Penultimate zen

Χαχαχα,

Επιτέλους τα κατάφερα και εγώ --είναι όλα κολλημένα, τρυπημένα, βιδωμένα συνδεδεμένα στη θέση τους και χτενίσα και τα καλώδια.

Το πρώτο πάντως που άκουσα δεν ήταν τραγούδι
Αλλά ένα μικρό τσαφ
Και μια αντίσταση από το softstart που έβγαλε μαγικό καπνό και τώρα δεν αναγνωρίζεται.

Νταξ δεν έχω κάψει τίποτα στην πλακέτα, ελπίζω ΣΚ να βρώ χρόνο να συνεχίζω :-)

Απάντηση: Re: Penultimate zen

Χαχαχα,

Επιτέλους τα κατάφερα και εγώ --είναι όλα κολλημένα, τρυπημένα, βιδωμένα συνδεδεμένα στη θέση τους και χτενίσα και τα καλώδια.

Αλλά ένα μικρό τσαφ
Και μια αντίσταση από το softstart που έβγαλε μαγικό καπνό και τώρα δεν αναγνωρίζεται.

Τουλαχιστον εσυ ξερουμε τι τραγουδι θα βαλεις πρωτο :flipout:

Χαχαχα,

Αλλά ένα μικρό τσαφ

Μάλλον λογικό και καθόλου ανησυχητικό , αν προκειται για το σοφτ σταρτ που είδαμε τότε στο Βερντε. Θες τουλάχιστον 20 βαττ αντίσταση (σεις)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Penultimate zen

Βάζω ότι θέλετε εκτός του
Απόψε κάνεις ΜΠΑΜ :afro:

Ή το άλλο, πως το λέει; "...μέ καψες που να καείς......" :flipout:

Καλά, λίγα τα 7 βαττ δε λέω αλλά τι τροφοδοτικό ξεκίνησες και έκανε και τσουφ το τουβλάκι;

ΥΓ μέχρι να το επισκευάσεις, πράγμα εύκολο, ο ρελές θα τρώει μεγάλο ζόρι αν επιμένεις να κάνεις εκκινήσεις!

έκανα μόλις μια δοκιμή στον δικό μου .. (με άλλη αντίσταση στο softstart από του κινέζου, πάλι την ίδια τιμή 68Ω/7W)

τσαφ δεν έκανε, ο ρελές δουλεύει κανονικά ...

*μετ-της 625VA 2X18 και ένας πυκνωτής 47000 ανα κανάλι

Attachments

• IMG_1717a.JPG
    IMG_1717a.JPG
    173 KB · Views: 60
Last edited:
Κι εγώ πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να καεί η αντίσταση αν και το τροφοδοτικό είναι "μεγαλούτσικο". Τουλάχιστον όχι αμέσως. Να ζεσταθεί σιγά σιγά και να ανάψει ναι, αλλά το ρελέ εν τω μεταξύ θα είχε οπλίσει.
Μήπως κάτι δεν πάει καλά εκεί στου tmjuju?..... :AFADF0:

Re: Απάντηση: Penultimate zen

Κι εγώ πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να καεί η αντίσταση αν και το τροφοδοτικό είναι "μεγαλούτσικο". Τουλάχιστον όχι αμέσως. Να ζεσταθεί σιγά σιγά και να ανάψει ναι, αλλά το ρελέ εν τω μεταξύ θα είχε οπλίσει.
Μήπως κάτι δεν πάει καλά εκεί στου tmjuju?..... :AFADF0:

μπορεί να ήταν και αστοχία υλικού :antlers:

η αντίσταση του κινέζου δεν μου γέμισε το μάτι, ήταν μια πράσινη περίεργη (έγραφε πάνω 7W68RJ) , οπότε κάποια στιγμή πήρα ένα κλασικό τουβλάκι και την άλλαξα ...

θα ψάξω να την βρω να την δοκιμάσω, αν σκάσει κι αυτή μάλλον είναι του κ@λου ...