εκαναν μια παραγγελια απο γνωστο ιντερνετικο καταστημα της Απω Ανατολης.Η πληρωμη εγινε με την πιστωτικη του αδελφου μου για δυο διαφορετικους χρηστες, τον ιδιο και τον κολλητο του.
Ο κινεζος
1)δεν εστειλε ποτε την παραγγελια του αδελφου μου (αξιας 80 ευρω).Του ανοιξα case στο paypal και ειναι διατεθημενος να μου επιστρεψει τα χρηματα ΑΦΟΤΟΥ κλεισω το case.Να το δεχθω και να κλεισω την υποθεση ή να παω σε dispute;
Γιά κανένα λόγο μη δεχθείς να κλείσεις το case, θα χάσεις κάθε πλεονέκτημα που έχεις. Κάνε το dispute.
2)την παραγγελια του κολλητου (αλλο ονομα χρηστη στο site του) η οποια πληρωθηκε και αυτη μεσω του paypal του αδελφου μου, την εστειλε μιση.Απο μια παραγγελια συνολου 90 ευρω, εστειλε μονο κατι φορτιστες και κατι ζελατινες, χωρις να βαλει μεσα τα ''βαρια''.Επειδη την Παρασκευη δεν ειχε φτασει ακομα το εν λογω δεμα, εχω ανοιξει και εδω case με την αιτιολογια οτι δεν εχω παραλαβει ακομα (σ/ση. παρελαβα σημερα Δευτερα).
Τί πρεπει να κανω, να συνεχισω την υποθεση ή να αλλαξω αιτιολογια για να παω σε dispute;
Δωστε καμια συμβουλη ρε παιδια (τα πιο παλια θεματα δεν με βοηθησαν και πολυ)
Ουφ, αυτα..
Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας