Paypal

petronik

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
18,707
Θεσσαλονικη
Απάντηση: Re: Paypal μετατροπη $

ρε παιδια-αυτον τον ρημαδι τον 4ψηφιο που τον στελνει ακριβως?

ποιον τετραψηφιο;,οτιδηποτε στο στελνει στο email που εχεις καταχωρισει στο paypal , προσεξε ομως μηπως δεν τα ανοιγει ολοκληρα γιατι τα θεωρει spam

petronik

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
18,707
Θεσσαλονικη
Απάντηση: Re: Paypal μετατροπη $

Προς ενημέρωση , κάθε έμβασμα απο πειπαλ στην τράπεζα θα φαίνεται κατευθείαν στο φάκελο στην εφορία με ένα κλικ.

το νου σας ..

Γενικως και οχι μονο απο paypal,οποια αγορα και αν κανουμε θα φαινεται στη εφορια

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,093
ΑΘΗΝΑ
Re: Απάντηση: Re: Paypal μετατροπη $

ποιον τετραψηφιο;,οτιδηποτε στο στελνει στο email που εχεις καταχωρισει στο paypal , προσεξε ομως μηπως δεν τα ανοιγει ολοκληρα γιατι τα θεωρει spam

αφου εγινε τελικα αποδεκτη,
ανοιξε δεξια στο μενου του paypal,μια επιλογη που λεει Confirm my debit or credit card
παταω εκει και με βγαζει σε ενα μενου που λεει

Please confirm your debit or credit card

We made a 1.50 EUR or equivalent charge to your card on Apr 30, 2013.
check your summary of financial activity provided by your card issuer for the unique code we sent with the charge.

...και απο κατω σε ενα κουτακι,περιμενει να του περασω ενα 4ψηφιο.
οτι email μου ηρθε,ηταν για ενημερωση προσθηκης καινουργιας καρτας
και ενημερωση σχετικα με το confirm.
δεν εχει ερθει,κανενας 4ψηφιος...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,093
ΑΘΗΝΑ
Re: Paypal μετατροπη $

Στον αναλυτικό λογαριασμό της κάρτα θα τον δεις, αν έχει ebanking αύριο θα το δεις.

ααα..καθυστερει τοσο..?
δεν θυμαμαι καθολου την διαδικασια που εκανα την πρωτη φορα.
οκ-ευχαριστω

nclpao13

Established Member
18 October 2008
106
Μπορείς να τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας και να ρωτήσεις. Προσωπικά μου τον είπαν μετά βέβαια την απαραίτητη ταυτοποίηση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,093
ΑΘΗΝΑ

Μπορείς να τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας και να ρωτήσεις. Προσωπικά μου τον είπαν μετά βέβαια την απαραίτητη ταυτοποίηση.

δεν βλεπω να ερχεται ουτε σημερα,λογω της ημερας και περιορισμενων συναλλαγων.
μαλλον θα τους παρω τηλεφωνο.
thx

kblachos

Μέλος Σωματείου
18 February 2009
17,133
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Εγώ τον 4ψήφιο τον είδα στον 1ο λογαριασμό που μου έστειλε η τράπεζα μετά από ένα περίπου μήνα. Τότε τον πέρασα και στο paypal και μου επεστράφησαν τα 1,50€....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,093
ΑΘΗΝΑ
Re: Απάντηση: Paypal μετατροπη $

Εγώ τον 4ψήφιο τον είδα στον 1ο λογαριασμό που μου έστειλε η τράπεζα μετά από ένα περίπου μήνα. Τότε τον πέρασα και στο paypal και μου επεστράφησαν τα 1,50 ....

το ιδιο και γω.

ενα μηνα..?!
θα περιμενω δηλαδη ενα μηνα για confirm της καρτας στο Paypal?
να περασω μια απο τραπεζα να τελειωνω?

Λάκης

AVClub Fanatic
26 September 2007
14,229
Είμαι παντού
Απάντηση: Paypal μετατροπη $

εγω περιμενα,δεν με βιαζε να το κυνηγησω.
Τωρα αν θες,παρ'τους ενα τηλεφωνο,στη τραπεζα και ρωτα τους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,093
ΑΘΗΝΑ
Re: Απάντηση: Paypal μετατροπη $

εγω περιμενα,δεν με βιαζε να το κυνηγησω.
Τωρα αν θες,παρ'τους ενα τηλεφωνο,στη τραπεζα και ρωτα τους.

πηρα-βλεπουν την διαδικασια,αλλα δεν εχει σταλει κατι.
μου ειπαν να τους ξανακαλεσω αυριο.

kblachos

Μέλος Σωματείου
18 February 2009
17,133
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Το πρόβλημα δεν είναι η επιστροφή των 1,50€, αλλά το ότι μέχρι να γίνει confirmation της κάρτας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές από κάποιο ποσό και πάνω.....

VaSiLiS-T

Supreme Member
10 January 2007
8,208
παλλληηηηηνιηηηη

Tο confirmation γίνεται πατ κιουτ ,, στην ημέρα πάνω , το άνοιγμα της πίστωσης χρέωσης πάιρνει χρόνο και αφου έχεις κάνει πολλές αγορα-πωλήσεις , αρχίζείς με κανα 1000λιάρικο και μετά αφου διαπιστωθεί ότι δεν είσαι λαμόγιο σου ανοιγουν πιό πολλά , αυτό που είναι το δύσκολο βεβαία να σου ανοίξουν μεγάλο φάκελο πώλησης , πρέπει να διασταυρώσουν μια κάποια σοβαρή "τίμια" κίνιση χρημάτων χώρίς αρνητικά κτλ κτλ ..

εμένα στο 2 χιλιαρο περίπου κίνησης μου ανοίξαν φάκελο πωλήσεων στις 6000 ευρώ το μήνα ,,

αυτά ..

20 June 2006
9,531
Θεσσαλονίκη
Αυτό με την μετατροπή και εγώ δεν το καταλαβαίνω.
Συνήθως το paypal κρατά ένα ποσοστό της τάξεως του 4% αλλά παρόλα αυτά στην μετατροπή του νομίσματος το 1.29 ευρω γίνεται 1.25 .

17 June 2006
10,464

Για τον κωδικό αν έχετε web-banking μπορείτε να τον δείτε σε 1 ημέρα.
Και εγώ έχω βάλει να γίνεται χρέωση στην πιστωτική μου σε όποιο νόμισμα θέλει ο πωλητής και να γίνεται η μετατροπή με τις ισοτιμίες της εκάστοτε πιστωτικής, είναι φθηνότερο.
Τέλος όσο αφορά την εφορία, ας το κάνει και να δεχθεί τις αποδείξεις όμως στο σύνολο των αποδείξεων που μας βάζει να μαζεύουμε κάθε χρόνο. Αγορές κάνουμε όχι τίποτα παράνομο.

leonkouret

New member
17 May 2008
91
Paypal.... Προβλημα Ξανα!

Καλημερα σας,
εχει προκυψει το εξης προβλημα:
Ο αδελφος μου μαζι με τον κολλητο του εκαναν μια παραγγελια απο γνωστο ιντερνετικο καταστημα της Απω Ανατολης.Η πληρωμη εγινε με την πιστωτικη του αδελφου μου για δυο διαφορετικους χρηστες, τον ιδιο και τον κολλητο του.

Ο κινεζος
1)δεν εστειλε ποτε την παραγγελια του αδελφου μου (αξιας 80 ευρω).Του ανοιξα case στο paypal και ειναι διατεθημενος να μου επιστρεψει τα χρηματα ΑΦΟΤΟΥ κλεισω το case.Να το δεχθω και να κλεισω την υποθεση ή να παω σε dispute;

2)την παραγγελια του κολλητου (αλλο ονομα χρηστη στο site του) η οποια πληρωθηκε και αυτη μεσω του paypal του αδελφου μου, την εστειλε μιση.Απο μια παραγγελια συνολου 90 ευρω, εστειλε μονο κατι φορτιστες και κατι ζελατινες, χωρις να βαλει μεσα τα ''βαρια''.Επειδη την Παρασκευη δεν ειχε φτασει ακομα το εν λογω δεμα, εχω ανοιξει και εδω case με την αιτιολογια οτι δεν εχω παραλαβει ακομα (σ/ση. παρελαβα σημερα Δευτερα).
Τί πρεπει να κανω, να συνεχισω την υποθεση ή να αλλαξω αιτιολογια για να παω σε dispute;
Δωστε καμια συμβουλη ρε παιδια (τα πιο παλια θεματα δεν με βοηθησαν και πολυ)
Ουφ, αυτα..
Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

Super Moderator
Staff member
20 October 2007
19,024
Μεσευρώπη
Re: Paypal.... Προβλημα Ξανα!

Καλημερα σας,
εχει προκυψει το εξης προβλημα:
Ο αδελφος μου μαζι με τον κολλητο του εκαναν μια παραγγελια απο γνωστο ιντερνετικο καταστημα της Απω Ανατολης.Η πληρωμη εγινε με την πιστωτικη του αδελφου μου για δυο διαφορετικους χρηστες, τον ιδιο και τον κολλητο του.

Ο κινεζος
1)δεν εστειλε ποτε την παραγγελια του αδελφου μου (αξιας 80 ευρω).Του ανοιξα case στο paypal και ειναι διατεθημενος να μου επιστρεψει τα χρηματα ΑΦΟΤΟΥ κλεισω το case.Να το δεχθω και να κλεισω την υποθεση ή να παω σε dispute;

Γιά κανένα λόγο μη δεχθείς να κλείσεις το case, θα χάσεις κάθε πλεονέκτημα που έχεις. Κάνε το dispute.

2)την παραγγελια του κολλητου (αλλο ονομα χρηστη στο site του) η οποια πληρωθηκε και αυτη μεσω του paypal του αδελφου μου, την εστειλε μιση.Απο μια παραγγελια συνολου 90 ευρω, εστειλε μονο κατι φορτιστες και κατι ζελατινες, χωρις να βαλει μεσα τα ''βαρια''.Επειδη την Παρασκευη δεν ειχε φτασει ακομα το εν λογω δεμα, εχω ανοιξει και εδω case με την αιτιολογια οτι δεν εχω παραλαβει ακομα (σ/ση. παρελαβα σημερα Δευτερα).
Τί πρεπει να κανω, να συνεχισω την υποθεση ή να αλλαξω αιτιολογια για να παω σε dispute;
Δωστε καμια συμβουλη ρε παιδια (τα πιο παλια θεματα δεν με βοηθησαν και πολυ)
Ουφ, αυτα..
Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας

Άλλαξε την αιτιολογία και κάνε το dispute. Μην τον λυπάσαι καθόλου και μη διστάζεις σε τέτοια θέματα, βάρα τους αλύπητα, έτσι κι αλλιώς το κέρδος τους είναι πάνω από 100% (και λίγα λέω), αυτό έλειπε, να μη σου στέλνουν και τα πράγματα που πλήρωσες.

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,590

για τον κινέζο (και 1000 feedback να έχει) μιά αρνητική είναι αρνητική.
Συνέχισε

dimkasta

AVClub Addicted Member
14 November 2006
2,246

Σε καμία περίπτωση μη κλείσεις το case. Το γράφει και από κάτω ότι αν το κλείσεις χάνεις την προστασία από το buyer protection program.

Κάν το escalate στο ebay. Νομίζω δίνει μια βδομάδα περιθώριο να τα βρείτε μεταξύ σας πριν σου δώσει το δικαίωμα για escalate.

Ά και όλη η αλληλογραφία πάντα μέσω του εργαλείου του ebay (όχι με εξωτερικά emal κλπ) για να μένουν γραπτά και να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με τη συνεννόηση με το ebay.