PCM 1704 vs ESS 9018 και αλλα..

Πρακτικά δεν τίθεται θέμα: είναι τόσο ασύμφορο το PCM1704 -παρόλο που παράγεται ακόμα, 12 χρόνια μετά- που καταντάει ..άντε μη πω: 2 τσιπ ή 4 για balanced + φίλτρο = περίπου 100 ευρώ μόνο τα τσιπ.

.....την μεγαλύτερη διαφορά την κάνει η αρίβεια της μεταφοράς των δεδομένων η αλλιώς η έλειψη jitter παρά το όποιο τσιπάκι. Αυτή επιτυγχάνεται σε μέγιστο βαθμό είται με κορυφαίο και δυστυχώς πανάκριβο transport και coaxial καλώδιο είται με ποιοτική και προσεγμένη firewire σύνδεση τέλος.

Η ακρίβεια της μεταφοράς δεδομένων δεν έχει να κάνει με το καλώδιο τόσο παρά με την υλοποίηση των διαφόρων standards από τον κάθε κατασκευαστή. Ενα transport με σωστή S/PDIF υλοποίηση και BNC βύσμα είναι μια χαρά και μεταφέρει τα δεδομένα μια χαρά χωρίς απώλειες. Ουτε πανάκρθβο χρειάζεται να είναι ούτε το καλώδιο χρειάζεται να είναι από ρουβίδιο.... jitter πάντα θα έχεις. Το θέμα είναι ότι λόγω μείωσης του κόστους και μεγιστοποίησης του κέρδους καταφεύγεις σε άλλες λύσεις (όπως πολύ σωστά το είπε ο Κώστας παραπάνω και που μας διαφώτισε ....)

Η ακρίβεια της μεταφοράς δεδομένων δεν έχει να κάνει με το καλώδιο τόσο παρά με την υλοποίηση των διαφόρων standards από τον κάθε κατασκευαστή. Ενα transport με σωστή S/PDIF υλοποίηση και BNC βύσμα είναι μια χαρά και μεταφέρει τα δεδομένα μια χαρά χωρίς απώλειες. Ουτε πανάκρθβο χρειάζεται να είναι ούτε το καλώδιο χρειάζεται να είναι από ρουβίδιο.... jitter πάντα θα έχεις. ....)

Θύμησε μου όταν ξανάρθεις να κάνουμε κάποιες δοκιμές..Θα εκλαγείς!

Απάντηση: Re: PCM 1704 vs ESS 9018 και αλλα..

Nomίζω οτι είναι λάθος το να προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα με βάση θεωρίες τις οποίες κατανοούμε σε μικρό βαθμό. Εγτώ πιστεύω οτι το αυτί και σε αυτήν όπως και σε κάθε περίπτωση είναι αλάνθαστος σύμβουλος αρκει να ξέρει τί ψάχνει να ακούσει και το κυριότερο να ξέρει τι θέλει το μυαλό με το οποίο είναι συνδεδεμένο..

Καλό το αυτί,αλλά χωρίς την θεωρία της υλοποίησης και χωρίς μετρήσεις....
Το αυτί συνδέεται με το μυαλό όπως λες.Και το τελευταίο είναι που αποφασίζει τι ακούει.
Η Γιαννούλα απ' την Λωραίνη δεν άκουγε μετατροπείς μεν αλλά κατάλαβες.....
Μην καταντήσουμε σε καμιά πυρά,να αρχίσουμε σωστά είναι ο σκοπός...

Τυχαινει το dac που κατασκευαζω αυτη την εποχη με sabre, να εχει ενα διδυμο αδελφακι με 1704. Ολα ακριβως τα ιδια (τροφοδοσια, αναλογικα σταδια) με μονες διαφορες το dac και το usb interface. Βεβαια αυτο με τα 1704 φοραει 8 αν θυμαμαι καλα. Παντως μολις τελειωσει η υλοποιηση, σιγουρα θα ακουσω και στην παραξη την θεωρια (οτι δηλαδει το sabre παταει κατω το bb).

Πρακτικά δεν τίθεται θέμα: είναι τόσο ασύμφορο το PCM1704 -παρόλο που παράγεται ακόμα, 12 χρόνια μετά- που καταντάει ..άντε μη πω: 2 τσιπ ή 4 για balanced + φίλτρο = περίπου 100 ευρώ μόνο τα τσιπ.
Εκεινο το παναρχαιο Sonic Frontiers sfd 2 mk3 φοραει 8 PCM 1704 και εχουν περασει 12 χρονακια περιπου και το πουλουσαν καπου στα 2500 μεταχειρισμενο

Re: Απάντηση: Re: PCM 1704 vs ESS 9018 και αλλα..

Καλό το αυτί,αλλά χωρίς την θεωρία της υλοποίησης και χωρίς μετρήσεις....
Το αυτί συνδέεται με το μυαλό όπως λες.Και το τελευταίο είναι που αποφασίζει τι ακούει.
Η Γιαννούλα απ' την Λωραίνη δεν άκουγε μετατροπείς μεν αλλά κατάλαβες.....
Μην καταντήσουμε σε καμιά πυρά,να αρχίσουμε σωστά είναι ο σκοπός...

Τί να σου πώ αδελφέ μου.. Συμφωνα με το άρθρο πάντα το δικό μου ..ζωάκι.. θα έπρεπε να ακούγεται ολίγον τι ψεύτικο και ξενέρωτο.. εε λοιπόν σε διαβεβαιώνω οτι όχι μόνο είναι οτι πιό φυσικό και ρεαλιστικό έχω ακούσει παραμένοντας πάντα εξόχως μουσικό, αλλα στα αυτιά μου τουλάχιστον έχει πατήσει όλα τα άλα dac της κατηγορίας του και πολλά πολύ ακριβότερα, όσο για τα δυναμικά του... πρέπει να τα ακούσεις για να καταλάβεις γιατι απλά δεν περιγράφονται..

Και μην νομίζεις οτι σου κάνω επείδειξη, η δική μου έκπληξη ήταν τέτοια που κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό στην αρχή.. Έχει μέσα την περιβόητη σαύρα και όταν το ακούσαμε μαζί με τον Σωτήρη (Karavan) μου απάντησε εντυπωσιασμένος αλλα και με απορία οτι δεν το περίμενε γιατι άλλη "σαύρα" που είχε περάσει απο το σπίτι του είχε χάσει κατα κράτος απο το esoteric του και πως δεν περίμενε τέτοιο "σαυρά" dac να ακουστεί το ίδιο καλό..

Σου μιλώ είλικρεινά οτι ουδεποτε υπήρξε κριτήριο το τί τσιπάκι φάραγε το dac, θα μπορούσε να φοράει και Purr Brown όπως και το Esoteric του Σωτήρη και να ακουστεί το ίδιο καλό όπως και συνέβη..

Έχω ακούσει πολλές "μούφες" για τα λεφτά τους με purr brown και είμαι απόλυτα σίγουρος οτι με sabre τσιπάκι θα υπάρχουν άλλες τόσες όπως και το αντίθετο.

Αυτά είναι τα δικά μου συμπεράσματα απο την δική μου πείρα πρόσεξε λοιπόν με τί κριτήρια καταλήγεις και εσύ σε συμπεράσματα τα οποία είναι δυνατόν να σε οδηγήσουν σε οδνηρές για την τσέπη σου αποφάσεις..

Last edited:
Τυχαινει το dac που κατασκευαζω αυτη την εποχη με sabre, να εχει ενα διδυμο αδελφακι με 1704. Ολα ακριβως τα ιδια (τροφοδοσια, αναλογικα σταδια) με μονες διαφορες το dac και το usb interface. Βεβαια αυτο με τα 1704 φοραει 8 αν θυμαμαι καλα. Παντως μολις τελειωσει η υλοποιηση, σιγουρα θα ακουσω και στην παραξη την θεωρια (οτι δηλαδει το sabre παταει κατω το bb).

Αυτό θα έχει πραγματικά ενδιαφέρον..

Υπόψη ότι και το Sabre όπως το παίζεις(ουμε) έχει παράλληλα 4 DACs / κανάλι.. μόνο που ένα 1704 κάνει $45 ενώ ένα 9018 (με 8 DACs εσωτερικά) κάνει περίπου τα ίδια..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PCM 1704 vs ESS 9018 και αλλα..

Τί να σου πώ αδελφέ μου.. Συμφωνα με την θεωρία πάντα το δικό μου ..ζωάκι.. θα έπρεπε να ακούγεται ολίγον τι ψεύτικο και ξενέρωτο.. εε λοιπόν σε διαβεβαιώνω οτι όχι μόνο είναι οτι πιό φυσικό και ρεαλιστικό έχω ακούσει παραμένοντας πάντα εξόχως μουσικό, αλλα στα αυτιά μου τουλάχιστον έχει πατήσει όλα τα άλα dac της κατηγορίας του και πολλά πολύ ακριβότερα, όσο για τα δυναμικά του... πρέπει να τα ακούσεις για να καταλάβεις γιατι απλά δεν περιγράφονται..

Και μην νομίζεις οτι σου κάνω επείδειξη, η δική μου έκπληξη ήταν τέτοια που κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό στην αρχή.. Έχει μέσα την περιβόητη σαύρα και όταν το ακούσαμε μαζί με τον Σωτήρη (Karavan) μου απάντησε εντυπωσιασμένος αλλα και με απορία οτι δεν το περίμενε γιατι άλλη "σαύρα" που είχε περάσει απο το σπίτι του είχε χάσει κατα κράτος απο το esoteric του και πως δεν περίμενε τέτοιο "σαυρά" dac να ακουστεί το ίδιο καλό..

Σου μιλώ είλικρεινά οτι ουδεποτε υπήρξε κριτήριο το τί τσιπάκι φάραγε το dac, θα μπορούσε να φοράει και Purr Brown όπως και το Esoteric του Σωτήρη και να ακουστεί το ίδιο καλό όπως και συνέβη..

Έχω ακούσει πολλές "μούφες" για τα λεφτά τους με purr brown και είμαι απόλυτα σίγουρος οτι με sabre τσιπάκι θα υπάρχουν άλλες τόσες όπως και το αντίθετο.

Αυτά είναι τα δικά μου συμπεράσματα απο την δική μου πείρα πρόσεξε λοιπόν με τί κριτήρια καταλήγεις και εσύ σε συμπεράσματα τα οποία είναι δυνατόν να σε οδηγήσουν σε οδνηρές για την τσέπη σου αποφάσεις..

Δεν αμφισβητώ το παραμικρό από όσα λες και δεν παίρνω θέση,απλώς να καταλάβω θέλω.
Εγώ προς το παρόν ακούω με την ταπεινή ΕMU μου την οποία και έχω κοσμογυρίσει σε συστήματα για να δω διαφορές.
Αυτές που είδα δεν δικαιολογούσαν το χ5,χ10,χ25 κόστος που ζητούσαν για αυτά που άκουσα.
Απλώς μου κάνει εντύπωση το ότι οι πιο ακριβές υλοποιήσεις όσο ανεβαίνουμε,φορούν αυτό το αναθεματισμένο 1704.
Για να αντέχει 12 χρόνια σε περιβάλλον που τα ψηφιακά των 6 μηνών είναι ξεπερασμένα,ή εμμονή πρέπει να είναι ή κάτι άλλο...

Η ακρίβεια της μεταφοράς δεδομένων δεν έχει να κάνει με το καλώδιο τόσο παρά με την υλοποίηση των διαφόρων standards από τον κάθε κατασκευαστή. Ενα transport με σωστή S/PDIF υλοποίηση και BNC βύσμα είναι μια χαρά και μεταφέρει τα δεδομένα μια χαρά χωρίς απώλειες. Ουτε πανάκρθβο χρειάζεται να είναι ούτε το καλώδιο χρειάζεται να είναι από ρουβίδιο.... jitter πάντα θα έχεις. Το θέμα είναι ότι λόγω μείωσης του κόστους και μεγιστοποίησης του κέρδους καταφεύγεις σε άλλες λύσεις (όπως πολύ σωστά το είπε ο Κώστας παραπάνω και που μας διαφώτισε ....)

Επεδή τυχαίνει το δικό μου dac να είναι και ασύγχρονο και να έχει και firewire και ασύγχρονη usb2 και το έχω δοκιμάσει με πέντε διαφορέτικά τρανσπορτ αλλα και όλες τις συνδεσμολογίες σε διαβεβαιώνω οτι τον καλύτερο του εαυτό τον έδωσε με transport το Esoteric του Κaravan και με προσεγμένη Firewire σύνδεση ενώ οι διαφορές του απο τρανσπορτ σε τράνσπορτ είναι ξεκάθαρα ακουστές.
Χωρίς να σημαίνει οτι απο την ασύγχρονη USB2 ή το φτηνό transport της Dynavox δεν ακούστηκε εξαιρετικό μόνο και μόνο απο την Firewire (πάντα με κάποια φροντίδα) και το esoteric του Σωτήρη πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία και πραγματικά "εξαφανίστηκε" σαν συσκευή αφήνοντας μόνο τρισδιάστατη απόλυτα φυσική και ρεαλιστική πληροφορία με τεράστια σώματα και δυναμικά και τηλεμεταφέροντας με στο μουσικό γεγονός και μόνο αυτό εμεπιρία πρωτόγνωρη για εμένα που μου θύμισε πολύ τις εντυπώσεις που μου άφησε το τράνσπορτ και dac του Kαπετάνιου.

Όσο για τα ομοαξονικά καλώδια θα έπρεπε να το ψάξεις λίγο καλύτερ για τους εγγενείς περιορισμούς τους και σαν τεχνολογία και σαν υλικά που τα κάνουν ιδιαίτερα "ευαίσθητα" στο πόσο ποιοτικά και καλοφτιαγμένα είναι..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PCM 1704 vs ESS 9018 και αλλα..

Δεν αμφισβητώ το παραμικρό από όσα λες και δεν παίρνω θέση,απλώς να καταλάβω θέλω.
Εγώ προς το παρόν ακούω με την ταπεινή ΕMU μου την οποία και έχω κοσμογυρίσει σε συστήματα για να δω διαφορές.
Αυτές που είδα δεν δικαιολογούσαν το χ5,χ10,χ25 κόστος που ζητούσαν για αυτά που άκουσα.
Απλώς μου κάνει εντύπωση το ότι οι πιο ακριβές υλοποιήσεις όσο ανεβαίνουμε,φορούν αυτό το αναθεματισμένο 1704.
Για να αντέχει 12 χρόνια σε περιβάλλον που τα ψηφιακά των 6 μηνών είναι ξεπερασμένα,ή εμμονή πρέπει να είναι ή κάτι άλλο...

Επειδή το έχω καταλάβει καλά το πόσο μερακλής είσαι και για αυτόν τον λόγο δικαιολογημένα έχειςαυτή την νοοτροπία και στα ψηφιακά το μόνο που έχω να σου συστήσω ειναι να είσαι ιδιαίτερα υποψιασμένος και καχύποπτος ειδικά όσο τα βαλάντια ανεβαίνουν, τα ψηφιακά να ξέρεις παίζουν καλά πολύ εύκολα αλλα εξαιρετικά πολύ δύσκολα και δεν φτάνει μόνο ένας τόνος τροφοδοτικά και στάδια εξόδου καλοριφέρ με λαμπες κλπ. Χρειάζεται φυσικά επιλεγμένα και καλά υλικά αλλα και τεχνογνωσία που πολύ λίγοι κατασκευαστές πραγματικά κατέχουν και χωρίς αυτήν δεν πάει να ζυγίζει 200 κιλά το dac.. μούφα θα βγεί.

Τεχνογνωσία και λίγα και καλά υλικά που δεν ανεβάζουν το κόστος στην στρατόσφαιρα αρκούν.
Άποψη μου αλλα με λίγες εξαιρεσεις πραγματικών "star trek" τα οποία όμως στοιχίζουν όσο και το ..enterprise.. πάρα πολλά πολλά ακριβά dac (των δύο τριών χιλιάδων) δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Ειδικά φτιασιδώματα με λυχνίες και λοιπά φοούμαρα τα οποία έτσι κιαλλιώς μασκάρουν τις πραγματικές δυνατότητες των μοντέρνων ψηφιακών (μαζί προφανώς με κάποια μέτρια για το κόστος ψηφιακή υλοποίηση) τα βλέπω με ιδιαίτερη καχυποψία..

Άποψη δική μου πάντα απο την δική μου πείρα και όχι το ιερό κοράνιον..

Απο ότι βλέπω με την κάρτα σου έχεις ήδη αρχίσει να παίρνεις μια γεύση απο αυτο που σου περιγράφω..

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PCM 1704 vs ESS 9018 και αλλα..

Επειδή το έχω καταλάβει καλά το πόσο μερακλής είσαι και για αυτόν τον λόγο δικαιολογημένα έχειςαυτή την νοοτροπία και στα ψηφιακά το μόνο που έχω να σου συστήσω ειναι να είσαι ιδιαίτερα υποψιασμένος και καχύποπτος ειδικά όσο τα βαλάντια ανεβαίνουν, τα ψηφιακά να ξέρεις παίζουν καλά πολύ εύκολα αλλα εξαιρετικά πολύ δύσκολα και δεν φτάνει μόνο ένας τόνος τροφοδοτικά και στάδια εξόδου καλοριφέρ με λαμπες κλπ. Χρειάζεται φυσικά επιλεγμένα και καλά υλικά αλλα και τεχνογνωσία που πολύ λίγοι κατασκευαστές πραγματικά κατέχουν και χωρίς αυτήν δεν πάει να ζυγίζει 200 κιλά το dac.. μούφα θα βγεί.

Τεχνογνωσία και λίγα και καλά υλικά που δεν ανεβάζουν το κόστος στην στρατόσφαιρα αρκούν.
Άποψη μου αλλα με λίγες εξαιρεσεις πραγματικών "star trek" τα οποία όμως στοιχίζουν όσο και το ..enterprise.. πάρα πολλά πολλά ακριβά dac (των δύο τριών χιλιάδων) δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Ειδικά φτιασιδώματα με λυχνίες και λοιπά φοούμαρα τα οποία έτσι κιαλλιώς μασκάρουν τις πραγματικές δυνατότητες των μοντέρνων ψηφιακών (μαζί προφανώς με κάποια μέτρια για το κόστος ψηφιακή υλοποίηση) τα βλέπω με ιδιαίτερη καχυποψία..

Άποψη δική μου πάντα απο την δική μου πείρα και όχι το ιερό κοράνιον..

Απο ότι βλέπω με την κάρτα σου έχεις ήδη αρχίσει να παίρνεις μια γεύση απο αυτο που σου περιγράφω..

Το κακό με εμένα,είναι ότι ακούω....εμένα (στην κυριολεξία).
Εννοώ δηλαδή πως ανάμεσα στα κομμάτια που έχω για να μπορώ να κρίνω κάπως τα μηχανάκια που ακούω έχω και την αφεντιά μου να γρατζουνάει.
Και να γρατζουνάει τα ίδια που γρατζουνάει 25 χρόνια τώρα,και που τα ξέρει...φαντάζεσαι πόσο.
Και το εν λόγω γρατζούνισμα,αφορά όπως καλά γνωρίζεις την πιο ευαίσθητη περιοχή,τις μεσαίες.
Δύσκολα λοιπόν θα πέσω έξω σε αυτό που ζητάω.Αυτό όμως δεν είναι το ζητούμενο.
Το ζητούμενο είναι να μπορεί ένα μηχανάκι να τεκμηριώσει αυτά που υπόσχεται με μετρήσεις.Τεχνικά.Ξερά.Και την μαγεία του ας την ακούσουμε μετά.
Εγώ αυτό θεωρώ τίμιο κι ας ζυγίζει 100 γρ. ή 100 κιλά.
Και γι' αυτό αποφεύγω να μπαίνω καν σε αυτά τα νήματα που λένε high end χωρίς μετρήσεις στο πλάι.
Κι αν ρωτάω τώρα όλα αυτά που ρωτάω,είναι γιατί κάποιος μου πρότεινε ένα βουβάλι και θέλω να το ψάξω λίγο.
Και σκέφτομαι πως αν είναι σε τρία χρόνια να δώσω κάποιο ποσό μιας και αυτά καλπάζουν μήνα με τον μήνα,να το δώσω και να πάρω κάτι που επικρατεί στις υψηλές κατηγορίες καιρό,και θα εξακολουθήσει όπως όλα δείχνουν.

Πρόσεξε μόνο γιατι δεν ειναι όλα τα "ζώα" απο την ίδια ράτσα.. έχει και πολλά "μπάσταρδα" εκει έξω τα οποία μπορεί να σε θαμπώσουν αλλα να αποδειχτούν άνθρακες στην πορεία (χωρίς να μπορώ να σου δώσω κάποιο περάδειγμα). Το ίδιο πρόβλημα με εσένα με το γρατζούνισμα το έχω και εγώ. Προσωπικά με την δική μου σαύρα, βουβάλι η όπως αγαπάς χαίρομαι την μουσική όπως ποτέ άλλοτε.

Ποτέ όμως δεν θα έβαζα σαν κριτήριο το τί τσιπάκι φοράει κάποιο dac, αυτό κατα την άποψη μου είναι ήσσονος σημασίας. Το τσιπάκι δεν είναι παρα ένα τουβλάκι απο πυριττιο.. Το τί λογισμικο (αλγόριθμοι, firmware) τρέχει είναι που το καθορίζει περισότερο σε αυτό το επίπεδο καθώς και πο το τι ψηφιακή υπολοίηση υποστηρίζεται κυκλωματικά, και όπως προείπα λίγοι κατασκευαστές πραγματικά "το έχουν" το αντικείμενο..

Ως εδώ όμως γιατι "ακούγομαι" σαν guru και μόνο αυτό δεν είμαι..

Πάντως κακά τα ψέματα,αν έχεις το μικρόβιο των επαγγελματικών....
Με το μόνο που έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα είναι με μια Metric,μικρή νομίζω με αλλαγμένη τροφοδοσία.
Η οποία δεν έχω ιδέα τι dacs έχει.Και μάλλον εκεί με βλέπω να καταλήγω.
Αν δεν με πείσει κάτι άλλο..

Η Metric είναι σίγουρο χαρτί κατα την άποψη μου. Πρίν προχωρήσεις και επειδή τα έχει και τα δύο ο ίδιος αντιπρόσωπος κάνε μια ακρόαση και στο Mytek 192 το οποίο είναι επίσης εξαιρετικό ενώ είναι πιό ευέλικτο αλλα και πολύ πιο απλό στην χρήση, πιθανότατα να κάνεις μια πολύ ευχάριστη ανακάλυψη δεν χάνεις και τίποτα με μία δοκιμή.

Δεν ξέρω τι λέει και το καινούριο Benchmark γιατι αν και τεχνολογικά είναι πολλά υποσχόμενο ελπίζω να έχουν κάνει κάτι με το voicing του γιατι κρίνοντας απο το προηγούμενο πάρε κανένα σακούλι γρέζια καλύτερα δεν το έχω ακούσειόμως το καινούριο γιαυτό ας μην το γρουσουζεύω..

Απάντηση: Re: PCM 1704 vs ESS 9018 και αλλα..

Η Metric είναι σίγουρο χαρτί κατα την άποψη μου. Πρίν προχωρήσεις και επειδή τα έχει και τα δύο ο ίδιος αντιπρόσωπος κάνε μια ακρόαση και στο Mytek 192 το οποίο είναι επίσης εξαιρετικό ενώ είναι πιό ευέλικτο αλλα και πολύ πιο απλό στην χρήση, πιθανότατα να κάνεις μια πολύ ευχάριστη ανακάλυψη δεν χάνεις και τίποτα με μία δοκιμή.

Δεν ξέρω τι λέει και το καινούριο Benchmark γιατι αν και τεχνολογικά είναι πολλά υποσχόμενο ελπίζω να έχουν κάνει κάτι με το voicing του γιατι κρίνοντας απο το προηγούμενο πάρε κανένα σακούλι γρέζια καλύτερα δεν το έχω ακούσειόμως το καινούριο γιαυτό ας μην το γρουσουζεύω..

:2thumb22sup:

απο περιεργεια εκανα μια μικρη ερευνα στο ποια μοντελα- κατασκευαστες φοραγαν το συγκεκριμενο τσιπ (1704)

AYRE, CLASSE, KRELL, DENON, EXPOSURE, MARK LEVINSON, MONARCHY, NAIM, PRIMARE, SIMAUDIO, SPHINX, TEAC, WADIA.... εχει φορεθει πιο πολυ και απο τα all star στο λυκειο