Εχω δει σε λειτουργία το Satlook Micro G2 και μου άρεσαν τα πάντα πάνω του. Πολύ μεγάλο προσόν του η αυτόματη αναγνώριση δορυφόρου που σημαίνει ότι δε θα κάνει κανείς ποτέ λάθος στη σκόπευση.Υπάρχουν τίποτα αλλαγές, για προτάσεις των 300 κάτι ευρώ?
Αν έλεγα Trimax 2500 ή Satlook Micro G2 NIT (ή άλλο φθηνό Satlook), τι θα προτείνατε?
Αν πάρουμε παράδειγμα τις 28.5Ε που θα χρειαστεί να γίνει όσο καλύτερη ρύθμιση γίνεται, δεν είναι (σχεδόν) το ίδιο αν βάλουμε το analyzer και παρακολουθούμε τους χαμηλούς σε ποιότητα αναμεταδότες και ας μην είναι αυτοί με την χαμηλότερη στάθμη?Σημαντικό μειονέκτημα, η αναισθησία του tuner του και για αυτό δεν ενδείκνυται για οριακές μετρήσεις.
Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους στα αγγλικά και να τους ρωτήσεις για το τελικό κόστος και τα έξοδα. Υπόψιν ότι η Τουρκία είναι τρίτη χώρα, συνεπώς πρέπει να υπολογίσεις τέλη και έξοδα εκτελωνισμού. (αν κι εφόσον ελεγχθεί στο τελωνείο)Αλέξη κατ' αρχήν χρόνια πολλά ΜΕ ΥΓΕΙΑ. Θυμάμαι ότι είχες πάρει ένα τούρκικο πεδιόμετρο από το οποίο ήσουν ευχαριστημένος. Ψάχνοντας στο internet βρίσκεις σελίδες όπως αυτή εδώ όπου βλέπεις τιμές λιώμα. Ξέρεις πόσο εφικτό είναι να παραγγείλουμε από τέτοια μαγαζιά ?
Αν ξέρει κάποιος άλλος παρακαλώ να απάντήσει (έστω και με pm)
Ευχαριστώ
Σίμος
Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους στα αγγλικά και να τους ρωτήσεις για το τελικό κόστος και τα έξοδα. Υπόψιν ότι η Τουρκία είναι τρίτη χώρα, συνεπώς πρέπει να υπολογίσεις τέλη και έξοδα εκτελωνισμού. (αν κι εφόσον ελεγχθεί στο τελωνείο)
Αν διευκρινήσεις τα παραπάνω και αποφασίσεις να κάνεις την αγορά, μη ξεχάσεις να ζητήσεις να σου περάσουν το αγγλικό firmware γιατί διαφορετικά θα σου 'ρθει με τούρκικο μενου που δεν αλλάζει.
Μεγάλο του μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει σελίδα υποστήριξης, ούτε αναβαθμίσεις λογισμικού.
Αν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά, θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω καθότι είναι αξιόπιστο και προσωπικά με έχει διευκολύνει αφάνταστα.
Έχω καταλήξει στο Satlook Micro G2 Plus.
Δεν βιάζομαι για την αγορά του... στο μέλλον...
305 ευρώ + μεταφορικά από Γερμανία.:ernaehrung004:
Και φυσικά Λευτέρη μου το έχω διαβάσει!Σάκη σε περίπτωση που δεν το έχεις διαβάσει, ρίξε μια τελευταία ματιά εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=38696&highlight=satlook
Επίσης, το πεδιόμετρο που συζητάμε με τα 325-330 ευρώ από Γερμανία, σαν ονομασία είναι Satlook Micro... G2 Plus... G2 NET... G2 NET+ ?
Ποιο είναι ακριβώς το όνομά του?
Και το Plus (+) που γράφουν οι Γερμανοί, τι είναι?
απο μενα φιλε μου HORIZON usb plus απο zotos.biz εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.Ευχρηστο και γρηγορο
Μια χαρά δουλεύει το analyzer.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.