Πενταπλός φόνος εν ψυχρώ ???

Αφού μπορείτε και κάνετε πλάκα με ένα τέτοιο θέμα... τι να πώ, μπράβο σας.

Σοβαρολογάς?
Τότε υπάρχουν και τα παιδάκια στη Ρουάντα και οι γυναίκες στο Ιράν και οι άνεργοι στα χαρτόνια παραδίπλα από την WallStreet....

Απάντηση: Re: Πενταπλός φόνος εν ψυχρώ ???

Kαι λοιπόν εσύ τι προτείνεις; Ισόβια; Να τον ταϊζουμε δηλαδή 20 χρόνια και μετά να βγει και να καθαρίσει πάλι τον επόμενο που θα του ξανατρομάξει τα πρόβατα;
Ελπίζω να μην είσαι εσύ αυτός...

Τι περιμένουμε από το σωφρονιστικό σύστημα; Να σωφρονίσει έναν "άνθρωπο" ο οποίος σκοτώνει εν ψυχρό 5 ανθρώπους και γυρνάει να δώσει και την χαριστική βολή; Σωφρονίζεται αυτός; Είναι ηλιθιότητα να πιστεύουμε κάτι τέτοιο...

Ε τότε να καθαρίσουμε και τους τροφίμους στα ψυχιατρεία!

Μάλλον πρέπει να τα βάλεις με τα σοφρωνιστήρια πουν χειροτερεύουν τον έγκλειστο αντί να τον προάγουν.

Και με την κρατική υγεία που χωρίς ψυχολόγους και κοιν. λειτουργούς κάτω στη βάση την κοινωνίας που μαστίζεται από ένα κάρο κολλήματα, είναι επόμενο να της ξεφεύγουν τέτοια λουλούδια.

Αγαπητέ Βασίλη,

Η πρόθεσή μου με το παραπάνω σχόλιο δεν είναι να προσβάλλω κανέναν. Απλά θεωρώ ότι ο χαριτομενισμός με ένα τέτοιο θέμα δεν είναι πρέπον και κατέθεσα την διαφωνία μου. Ο λόγος βέβαια είναι ελευθερος και το βήμα διαθέσιμο. Τώρα τι σχέση έχουν τα παιδάκια στην Ρουάντα και οι γυναίκες στο Ιράν με το δικό μου σχόλιο δεν το αντιλαμβάνομαι αλλά no worries. Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι το παρών θέμα σηκώνει πλάκα. Είναι ένα δράμα σε όλο του το μεγαλείο και θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα από εμάς.

Re: Απάντηση: Re: Πενταπλός φόνος εν ψυχρώ ???

Και με την κρατική υγεία που χωρίς ψυχολόγους και κοιν. λειτουργούς κάτω στη βάση την κοινωνίας που μαστίζεται από ένα κάρο κολλήματα, είναι επόμενο να της ξεφεύγουν τέτοια λουλούδια.

Ώπααα, εδώ ανοίγεις ένα μεγάλο κεφάλαιο που ίσως θα χρειαστεί ένα καινούργιο Thread. Είναι πολλά τα ζητήματα....

Ε τότε να καθαρίσουμε και τους τροφίμους στα ψυχιατρεία!

Μάλλον πρέπει να τα βάλεις με τα σοφρωνιστήρια πουν χειροτερεύουν τον έγκλειστο αντί να τον προάγουν.

Προφανώς δεν έχεις καταλάβει τι εστί θανατική ποινή και πότε πρέπει να εφαρμόζεται. Οπότε τι να συζητάμε;

Kαι λοιπόν εσύ τι προτείνεις; Ισόβια; Να τον ταϊζουμε δηλαδή 20 χρόνια και μετά να βγει και να καθαρίσει πάλι τον επόμενο που θα του ξανατρομάξει τα πρόβατα;
Ελπίζω να μην είσαι εσύ αυτός...

Τι περιμένουμε από το σωφρονιστικό σύστημα; Να σωφρονίσει έναν "άνθρωπο" ο οποίος σκοτώνει εν ψυχρό 5 ανθρώπους και γυρνάει να δώσει και την χαριστική βολή; Σωφρονίζεται αυτός; Είναι ηλιθιότητα να πιστεύουμε κάτι τέτοιο...

Μα προς Θεού, να μη πάρει καμιά αδειούλα ο άνθρωπος?

Τι κακοί που είμαστε τελικά!

ΥΓ: Αν και στη θέση του εγώ δε νομίζω να έβγαινα έξω έστω και αν μου δίνανε άδεια. Οι συγγενείς θα του σκίσουν το κορμί.

Αγαπητέ Βασίλη,

Η πρόθεσή μου με το παραπάνω σχόλιο δεν είναι να προσβάλλω κανέναν. Απλά θεωρώ ότι ο χαριτομενισμός με ένα τέτοιο θέμα δεν είναι πρέπον και κατέθεσα την διαφωνία μου. Ο λόγος βέβαια είναι ελευθερος και το βήμα διαθέσιμο. Τώρα τι σχέση έχουν τα παιδάκια στην Ρουάντα και οι γυναίκες στο Ιράν με το δικό μου σχόλιο δεν το αντιλαμβάνομαι αλλά no worries. Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι το παρών θέμα σηκώνει πλάκα. Είναι ένα δράμα σε όλο του το μεγαλείο και θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα από εμάς.

Μη μασάς, δεν προσβάλλομαι με τίποτε...

Ο χαριτομενισμός με ένα τέτοιο θέμα, για μένα τουλάχιστον, είναι μια χαρά και δεν έχει να κάνει με την οδύνη των συγγενών και τον τρόμο των θυμάτων εκείνη τη μοιραία στιγμή:grinning-smiley-043

Να υπενθυμίσω ότι ο συγκεκριμένος είναι γέρος οπότε και οπιαδήποτε ποινή είναι ουσιαστικά "εις θάνατον". Τώρα όσον αφορά την θανατική ποινή θα ξαναγράψω κι εδώ ότι είχα γράψει και για τον Σαντάμ. Ασχετα πόσο αειδές είναι το έγκλημα που έχει διαπραχθεί, δεν μας δίνει κανείς το δικαίωμα να αποφασίσουμε εμείς οι άνθρωποι ποιος πρέπει να ζεί και ποιος πρέπει να πεθάνει. Οπως κι ο φονιάς δεν είχε αυτό το δικαίωμα, έτσι δεν το έχουμε κι εμείς.

Προφανώς δεν έχεις καταλάβει τι εστί θανατική ποινή και πότε πρέπει να εφαρμόζεται. Οπότε τι να συζητάμε;

Εδώ ταΐζουμε ισόβια ένα μάτσο βουλευτές, ένα μάτσο προέδρους ΠΑΕ, ένα μάτσο καναλάρχες, αυτό σε πείραξε?
Έχεις δεί τις μερίδες τους?
Ναι δεν είμαι ειδήμων και σίγουρα δεν έχω καταλάβει τι εστί θανατική ποινή και πότε πρέπει να εφαρμόζεται, αλλά ξέρω πολύ καλά πως μεθοδεύεται και δρομολογείται η οργή της μάζας από τις αρχές. Γήπεδα, μπουζούκια, trans club, μακεδονική ονομασία…

Σόρυ που χαιρετώ -bye- αλλά με περιμένει χαρά και εργασία:damnyou:

Με 2 φορές ισόβια δεν βγαίνεις σε 20 χρόνια κανονικά, ούτε σε 13 αν κάνεις αγροτική φυλακή (δεν πάς σε αγροτική φυλακή). Ακόμα και χάρη να πάρεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παλι δεν βγαίνεις έξω (έχει και δεύτερα ισόβια).

Πάντως πριν αρχίσετε και πάλι να μιλάτε για θανατικές ποινές και τί ωραία που περνά κανείς στη φυλακή, θα σας πρότεινα να επισκεφθείτε μια κανονική φυλακή (και αν έχετε τη δυνατότητα να περάσετε μέσα από τα κάγκελα). Μετά τα ξαναλέμε.

Επίσης έχω παρακολουθήσει εκτέλεση στο Τέξας το 2001 και δεν μπορώ ούτε να το σκέφτομαι. Αυτό που με αναγουλιάζει και σήμερα είναι η μυρωδιά της αμένης σάρκας και η παρουσία παιδιών (πάνω από 12 ετών) με ποπκόρν να παρακολουθούν και να σχολιάζουν, όπως στα movies. Σωφρονισμός;;;; Πού τον είδατε;;;;

κανονικά αγροτικές δεν πας (όπου υπολογίζεται κάθε μέρα x1,5) αλλά δεν ξέρω, με τα μέσα και τα άλλα έχει φοβηθεί το μάτι μου.

Όσο για τα ισόβια, και 2, και 10 ισόβια να φάει κάποιος, βγαίνει υποχρεωτικώς στα 25 χρόνια (άρθρο 105 § 3 εδ. τελευταίο του Ποινικού Κώδικα, όπως αυτό ισχύει σήμερα)

Από το pathfinder:

Σύμφωνα με πληροφορίες ταυτοποιήθηκε η μία από τις δύο καραμπίνες που βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας κτηνοτρόφων στα Καλύβια, στο κτήμα της οποίας διαπράχθηκε το έγκλημα. Ομολόγησαν πατέρας και γιος. Μετά τις κηδείες οι επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στην υπόθεση της πενταπλής δολοφονίας στα Καλύβια Αγρινίου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ταυτοποιήθηκε η μία από τις δύο καραμπίνες που βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας κτηνοτρόφων στα Καλύβια, στο κτήμα της οποίας διαπράχθηκε το έγκλημα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης, τα θύματα δέχθηκαν πυρά από ένα όπλο, ενώ όπως προκύπτει από τις έρευνες, υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μετά τις ολονύχτιες ανακρίσεις, και τα νέα στοιχεία ακολούθησε η κοινή ομολογία της διάπραξης του εγκλήματος, από τον πατέρα και το γιό. Λίγο πριν τις 11 το πρωί προέβη σε ανακοινώσεις ο επιθεωρητής Νότιας Ελλάδας Βασίλης Τσιατούρας δηλώνοντας ότι το έγκλημα εξιχνιάστηκε και οι Αρχές έχουν στη διάθεση τους τόσο εγκληματολογικές όσο και ανακριτικές αποδείξεις. Δε θέλησε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που ακούγονται από το πρωί, σεβόμενος το γεγονός ότι είναι σε εξέλιξη οι κηδείες των πέντε νεαρών θυμάτων και πρόσθεσε ότι οι επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία θα λάβουν χώρα στις 2 το μεσημέρι.

Δηλαδη ενας γερος σκοτωσε πεντε παλικαρια και μετα κρατησε την καραμπίνα στο σπίτι για να του κανουν έλεγχο>
Μουμπλε..Μουμπλε!!:nounder:

Τελικά από ότι είδα απόψε στις ειδήσεις, τώρα λένε ότι τους σκότωσε ο γιός κι ότι απλά ο πατέρας προσπαθεί να πάρει όλο το φταίξιμο επάνω του.

Re: Απάντηση: Πενταπλός φόνος εν ψυχρώ ???

Δηλαδη ενας γερος σκοτωσε πεντε παλικαρια και μετα κρατησε την καραμπίνα στο σπίτι για να του κανουν έλεγχο>
Μουμπλε..Μουμπλε!!:nounder:

Εκεί είναι η πονηριά όλη... Το όπλο ήταν δηλωμένο και σε οποιονδήποτε έλεγχο θα έπρεπε να παρουσιαστεί... Αν οι αρχές δεν το έβρισκαν σε πιθανό έλεγχο, θα κινούσε περισσότερες υποψίες...
Λες να ήταν τόσο αφελείς ?

ωραία όλα αυτά που λέει ο βοσκός, ότι λογομάχησαν, πυροβόλησαν κατά του πατέρα του και τότε επενέβη ο ίδιος και άρχισε να τους πυροβολεί.

Οι χαριστικές βολές, και ειδικά στον 17χρονο που είχε πετάξει το όπλο και προσπαθούσε να διαφύγει, πού ακριβώς κολλάνε στο παραμύθι του;

Καθόλου ντροπή πια. Αίσχος.

κανονικά αγροτικές δεν πας (όπου υπολογίζεται κάθε μέρα x1,5) αλλά δεν ξέρω, με τα μέσα και τα άλλα έχει φοβηθεί το μάτι μου.

Όσο για τα ισόβια, και 2, και 10 ισόβια να φάει κάποιος, βγαίνει υποχρεωτικώς στα 25 χρόνια (άρθρο 105 § 3 εδ. τελευταίο του Ποινικού Κώδικα, όπως αυτό ισχύει σήμερα)

Με εργασία εντός της φυλακής βγαίνεις στα 16 ΧΡΟΝΙΑ αγαπητέ... Ολοι βγαίνουν στα 16 γιατί μπαίνουν σε εργασία μόλις φάνε ισόβια... εκτός από τους χουντικούς και όσους δεν είχαν προλάβει την νέα νομοθεσία "περί εκτέλεσης ποινών" και καθυστέρησαν μερικά χρονάκια...

Δυστυχώς ενώ θέλουμε να γίνουμε "Ευρω-παίοι" τίποτα δεν αλλάζει στην ψωροκωσταινα.

Όσοι από εσάς μένετε στην επαρχία (όχι στις μεγάλες πόλεις) ξέρετε πολύ καλά τι γίνεται στα χωριά με τις "περιουσίες" και το "μπήκες ένα μέτρο στο χωράφι μου".

Ώρες ώρες δεν θέλω να θυμάμαι ότι και εγώ έχω καταγωγή από κάποιο χωριό !!

Που θα έπρεπε να είμαι περήφανος !!!

:nounder: :nounder:

τα πολλαπλά ισόβια σωρεύονται... και βγαίνει κανείς υποχρεωτικώς στα 25 χρόνια. Όσες φορές ισόβια και να έχει φάει. Ούτε και λιγότερα γίνονται βέβαια.

Για τους πραξικοπηματίες υπάρχει ρητή εξαίρεση.

Last edited:
Ναι αλλά - πιάνομαι από άλλο thread τώρα - πολλοί εδώ μέσα θα γκρινιάξουν αν δεν τον αφήσουν να πάει στην κηδεία του παιδιού του από γραφειοκρατική αμέλεια...
<γκχχχμ>....

τα πολλαπλά ισόβια σωρεύονται... και βγαίνει κανείς υποχρεωτικώς στα 25 χρόνια. Όσες φορές ισόβια και να έχει φάει. Ούτε και λιγότερα γίνονται βέβαια.

Για τους πραξικοπηματίες υπάρχει ρητή εξαίρεση.

Δεν ειναι απαραιτητο να ισχυει παντα αυτο που λες.Ειναι στη κριση του εκαστοτε συμβουλειου που θα κρινει το θεμα της αποφυλακισης.(φυσικα σε 16 η 25 χρονια απο τωρα....πολλα μπορει να εχουν αλλαξει! μεχρι και ο πλανητης μας!!!!)

Last edited: