Τσάκωνας Βασίλης
Supreme Member
Αφού μπορείτε και κάνετε πλάκα με ένα τέτοιο θέμα... τι να πώ, μπράβο σας.
Σοβαρολογάς?
Τότε υπάρχουν και τα παιδάκια στη Ρουάντα και οι γυναίκες στο Ιράν και οι άνεργοι στα χαρτόνια παραδίπλα από την WallStreet....
Αφού μπορείτε και κάνετε πλάκα με ένα τέτοιο θέμα... τι να πώ, μπράβο σας.
Kαι λοιπόν εσύ τι προτείνεις; Ισόβια; Να τον ταϊζουμε δηλαδή 20 χρόνια και μετά να βγει και να καθαρίσει πάλι τον επόμενο που θα του ξανατρομάξει τα πρόβατα;
Ελπίζω να μην είσαι εσύ αυτός...
Τι περιμένουμε από το σωφρονιστικό σύστημα; Να σωφρονίσει έναν "άνθρωπο" ο οποίος σκοτώνει εν ψυχρό 5 ανθρώπους και γυρνάει να δώσει και την χαριστική βολή; Σωφρονίζεται αυτός; Είναι ηλιθιότητα να πιστεύουμε κάτι τέτοιο...
Και με την κρατική υγεία που χωρίς ψυχολόγους και κοιν. λειτουργούς κάτω στη βάση την κοινωνίας που μαστίζεται από ένα κάρο κολλήματα, είναι επόμενο να της ξεφεύγουν τέτοια λουλούδια.
Ε τότε να καθαρίσουμε και τους τροφίμους στα ψυχιατρεία!
Μάλλον πρέπει να τα βάλεις με τα σοφρωνιστήρια πουν χειροτερεύουν τον έγκλειστο αντί να τον προάγουν.
Και με την κρατική υγεία που χωρίς ψυχολόγους και κοιν. λειτουργούς κάτω στη βάση την κοινωνίας που μαστίζεται από ένα κάρο κολλήματα, είναι επόμενο να της ξεφεύγουν τέτοια λουλούδια.
Kαι λοιπόν εσύ τι προτείνεις; Ισόβια; Να τον ταϊζουμε δηλαδή 20 χρόνια και μετά να βγει και να καθαρίσει πάλι τον επόμενο που θα του ξανατρομάξει τα πρόβατα;
Ελπίζω να μην είσαι εσύ αυτός...
Τι περιμένουμε από το σωφρονιστικό σύστημα; Να σωφρονίσει έναν "άνθρωπο" ο οποίος σκοτώνει εν ψυχρό 5 ανθρώπους και γυρνάει να δώσει και την χαριστική βολή; Σωφρονίζεται αυτός; Είναι ηλιθιότητα να πιστεύουμε κάτι τέτοιο...
Αγαπητέ Βασίλη,
Η πρόθεσή μου με το παραπάνω σχόλιο δεν είναι να προσβάλλω κανέναν. Απλά θεωρώ ότι ο χαριτομενισμός με ένα τέτοιο θέμα δεν είναι πρέπον και κατέθεσα την διαφωνία μου. Ο λόγος βέβαια είναι ελευθερος και το βήμα διαθέσιμο. Τώρα τι σχέση έχουν τα παιδάκια στην Ρουάντα και οι γυναίκες στο Ιράν με το δικό μου σχόλιο δεν το αντιλαμβάνομαι αλλά no worries. Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι το παρών θέμα σηκώνει πλάκα. Είναι ένα δράμα σε όλο του το μεγαλείο και θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα από εμάς.
Προφανώς δεν έχεις καταλάβει τι εστί θανατική ποινή και πότε πρέπει να εφαρμόζεται. Οπότε τι να συζητάμε;
Από το pathfinder:
Σύμφωνα με πληροφορίες ταυτοποιήθηκε η μία από τις δύο καραμπίνες που βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας κτηνοτρόφων στα Καλύβια, στο κτήμα της οποίας διαπράχθηκε το έγκλημα. Ομολόγησαν πατέρας και γιος. Μετά τις κηδείες οι επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία
Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στην υπόθεση της πενταπλής δολοφονίας στα Καλύβια Αγρινίου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ταυτοποιήθηκε η μία από τις δύο καραμπίνες που βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας κτηνοτρόφων στα Καλύβια, στο κτήμα της οποίας διαπράχθηκε το έγκλημα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης, τα θύματα δέχθηκαν πυρά από ένα όπλο, ενώ όπως προκύπτει από τις έρευνες, υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μετά τις ολονύχτιες ανακρίσεις, και τα νέα στοιχεία ακολούθησε η κοινή ομολογία της διάπραξης του εγκλήματος, από τον πατέρα και το γιό. Λίγο πριν τις 11 το πρωί προέβη σε ανακοινώσεις ο επιθεωρητής Νότιας Ελλάδας Βασίλης Τσιατούρας δηλώνοντας ότι το έγκλημα εξιχνιάστηκε και οι Αρχές έχουν στη διάθεση τους τόσο εγκληματολογικές όσο και ανακριτικές αποδείξεις. Δε θέλησε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που ακούγονται από το πρωί, σεβόμενος το γεγονός ότι είναι σε εξέλιξη οι κηδείες των πέντε νεαρών θυμάτων και πρόσθεσε ότι οι επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία θα λάβουν χώρα στις 2 το μεσημέρι.
Δηλαδη ενας γερος σκοτωσε πεντε παλικαρια και μετα κρατησε την καραμπίνα στο σπίτι για να του κανουν έλεγχο>
Μουμπλε..Μουμπλε!!:nounder:
κανονικά αγροτικές δεν πας (όπου υπολογίζεται κάθε μέρα x1,5) αλλά δεν ξέρω, με τα μέσα και τα άλλα έχει φοβηθεί το μάτι μου.
Όσο για τα ισόβια, και 2, και 10 ισόβια να φάει κάποιος, βγαίνει υποχρεωτικώς στα 25 χρόνια (άρθρο 105 § 3 εδ. τελευταίο του Ποινικού Κώδικα, όπως αυτό ισχύει σήμερα)
τα πολλαπλά ισόβια σωρεύονται... και βγαίνει κανείς υποχρεωτικώς στα 25 χρόνια. Όσες φορές ισόβια και να έχει φάει. Ούτε και λιγότερα γίνονται βέβαια.
Για τους πραξικοπηματίες υπάρχει ρητή εξαίρεση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.