Pentax k20d στα 399 ???

Δεν πειράζει μην ανησυχείς σιγά σιγά θα γίνουν όλα.
Αν δε το έχεις κάνει ήδη ρίξε μια ματιά στο νήμα με τα βασικά της φωτογραφίας που σιγά σιγά θα εμπλουτίζεται και με περισσότερα θέματα.

Για το burst τώρα. Η Κ20Δ έχει μια επιλογή πέραν του κλασικού hi drive που τραβάει πλήρους μεγέθους φωτογραφίες με γρήγορο ρυθμό (4 καρέ το δευτερολεπτο πχ ενα τυχαίο νούμερο δεν ξέρω το ακριβές δεν με απασχολεί πολύ) έχει και μια επιλογή να τραβήξει με καταιγιστικό ρυθμό 21fps (καρε ανα δευτερόλεπτο) αλλα σε χαμηλή ανάλυση νομίζω γύρω στα 2ΜΡ και όχι στα 14.6ΜΡ που έχει κανονικά.

παιδια εχω παρει και εγω την Κ20d με τα 399Ε οπου πραγματικα μεχρι να την παρω εριξα πολυ τρεξιμο απο multirama σε multirama γιατι οσες βρηκα ηταν εκθεσιακες εκτος στο multirama του mall ειχε και σφραγισμενη οπου οταν ειχα παει και ρωτησα μου ειπαν δεν εχουν αλλα οταν πηγα σε αλλο καταστημα φαινοτανε οτι εχουν στοκ εκει και πηρε μια υπαλληλος τηλεφωνο μια φιλη της που δουλευε εκει και τις ειπε οτι εχει και μου την κρατησε και πηγα και την πηρα σφραγισμενη μαζι με τον φακο στην ζελατινα... πιστευω οτι ηταν πολυ καλη προσφορα. Το μονο προβλημα ειναι οτι μου ειναι πολυ δυσκολη στην χρηση σε σχεση με αλλες γιατι δεν εχει ετοιμα προγραμματα οποτε δυσκολευομαι να βρω ποια ειναι η σωστη ρυθμιση για την καθε περιπτωση....

Διαβασμα και θα σε ανταμειψει.Καλυτερη αγορα απο αυτη δεν ξερω αν γινεται.

ναι θελει πολυ διαβασμα ..... αλλα παντα δεκτες διαφορες συμβουλες απο κατοχους K20d τουλαχιστον σε θεματα τι κανει η καθε επιλογη που εχει

Ειναι παρα πολλοι οι συνδυασμοι που μπορεις να κανεις σε διαφορες συνθηκες και οι περισσοτερες επιλογες ειναι κοινες για ολες τις dslr.
Αν οπως ψαχνεις και πειραματιζεσαι ειναι κατι που δεν καταλαβαινεις τοτε με μια συγκεκριμενη ερωτηση πιστευω καποιος θα σε βοηθησει ευκολοτερα , τωρα τι να πει?
Γενικα , καλο θα ειναι να μην την βαζεις στο αυτοματο , να τραβας RAW γιατι τα Jpeg της μηχανης δεν ειναι πολυ καλα ενω αντιθετα αν κανεις την μετατροπη στο PC θα ειναι εξαιρετικα τα υπολοιπα που ειναι παρα πολλα , διαβασμα σε ειδικα sites η συγκεκριμενες ερωτησεις.

γενικα δεν το βαζω στο αυτοματο το λεγομενο πρασινο κουμπι αλλα πιο πολυ δουλευω το Sv αλλα προσπαθω να βγαζω το ιδιο θεμα με διαφορετικες επιλογες ωστε να δω που ειναι καλυτερα