Πεδιόμετρο...

Re: Απάντηση: Πεδιόμετρο...

Ναι Αντώνη, σε ευχαριστώ.
Έχω σκεφτεί πως πολύ πιθανόν να το λειτουργώ και με μπαλαντέζα που ήδη έχω.

Θα τις έχετε leo, το κατάστημα παραλαμβάνει σε καμιά εβδομάδα.

thanks, έχω βαρεθεί να ανεβοκατεβάζω tv και δέκτη

Εννοώ ότι όταν είναι στο ρεύμα μόνο φορτίζει, την ώρα που κάνεις ρύθμιση lnb με αυτό απαγορεύεται να είναι στο ρεύμα. Αυτό είναι βασικός κανόνας στα επαγγελματικά πεδιόμετρα...

Στα επαγγελματικά, οκ... και στα ημι-επαγγελματικά γίνεται αυτό?
Ρώτησα άνθρωπο που είχε ένα τέτοιο, άλλης μάρκας, και το δούλευε συχνά με καλώδιο.

Στα επαγγελματικά, οκ... και στα ημι-επαγγελματικά γίνεται αυτό?
Ρώτησα άνθρωπο που είχε ένα τέτοιο, άλλης μάρκας, και το δούλευε συχνά με καλώδιο.

Ixxxxx, ανατρίχιασα......απαγορεύεται.... βασικοί κανόνες...

Και στο ενδιάμεσο το Satlink 6906 έφτασε αισίως τα 165 ευρώ. Σάκη τί έγινε με εκείνο το θέμα των εντυπώσεων ; Έγραψες κάτι ; (να ξέρω αν θα ψάξω δλδ )

Σίμος

Έστειλα ένα φίλο να μου το πάρει από το εν λόγο μαγαζί αλλα δυστυχώς είχανε τελειώσει.Τους πήρα τηλ πότε θα ξαναφέρουν και μου είπανε σε 10 μέρες θα ξανά έχουν πάλι. Όταν το παραλάβω θα πω και εγώ τις εντυπωσεις μου..

Τι μπορεί να γίνει με τα ρεύματα;

Σκηνή από θρίλερ...

Σε γεμάτη μπανιέρα πετάς ένα πιστολάκι μαλλιών σε λειτουργία !!!!!:D

Υπερβολικό το βρίσκω λίγο... :flipout:
Αν δεν βρέχει και η ταράτσα είναι στεγνή, τι πρόβλημα υπάρχει;

Κανένα αλλά οι κανόνες ασφαλείας των εγκαταστάσεων αυτό απαιτούν...

Γιατί you never know, shit happens !!!!!:D

Και κάτι που ξέχασα, τα πεδιόμετρα που σέβονται τον εγκαταστάτη και τον εαυτό τους δεν λειτουργούν όταν φορτίζουν....

Αν υποθέσουμε ότι θέλω ένα πεδιόμετρο που να υποστηρίζει αναλογική/DVB-T και δορυφορική DVB-S/DVB-S2, που να δείχνει και εικόνα, υπάρχει κάτι προσιτό;

Βέβαια στην πραγματικότητα θα ήθελα το TV EXPLORER HD+, αλλά φαντάζομαι θα κοστίζει όσο μισό αυτοκίνητο... :flipout:

Μισό vitara περίπου !!!!!!:flipout::flipout:

για προσιτό και καλό, δεν το βλέπω να υπάρχει...

Αν υποθέσουμε ότι θέλω ένα πεδιόμετρο που να υποστηρίζει αναλογική/DVB-T και δορυφορική DVB-S/DVB-S2, που να δείχνει και εικόνα, υπάρχει κάτι προσιτό;

Βέβαια στην πραγματικότητα θα ήθελα το TV EXPLORER HD+, αλλά φαντάζομαι θα κοστίζει όσο μισό αυτοκίνητο... :flipout:

Πλην της αναλογικής... Όλα τα υπόλοιπα ok με το ibersat combo!!

Θα καταργηθεί, αλλά μέχρι τότε τι γίνεται;
Πάντως συμφωνώ, δεν είναι και η πρώτη προτεραιότητα.
Λαμβάνω digea από Υμηττό, αλλά είμαι Θριάσιο, δηλαδή δεν βλέπω Υμηττό, μεσολαβεί το όρος Αιγάλεω. Έχω την κεραία στο περίπου, αν φτιάξω τα ψηφιακά, μάλλον θα βελτιωθούν και τα αναλογικά...

Και κάτι που ξέχασα, τα πεδιόμετρα που σέβονται τον εγκαταστάτη και τον εαυτό τους δεν λειτουργούν όταν φορτίζουν....

Απο που προκύπτει αυτό εάν επιτρέπεται?Ρωτάω μιας και κάτοχος του Explorer HD+ αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ την ώρα που φορτίζει δουλεύει κανονικότατα.
Προφανώς κατά τα λεγόμενα σου δεν σέβεται ούτε εμένα ούτε και τον ευατό του.