πρωτο κομματι που θα παιξεις ποιο θα ειναι?
Αγια νυχτα???:BDGBGDB55:
εγω θα σου ελεγα να παιξεις τα καλαντα για να κανει και αποσβεση το project!!!
εγω θα σου ελεγα να παιξεις τα καλαντα για να κανει και αποσβεση το project!!!:4616::108:
Χαχαχα,
Επιτέλους τα κατάφερα και εγώ --είναι όλα κολλημένα, τρυπημένα, βιδωμένα συνδεδεμένα στη θέση τους και χτενίσα και τα καλώδια.
Το πρώτο πάντως που άκουσα δεν ήταν τραγούδι
Αλλά ένα μικρό τσαφ
Και μια αντίσταση από το softstart που έβγαλε μαγικό καπνό και τώρα δεν αναγνωρίζεται.
Νταξ δεν έχω κάψει τίποτα στην πλακέτα, ελπίζω ΣΚ να βρώ χρόνο να συνεχίζω![]()
Χαχαχα,
Επιτέλους τα κατάφερα και εγώ --είναι όλα κολλημένα, τρυπημένα, βιδωμένα συνδεδεμένα στη θέση τους και χτενίσα και τα καλώδια.
Το πρώτο πάντως που άκουσα δεν ήταν τραγούδι
Αλλά ένα μικρό τσαφ
Και μια αντίσταση από το softstart που έβγαλε μαγικό καπνό και τώρα δεν αναγνωρίζεται.
Νταξ δεν έχω κάψει τίποτα στην πλακέτα, ελπίζω ΣΚ να βρώ χρόνο να συνεχίζω![]()
το softstart είναι βασισμένο σε σχέδιο του ελέκτορα, αντί όμως για 4 πεντάβατες αντιστάσεις των 10Ω o κινέζος έχει βάλει 1 αντίσταση στα 68Ω των 7W (το τουβλάκι) ..
http://cgi.ebay.com/Soft-starting-s...259?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4a9b152593
Τουλαχιστον εσυ ξερουμε τι τραγουδι θα βαλεις πρωτο![]()
Βάζω ότι θέλετε εκτός του
Απόψε κάνεις ΜΠΑΜ :afro:
Κι εγώ πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να καεί η αντίσταση αν και το τροφοδοτικό είναι "μεγαλούτσικο". Τουλάχιστον όχι αμέσως. Να ζεσταθεί σιγά σιγά και να ανάψει ναι, αλλά το ρελέ εν τω μεταξύ θα είχε οπλίσει.
Μήπως κάτι δεν πάει καλά εκεί στου tmjuju?..... :AFADF0:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.