Το δικό μου 6906 είχε καλώδιο Serial(RS232)>USB, όπως επίσης είχε και ζελατίνα στην οθόνη.
Είχε καλώδιο για τροφοδοσία από αναπτήρα αυτοκινήτου, μετασχηματιστή, μια απλή μαύρη θήκη,
ένα mini CD μόνο με οδηγίες σε PDF και μία "μούφα F" (φις δορυφορικής θηλυκό-θηλυκό).
Σωστός! Εχω και αυτό.Το δικό μου έχει αυτά ακριβώς και επιπλέον ένα καλώδιο βίντεο με τρια θυληκά RCA στο ένα άκρο και Mini-Jack στο άλλο.
Πολύ πιθανόν....τώρα έχω ένα twin lnb και λέω μήπως φταίει αυτό.
Θα το δοκιμάσω αυριο και βλέπουμε!!Θα περιμένουμε νέα σου φίλε. Υπάρχει περίπτωση να έχει κανένα βραχυκύκλωμα το καλώδιο?
Πολύ πιθανόν.
Το δικό μου 6906 είχε καλώδιο Serial(RS232)>USB, όπως επίσης είχε και ζελατίνα στην οθόνη.
Είχε καλώδιο για τροφοδοσία από αναπτήρα αυτοκινήτου, μετασχηματιστή, μια απλή μαύρη θήκη,
ένα mini CD μόνο με οδηγίες σε PDF και μία "μούφα F" (φις δορυφορικής θηλυκό-θηλυκό).
Μήπως στην οθόνη είναι η ζελατίνα και νομίζεις πως έχει γρατζουνιές?
Εγώ δεν την είχα πάρει χαμπάρι, παρά την είδα μετά από την χρήση του, όταν με την ζέστη άρχισε να κάνει φουσκάλες και να ξεφτίζει.
Το να διαφέρουν οι ενδείξεις μεταξύ των πεδιόμετρων μας, δεν είναι λογικό.
Πιθανόν το πιάτο δεν μπορεί να λάβει παραπάνω σήμα ή θέλει καλύτερη ρύθμιση.
Και οι δύο μπάρες για λήψη ASTRA ή HOTBIRD, πρέπει να περνάνε το 70-80%.
Βέβαια σε μικρά πιάτα, δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αυτό ή όχι.
Εγώ και στους δύο παραπάνω δορυφόρους, αν δεν θυμάμαι λάθος, η κάτω μπάρα φτάνει στο 90% και πάνω.
1. Ξαφνικά θα κλείσει. Δεν υπάρχει ένδειξη μπαταρίας.1. Υπάρχει κάπου ένδειξη μπαταρίας; Αν ναι, δεν την έχω βρεί. Αν όχι, θα περιμένω να σβήσει για να καταλάβω ότι θέλει φόρτιση;
2. Χωρίς να του έχω συνδέσει LNB, σε κάποιες συχνότητες (από διάφορους δορυφόρους) μου δίνει Signal Intensity ψηλό (μέχρι και 75%) και Signal Quality μέχρι και 25%. Εννοείται ότι δεν κλειδώνει αλλά αυτό είναι φυσιολογικό;
3. Το πρόγραμμα του κατασκευαστή για firmware update και επεξεργασία settings μου δίνει συνεχώς "connect fail" στην com1.
Version αναβάθμισης είδες να αλλάζει ή πιθανόν πέρασες πάλι την ίδια?
Εγώ έχω πρόβλημα σύνδεσης καθώς προσπαθώ να το συνδέσω με καλώδιο αντάπτορα, σε σειριακή.
Καλημέρες πηρα το IBERSAT 2009 και ψάχνω τρόπο να αναβαθμίσω τα settings. To κακό είναι οτι το site τους δεν δουλευει πλέον. Εχω βρει το αντίστοιχο πρόγραμμα απο το Sembox DSM 2009 (που είναι πανομοιότυπο) στην διεύθυνση http://www.sembox.de. H σύνδεση γίνεται επιτυχώς μεν όταν προσπαθω νε φέρω τα settings από το iber στον υπολογιστή για επεξεργασία, διακόπτεται όμως στα μισα της προσπάθειας γιατι το iber κλεινει αυτόματα μετά από 1-2 λεπτά.
Επίσης προσπάθησα να περάσω το τελευταιο firmware του sembox στο iber. To flashing έγινε μεν επιτυχώς αλλά το iber φτάνει στο logo screen και μετά δεν δουλευει.
Έτσι ξαναπέρασα ενα παλαιότερο version της ibersat που βρήκα σε άλλο forum το v1.81.
μήπως εχει καμιά ιδέα κανείς για το πως θα περάσουμε τα settings ή πως θα βρούμε καινουργιο firmware.
ΥΓ Επι τη ευκαιρία να ευχαριστήσω και δημόσια τον συμφορουμιτη kokolino από τον οποίο αγόρασα το συγκεκριμένο, για την εξαιρετική κατάσταση που το παρέλαβα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.